Κοκκίνου-Σχοινάς βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 20 ολόκληρα χρόνια! (βίντεο)

Η σχέση του Διονύση Σχοινά και της Έλλης Κοκκίνου απασχόλησε για πολλά χρόνια στα μέσα των 90’s, ακόμα και έπειτα από το τέλος της.

Ένα τέλος που ήρθε με την δημόσια πρόταση γάμου του Δ. Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή στο Πρωτοχρονιάτικο Μπράβο του 1996, και έγινε πραματικότητα τον Απρίλη του 1997. Οι ιστορίες για το πώς χώρισαν, τον ρόλο έπαιξε η Καίτη Γαρμπή και οι συνέπειες στην ψυχολογία της Έλλης Κοκκίνου έγιναν πολλές φορές εξώφυλλο στα gossip και celebrity περιοδικά και οι τηλεοπτικές εκπομπές δεν έπαψαν σχεδόν ποτέ να αναφέρονται.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, η Έλλη Κοκκίνου  επισκέφτηκε ξαφνικά το 4711, το κλαμπ που εμφανίζεται ο Διονύσης Σχοινάς, συνοδευόμενη από στενούς φίλους της και κάθισε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, κινούμενη με διακριτικότητα. Αυτά μέχρι που ο ίδιος ο Διονύσης Σχοινάς να απευθυνθεί  σε εκείνη από το μικρόφωνο, λέγοντας: «Αν κάποια στιγμή θέλει ν΄ανέβει πάνω την περιμένουμε».

Ο άνθρωπος που τελικά την έκανε να παραμερίσει όσα έχουν συμβεί με τον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή ήταν ο άνθρωπος-κλειδί του νυχτερινού κέντρου Χρήστος Δεληλάμπρος (στου οποίου το τραπέζι καθόταν η τραγουδίστρια και η παρέα της), αφού πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να λέει ότι ο κόσμος απαιτεί να δει την Κοκκίνου στη σκηνή. Και έτσι έγινε…. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκαν ξανά μαζί μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, αφού η τελευταία φορά που συναντήθηκαν και ήταν ο ένας δίπαλ από τον άλλον ήταν το 1995, την εποχή που άρχισε η σχέση του τραγουδιστή με την Καίτη Γαρμπή , ενώ συνεργάζονταν στο Ποσειδώνιο.

Όσο για τη Καίτη Γαρμπή, οι πληροφορίες λένε ότι έφτασε άρον άρον στο 4711 για να ζήσει από κοντά το σκηνικό που διαδραματιζόταν και παρακολουθούσε τα πάντα δίπλα από τον ηχολήπτη του μαγαζιού, δείχνοντας απόλυτα άνετη.

Δείτε το βίντεο: