Λευτέρης Πανταζής-Tus: Με ένα remix του «Παπαγάλου» ανακοίνωσε την συνεργασία τους επί πίστας! (video)

 

Αναρτήθηκε: 29 Οκτωβρίου, 2014 στις 11:41

Ακούστε το νέο τραγούδι του Tus που του έδωσε έμπνευση ο «Παπαγάλος» του Λευτέρη Πανταζή!

Και ενώ άλλοι καλλιτέχνες βγάζουν δελτία τύπου για την έναρξη της συνεργασίας τους σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί, ο ράπερ TUS  έκανε την διαφορά και έγραψε ένα τραγούδι για τον Πανταζή και τον «Παπαγάλο» του.

Ανακοινώνοντας με αυτό το μουσικό τρόπο  στους εκατομμύρια θαυμαστές  την έναρξη των εμφανίσεων του στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή στο ROMEO, όπου απο τις 14 Νοεμβρίου μαζί με την Βασιλική Νταντά, τον Γιώργο Δασκαλάκη και τον Θοδωρή Φέρρη υπόσχονται να κάνουν την διαφορά στην διασκέδαση. Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια δεκάδες καλλιτέχνες έχουν πλησιάσει τον καυστικό ράπερ να ανέβει στην πίστα μαζί τους, ο Λευτέρης Πανταζής ήταν αυτός που το κατάφερε, αλλάζοντας μέχρι και το styleτου!

Η χημεία τους ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, το ντουέτο τους «Έρωτας» απογειώθηκε με 1.500.000 views στο Youtube το καλοκαίρι και η συνέχεια έρχεται με το remix του «Παπαγάλου», που θα γίνει σύμφωνα με το Τus ο ύμνος των απατημένων σε αυτή την ζωή. Απολαύστε το και απαλαύστε τους σε λίγες μέρες στο Romeo!

 






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus