Ευαγγελία Αραβανή : Απολαμβάνει την ελευθερία της

Η Ευαγγελία Αραβανή, κάνει comeback στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καθώς θα παρουσιάζει τα παρασκήνια του x factor.Το Σαββαοκύριακο μίλησε στην εφημερίδα Αγορά,για το νέο της επαγγελματικό βήμα και φυσικά ρωτήθηκε για τον χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιώργο Μελισσανίδη.

«Απολαμβάνω την ελευθερία μου και με βρίσκει σε μια πολύ δημιουργική περίοδο από επαγγελματικής άποψης. Είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θέλω να δώσω τα πάντα στη δουλειά μου κι εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει πολύς χρόνος για τα προσωπικά μου», δήλωσε η Ευαγγελία και ρωτήθηκε για τον τρόπο που την ελκύει ένας άνδρας.

«Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρας γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα…» και διευκρίνισε πως η εξουσία και η δύναμη που εκπέμπει ένας άνδρας δεν είναι μέσα στα δεδομένα που προσέχε: «Είναι άλλα τα βασικά στοιχεία για μένα, αλλά σίγουρα δεν σημαίνει ότι αν υπάρχει αυτό δεν το δέχεσαι».

Και συνέχισε λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι με έναν σύντροφο ο οποίος δεν είναι ευκατάστατος: «Ναι θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι πως ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του».

πηγή :faysbook.gr