Οι ΦΙΛΟΑΛΒΑΝΙΚΕΣ δηλώσεις του Μακρόπουλου που ξέσπασαν μείζον θέμα και η επιστολή απάντηση του!

Χαμός με τις δηλώσεις του τραγουδιστή σε Αλβανικό κανάλι…

Με αφορμή τον σάλο που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τη δήλωση του Νίκου Μακρόπουλου σε συνέντευξή του σε αλβανικό κανάλι η δισκογραφική εταιρία του τραγουδιστή, Sonar Music, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Ο τραγουδιστής τον Φεβρουάριο του 2014 ήταν καλεσμένος σε εκπομπή στην γειτονική χώρα και έτσι πήγε στα Τίρανα. Όλα κυλούσαν ομαλά στην συνέντευξη μέχρι που κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα από τον παρουσιαστή στον τραγουδιστή, για το αν η Ελλάδα έχει ακόμα ανάγκη τους Αλβανούς ή αν θα έπρεπε εκείνοι να γυρίσουν πίσω στην χώρα τους, αφού τώρα υπάρχει μεγάλη κρίση.
«Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη τους Αλβανούς. Οι Αλβανοί είναι ενσωματωμένοι με μας. Τα παιδιά των Αλβανών που μένουν στην Ελλάδα πάνε στα ελληνικά σχολεία, μιλάνε την ελληνική γλώσσα, είναι ένα με μας. Παντρεύονται με Έλληνες πλέον. Η επόμενη γενιά θα είναι ένα. Εξάλλου οι Έλληνες είναι τεμπέληδες και αν θα φύγουν οι Αλβανοί πίσω, εγώ δεν θα βρω (…)» είπε ο Νίκος Μακρόπουλος και συνεχίστηκε η συζήτηση με το εξής διάλογο:
-Το πιστεύετε αυτό;
«Ναι το πιστεύω»
-Το καφεδάκι, το φραπεδάκι…
«Το καφεδάκι, το φραπεδάκι και τίποτα άλλο… Μα γι αυτό και την πληρώσαμε.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου -απάντηση:

«Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και αφορούν στον Νίκο Μακρόπουλο, παρουσιάζοντας τον σαν «Ανθέλληνα». Ξεκαθαρίζουμε τα εξής:

Σε μία Ελλάδα που σε λίγες μέρες έχει μπροστά της μία εκλογική μάχη, η οποία τυγχάνει να είναι η πιο κρίσιμη από την μεταπολίτευση, υπάρχουν »δημοσιογράφοι» που απομονώνουν μία φράση από μία συνέντευξη που δόθηκε από τον τραγουδιστή πριν από περίπου ένα χρόνο στην Αλβανία, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις ή και για να κατασκευάσουν είδηση, για άγνωστους λόγους.

Είναι γνωστή σε όλους η αγάπη του Νίκου Μακρόπουλου για την πατρίδα του και δεν θα έλεγε ποτέ κάτι σκόπιμα για να την υπονομεύσει».