Με μια επιστολή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο, οι ιθύνοντες παραπονέθηκαν κατά της Ελένης Μενεγάκη και της ζήτησαν να ζητήσει συγνώμη.

Με ένα ευαίσθητο θέμα ασχολήθηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη,προκαλώντας αντιδράσεις. Διαβάστε το κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του «Συνεχίζω».

Σας παραθέτουμε το κείμενο παραπόνων για την σημερινή εκπομπή της κυρίας Ε. Μενεγάκη που θέλησε να ασχοληθεί με την δωρεά οργάνων!

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από αρκετά μέλη μας, ότι σε ένα μέρος της θεματολογίας της εκπομπής σας, αγγίξατε το πολύ ευαίσθητο θέμα της δωρεάς οργάνων. Με λύπη, μας μεταφέρθηκε η ασέβεια που δείξατε καθώς ενώ αναλύατε το θέμα (χωρίς ειδικούς) τρώγατε και ψάχνατε να βρείτε μόνοι σας τις απαντήσεις! Και τελικά είπατε ότι ευτυχώς που δεν πήραν τα όργανα του νεαρού ! Θα σας πληροφορήσουμε λοιπόν πως δεν παίρνουν έτσι «απλά» όργανα για μεταμόσχευση . Καλό επίσης θα ήταν όταν θέλετε να παρουσιάστε τόσο σοβαρά θέματα να έχετε φροντίσει η ίδια ή οι συνεργάτες σας να ενημερωθείτε και φυσικά να έχετε καλεσμένους ειδικούς επιστήμονες που θα μπορέσουν εμπεριστατωμένα να σας που τι πραγματικά ισχύει. Την εκπομπή σας την παρακολουθούν άνθρωποι με ανεπάρκειες τελικού σταδίου που χρειάζονται μεταμόσχευση αλλά πολύ πιο σημαντικό την παρακολουθούν γονείς και συγγενείς που δώσανε τα όργανα αγαπημένων τους ανθρώπων. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο κακό έχετε προκαλέσει σήμερα την ώρα του φαγητού σας ! Ευχόμαστε να επανορθώσετε αν αυτό μπορεί να είναι εφικτό …

Της Σπυριδούλας Κάμπου