Η γιορτή του Δασκαλάκη για την συνεργασία του με τους μετρ των επιτυχιών Φιλίππου-Παπαδόπουλου!

Με αφορμή την  νέα  του  επιτυχία με τίτλο «Τα Βελουδινά σου Χείλη» ο Γιώργος Δασκαλάκης  θέλησε να γιορτάσει  την κυκλοφορία του τραγουδιού με φίλους και συνεργάτες  το βράδυ της Τρίτης στο γνωστό Bar –Restaurant T-Square στο γκολφ Γλυφάδας .

Σαν σωστός οικοδεσπότης  χαρούμενος και ευδιάθετος  ο Γιώργος Δασκαλάκης  ήταν εκεί από νωρίς για να υποδεχτεί τους καλεσμένους του.. και ήταν όλοι εκεί!! Λευτέρης Πανταζής, Δημήτρης Κοντολάζος, Πέτρος  Ίμβριος, REC , Master Tempo η Φανή Αβραμίδου ,Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ,ο Χάρης Ακριτίδης o  Κώστας Μηλιωτακης ,ο Γενικος Διευθυντης του MAD Γιώργος Μάρκου   και πολλοί ακόμη συνάδελφοι και φίλοι του Γιώργου καθώς και το δίδυμο των επιτυχιών Κυριάκος Παπαδόπουλος και Ηλίας Φιλίππου που υπογράφουν και τη νέα του επιτυχία «Τα Βελούδινα σου Χείλη», ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και λίγο μετά τις 20:00 κατέφθασαν στο T-Square.

Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολύ γέλιο , τραγούδι και μοναδικές γεύσεις από γνωστούς Chef, άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός , να γίνουν όλοι μια παρέα … Tο νέο τραγούδι του Γιώργου Δασκαλάκη πήρε θετικά σχόλια και ήδη έχει μπει στα 100 πρώτα του ελληνικού airplay chart (σύμφωνα πάντα με την IFPI και τις μετρήσεις του MediaInspector) , άλλωστε ο Γιώργος ξέρει τη συνταγή της επιτυχίας μιας και τα προηγούμενα τραγούδια του «Γιατί να σ’αγαπάω», «1-0» , «Το τσιγάρο το στριφτό » κλπ , έχουν αγαπηθεί από όλους και ακούγονται ακόμη και σήμερα 

Της Σπυριδούλας Κάμπου

DSC_1335DSC_1378DSC_1408DSC_1446DSC_1494