Επιτέλους: Ο ΛΟΓΟΣ που η Μελέτη την «ΦΥΛΑΕΙ» στο Λιάγκα!

Το ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ τους είναι γνωστό. Το γιατί δεν ξέραμε μέχρι στιγμής και δεν θα το πιστεύετε.

Έντονη είναι αντιπαλότητα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Ελεονώρας Μελέτη που όπως φαίνεται του το κρατάει μανιάτικο και υπάρχει λόγος σοβαρός που την ενόχλησε.

Πριν από λίγο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη είχε δηλώσει ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένη στο Γιώργο Λιάγκα και είχε σοβαρούς λόγους. Τον πρώτο τον είχε αναφέρει, αλλά υπήρχε κι ένας άλλος πιο παλιός που τον θυμήθηκε στη συνέντευξη της στο People. Εκτός από τη συνέντευξη που είχε δώσει και κόπηκε, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πει στο ξεκίνημα της παρουσιάστριας για έναν σύντροφο της κάτι πολύ απρεπές.

«Αν θέλω να είμαι χέρι χέρι, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ με το σύντροφό μου, θα το κάνω. Επειδή υπάρχει σχετικό εξώδικο που έχει σταλεί στα ΜΜΕ, οι φωτογράφοι το σέβονται και δεν δίνουν φωτογραφίες προς δημοσίευση. Αισθάνθηκα μεγάλη ντροπή για τον ίδιο. Είχε αποκαλέσει τον τότε σύντροφό μου “τσαντάκι και αξεσουάρ”. Για μένα πες ό,τι θες, όχι όμως για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας από σπόντα» ανέφερε για το Γιώργο Λιάγκα που είχε μιλήσει έτσι για τον σύντροφο της.