«Ήρωας»: Το νέο τραγούδι με κοινωνικά μηνύματα του Λευτέρη Πανταζή!

«Ήρωας… θα γίνω μια μέρα και μόνο αγάπη θα σκορπίζω στον αέρα. Σε κάθε μάνα και γονιό που αγωνίζονται μαζί…Ήρωας είσαι εσύ»….

Ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι, διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει, μόλις κυκλοφόρησε ο Λευτέρης Πανταζής. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος , έδωσε όλη του την ψυχή στην ερμηνεία ενός τραγουδιού που απευθύνεται σε όλους τους ΗΡΩΕΣ που ζουν δίπλα μας, ανάμεσά μας. Στον Ήρωα που κρύβουμε μέσα μας.

«Χτυπώντας» με τον στίχο και την μουσική του, τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά τροφοδοτώντας με δύναμη και αισιοδοξία την μάχη για μια καλύτερη ζωή… Καλώντας μας να βγάλουμε από μέσα μας τον ΗΡΩΑ που έχουν όλοι!

Ο Λευτέρης Πανταζής που αυτή την περίοδο εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο MΑΜΟΥΝΙΑ live στην Θεσσαλονίκη, δίνει τον δικό του αγώνα για όλους τους ΗΡΩΕΣ της διπλανής πόρτας, μπαίνοντας δυναμικά στο στίβο της πολιτικής, από την πλευρά του ανθρώπου και όχι του πολιτικού, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Υποψήφιου Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου για τον Δήμο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης!

Καλή ακρόαση!

[youtube id=»rvMWTYCZfzY» height=»337″]