Η επιστολή διαμαρτυρίας της Βίκυς Μιχαλονάκου με αφορμή το δημοσίευμα περί μεταφυσικής εμπειρίας με άλλη γυναίκα και η δημόσια συγνώμη μας!

Γιατί μέσα απο το newsrebel.gr δεν κρύβουμε τίποτα και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, ζητώντας συγνώμη στην κυρία Μιχαλονάκου!

Αν και στο www.newsrebel.gr το lifestyle αποτελεί πρωτογενή είδηση όπως και πολλές άλλες κατηγορίες του site μας, στα πλαίσια του αδιάκοπου βομβαρδισμού, γίνεται και η μερική
αναπαραγωγή κάποιων θεμάτων από άλλα site. Όπως για παράδειγμα από προχτές γινόταν η αναπαραγωγή του ενλόγω θέματος που έφερε τον τίτλο όπως για παράδειγμα στο και στο site του “Πρώτο Θέμα” αλλά και με μορφή κουίζ και τον συγκεκριμένο τίτλο σε άπειρα site σε όλο το διαδίκτυο. Δεν γράψαμε τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.
Για παράδειγμα:
Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό
Βίκυ Μιχαλονάκου: Πειραματίστηκα με γυναίκα μεταφυσικά και μεταψυχικά
27/01/201512:56
«Είμαι σεμνή, ένα παιδί της μαχόμενης δημοσιογραφίας, ρεπορταζού, κοπτοραπτού και τα βουλκανιζατέρ της διαπλοκής δεν θέλουν ανεξάρτητες φωνές. Θέλουν υπαλληλίσκους και εταίρες!», απάντησε στο περιοδικό YES όταν ρωτήθηκε γιατί δεν συνέχισε την καριέρα της στα μεγάλα κανάλια.Όσο για τις ανήθικες προτάσεις διευθυντών, που «χτίζουν» καριέρες; «Υποκύπτουν και κύπτουν εκμεταλλευόμενες τη γυναικεία φύση τους. Πανάρχαιο το… σέρνει καράβι», αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι έχει συμβεί και σε εκείνη: «Προσωπικά, μου την έπεφταν gay διευθυντές, οπότε δεν υπέκυπτα εγώ, υπέκυπταν αυτοί…».

Ωστόσο, την έχει προσεγγίσει ερωτικά και γυναίκα, όπως αποκάλυψε η ίδια: «Μου συνέβη κι αυτό από μια πολύ επώνυμη του καλλιτεχνικού χώρου, δεν ενέδωσα… Όμως πειραματίστηκα μεταφυσικά και μεταψυχικά».
Ζητούμε δημόσια συγνώμη στην κυρία Μιχαλονάκου:
Αντίστοιχα και εμείς προβήκαμε στην αναπαραγωγή του θέματος που ουδέποτε είχαμε λόγο ή σκοπό να βλάψουμε την εικόνα της κυρίας Βίκυς Μιχαλονάκου. Μιας γυναίκας που ουδέποτε έδωσε τροφή για σχόλια για την προσωπική της ζωή, μιας έγκριτης δημοσιογραφικής παρουσίας που μετράει πάνω από τριάντα χρόνια στο προσκήνιο των ΜΜΕ.
Για αυτό και οφείλουμε να της ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη στα πλαίσια της ηθικής και δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή που έστειλε η κυρία Μιχαλονάκου και επανορθώνουμε άμεσα!
Αγαπητοί διαχειριστές και δημιουργοί του σάϊτ, παρακαλώ επανορθώστε και διαψεύστε πάραυτα την χαλκευμένη και παραποιημένη » δήλωσή» μου περί δήθεν «ερωτικής μου επαφής με γυναίκα «. Ουδέποτε δήλωσα στο περιοδικό Yes κάτι ανάλογο που παραπέμπει σε τέτοιους συνειρμούς και συσχετισμούς! Είμαι μητέρα και σύζυγος, δεν έχω δώσει ποτέ, μέσα στην 30χρονη πορεία μου στα media, αφορμές για την προσωπική μου ζωή και ούτε έχω κάνει ποτέ δηλώσεις με ροζ αποχρώσεις. Θεωρώ δε το δημοσίευμα σας άκρως σκανδαλιστικό, αντισυναδελφικό, συκοφαντικό και ψευδές γιά την προσωπικότητά μου ως γυναίκα, ως μητέρα σύζυγος και ως δημοσιογράφος και δη τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ. Λυπάμαι πολύ, αλλά, θα υποχρεωθώ αν και δεν το συνηθίζω να κινηθώ προς άλλη κατεύθυνση για την δικαίωσή μου και την αποκατάσταση της αλήθειας.΄Αν σας ενδιέφερε πραγματικά να ανεβάσετε την αναγνωσιμότητα του σάϊτ σας, υπήρχαν αρκετά «καυτά» points από την εν λόγω συνέντευξή μου για να ασχοληθείτε, αλλά δυστυχώς χαθήκατε στην μετάφραση! Φαίνεται κάποιες τηλεπερσόνες του life style της ψυχικής εκπόρνευσης της ξανθειάς ανταύγειας, και τις ακριβές «βίζιτες» της ενημέρωσης δεν τις αγγίζετε και τις θεωρείτε ως » ιερές αγελάδες» του κατά τα άλλα, εκπορνευόμενου και χειραγωγούμενου σε χορηγούς μιντιακού τοπίου! Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές!