Το έντονο LIFESTYLE του Βλαστού μέσα απο τις φυλακές: Η ΒΙΛΛΑ στην Μύκονο, τα πανάκριβα δώρα στις γυναίκες του και άλλα!

Οι αποκαλύψεις για την δράση του Παναγιώtη Βλαστού διαδέχονται η μια την άλλη κάνοντας λόγο και για ένα έντονο life style!

Ο Παναγιώτης Βλαστός, σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα, αν και βρισκόταν στις φυλακές, δεν έπαυε στιγμή να φροντίζει τις γυναίκες που τον συντρόφευαν ενώ εκείνες τον βοηθούσαν.

Η φίλη της ερωμένης του, η οποία παρακολουθούσε πληρωμένα, από τον ίδιο, μαθήματα χειρισμού ελικοπτέρου, με απώτερο στόχο και σκοπό να τον βοηθήσει να αποδράσει, τονίζει στην απολογία της όλα όσα έζησε δίπλα του, αρνούμενη όμως πεισματικά πως τον βοήθησε να διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα.
Στην απολογία της, η 37χρονη Μαρία, φίλη της πρώην ερωτικής του συντρόφου, της Πένυς, δηλώνει πως της έκανε συχνά δώρα ταξίδια, ενώ είχε ο ίδιος νοικιάσει για λογαριασμό της βίλα στη Μύκονο. «Μας είχε κάνει δώρο να πάμε διακοπές στην Κρήτη με τα παιδιά μας, η Πένυ είχε πληρώσει και άλλα ταξίδια μας και είχε νοικιάσει σπίτι στη Μύκονο και πήγαινα περιστασιακά», υποστηρίζει και κατόπιν προσθέτει: «Με την Αδαμαντία έχω μιλήσει στο τηλέφωνο μόνο μια φορά για να μου δώσει κάποια στοιχεία σχετικά με κάποια εσώρουχα που ο Βλαστός ήθελε να της δωρίσει».
Η απολογία της Μαρίας Μουζακίτη: «Σήμερα η ζωή μου είναι επικεντρωμένη στην οικογένειά μου. Αποκόπηκα πλήρως και απομακρύνθηκα από το παλιότερο φιλικό περιβάλλον μου όταν συνειδητοποίησα ότι η ομολογουμένως επιπόλαια κάποιες φορές συμπεριφορά μου, μπορούσε να με οδηγήσει σε δρόμους που δεν επιθυμούσα και δεν επιδίωκα. Δεν γνώριζα την ύπαρξη τέτοιας οργάνωσης, ούτε συμμετείχα στη διάπραξη οποιουδήποτε αδικήματος για την απόπειρα απόδρασης κρατουμένου δεν γνώριζα περί διοργάνωσης τέτοιας πράξης ούτε είχε σκοπό να συμμετάσχω. Όταν αντιλήφθηκα ότι η εκπαίδευσή μου στο χειρισμό ελικοπτέρου δεν μου είχε προσφερθεί ως δώρο, όπως θεωρούσα, επειδή ανέκαθεν μου άρεσε ό,τι σχετικό με τις πτήσεις (έχω εργαστεί ως αεροσυνοδός) αλλά πιθανόν για άλλο και ίσως παράνομο λόγο, όχι μόνο δεν την ολοκλήρωσα αλλά απομακρύνθηκα και από το σχετικό φιλικό μου περιβάλλον. Την απόπειρα απόδρασης του Π. Βλαστού με ελικόπτερο την πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ. Δεν γνωρίζω τίποτα για τον ισχυρισμό της Λίτσας Βλαστού περί δήθεν μεταφοράς από εμένα όπλου από την Πένυ Καρπούζου προς αυτήν. Ουδέποτε αντιλήφθηκα ότι τα ποσά που μου δόθηκαν από την Πένυ Καρπούζου και τη Λίτσα Βλαστού τυχόν προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες. Η σχέση της τότε φίλης μου και συνεταίρου μου Πένυς Καρπούζου με τον Π. Βλαστό άρχισε και εξελίχθηκε σε μία περίοδο που είχα βρεθεί σε μία έντονη και ιδιαίτερα ευάλωτη κατάσταση. Είχα χωρίσει, είχα ένα μικρό παιδί και η δουλειά μου είχε μειωθεί λόγο της κρίσης. Η Καρπούζου με στήριζε ψυχολογικά και εγώ χωρίς να αναλύω τί συμβαίνει ανταπέδιδα τη στήριξη με εξυπηρετήσεις. Από τον Οκτώβριο του 2012 διέκοψε κάθε επαφή με την Καρπούζου, με την οποία μάλιστα ήρθαμε σε ρήξη ενώ οι τηλεφωνικές μου επαφές με το Βλαστό συνεχίστηκαν ως την άνοιξη του 2013 με δική του και μόνο πρωτοβουλία. Με την Αγγελέτου έχω μιλήσει στο τηλέφωνο μία μόνο φορά για να μου δώσει κάποια στοιχεία σχετικά με ένα δώρο εσωρούχων που ήθελε να της κάνει ο Βλαστός. Με την Καρπούζου είχαμε πάει 3-4 φορές στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank για να δούμε τις κινήσεις κάποιου στελέχους της, ο οποίος όπως είπε ο Βλαστός “είχε πακέτο” εννοώντας πολλά χρήματα. Ούτε ο Βλαστός, ούτε η Καρπούζου, ούτε και η Λίτσα μου είχαν πει για ποιό λόγο γίνονταν οι παρακολουθήσεις και τί σκόπευαν να κάνουν. Το σχέδιο με το στέλεχος της Τράπεζας ήταν να του ριχτεί η Καρπούζου και όχι εγώ. Στις τηλεφωνικές μου συνομιλίες με το Βλαστό το κύριο θέμα ήταν πού πηγαίναμε, τί κάναμε, με ποιόν μιλάγαμε με την Καρπούζου γιατί ήθελε να είναι σίγουρος ότι δεν του λέει ψέμματα. Για αυτό τσακώθηκα πολύ άσχημα με την Καρπούζου. ο ίδιος ο Βλαστός μου είχε πει ότι κάτι παίζει με μια δικηγόρο. Όταν χώρισα ήμασταν όλη μέρα με την Καρπούζου και στα τηλέφωνα με το Βλαστό. Μας είχε κάνει δώρο να πάμε διακοπές στην Κρήτη με τα παιδιά μας, η Καρπούζου είχε πληρώσει και άλλα ταξίδια μας και είχε νοικιάσει σπίτι στη Μύκονο και πήγαινα περιστασιακά».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ