Καταγγελία σοκ μοντέλου: Ο Μπίλ Κόσμπι είναι από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν ΒΙΑΣΤΕΣ.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική δράση του διάσημου ηθοποιού.

Νέες αποκαλύψεις για τον Μπιλ Κόσμπι είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις… μη φυσιολογικές του συνήθειες, ενώ σοκάρει η καταγγελία πρώην μοντέλου που δηλώνει ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές, την ίδια στιγμή που μια ακόμη γυναίκα, το πρώην μοντέλο, Τζούελ Άλισον, καταγγέλλει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ηθοποιό.
«Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους κατά συρροήν βιαστές που έχει γνωρίσει η Αμερική τα τελευταία χρόνια. Κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ξεφεύγει, επειδή κρυβόταν πίσω από το διάσημο είδωλό του και τον χαρακτήρα που υποδυόταν στο The Bill Cosby Show», λέει το πρώην μοντέλο στην New York Daily News περιγράφοντας πως την κάλεσε σπίτι του για δείπνο και πως αφού της έδωσε να πιει ένα ποτήρι κρασί με περίεργη γεύση την οδήγησε στο υπνοδωμάτιο και αφού την βίασε την έβαλε σε ένα ταξί για να φύγει. «Θυμάμαι να κάνω εμετό στο πίσω μέρος του ταξί», εξομολογείται χαρακτηριστικά η Τζούελ Άλισον.

Μάλιστα, το δείπνο στο σπίτι του το κανόνισε ο ίδιος ως… δώρο για τα γενέθλιά της, ενώ η ίδια δεν δίστασε να ισχυριστεί πως ο Μπιλ Κόσμπι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών όταν της επιτέθηκε.