Κόκλας: Τί έγινε με τα ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ για το σίριαλ Βασιλιάδες”!

Σίριαλ έγινε το σίριαλ “Βασιλιάδες” αφού σταματούσε,ξαναξεκινούσε, με τους ηθοποιούς απλήρωτους και τους τηλεθεατές να μην βλέπουν το φινάλε!

 

Άδοξο τέλος είχε ένα απο τα πιο αγαπημένα σίριαλ του κόσμου που το είχαν κατατάξει πρώτο τις μηχανές τηλεθέασης. Τα προβλήματα της παραγωγής πολλά με τους ηθοποιούς να μένουν απλήρωτοι, να αρνούνται να συμμετέχουν στα γυρίσματα και με την τύχη του σίριαλ να αγνοείται με την ξαφνική διακοπή του χωρίς να προβληθεί το επεισόδιο φινάλε. Ο ένας τω πρωταγωνιστών Κώστας Κόκλας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Real αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω απο το σίριαλ και αν τελικά πήραν τα λεφτά τους.

Μου έμελλε να γίνω μήλον της έριδος. Υπήρξε όντως μια δελεαστική πρόταση να γίνουν οι “Βασιλιάδες” στον Αντένα και μου έγινε η κρούση να πάω εκεί, στην διαδρομή όμως ήρθαν απο το Mega και με καθησύχασαν ότι θα πάρουμε όλα τα χρήματα που μας οφείλονταν για καιρό απο τους Βασιλιάδες δίνοντας μας μια νέα σειρά. Έχω κάνει πολλές δουλείες στο Μεγάλο κανάλι με πολύ καλές συνθήκες και αποφάσισα να μην περάσω απέναντι.

 

Ναι πληρώθηκα όσα μου χρωστούσαν μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Δεν έχω κανένα παράπονο.

 

Θα ήθελα να έχει πέσει κανονικά η αυλαία και όχι να παγώσει μια σειρά που αγαπήθηκε τόσο πολύ απο το κοινό. Μπορώ να σου πω ότι ναι πικράθηκα που δεν έγινε ο καινούργιος κύκλος.”