ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ-ΣΟΚ για τον Γιάννη Μπέζο!

«Βοήθεια, βοήθεια. Ένα γιατρό γρήγορα» ακούστηκε μια φωνή και σύσσωμοι οι θεατές και οι πρωταγωνιστές πάγωσαν.

Ένα συμβάν στάθηκε αρκετό εχτές να σκιάσει την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ένας ήρωας με παντόφλες» του Γιάννη Μπέζου στο Θέατρο Βρετάνια. Την ώρα που επί σκηνής ήταν ο ηθοποιός μαζί με την Δάφνη Λαμπρογιάννη, ένας άντρας άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια. Οι ηθοποιοί και όσοι επώνυμοι ήταν παρόντες, όπως και ο Μάρκος Σεφερλής έτρεξαν κοντά στον άντρα που είχε πέσει λιπόθυμος να δούνε τι συνέβη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enter.tv επικράτησε αναστάτωση στο θέατρο.

Μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος πήδηξε από τη σκηνή και με πολλή ανθρωπιά και ενδιαφέρον πήγε κοντά στον άνθρωπο, που είχε χάσει τις αισθήσεις του, για να δει πως είναι.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας μεταφέρθηκε εκτός της αίθουσας και στο πλευρό του βρέθηκαν η Ναταλία Τσαλίκη, ο Χρήστος Λούλης, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Νίκος Κουρής, μέχρι την στιγμή που ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στη συνέχεια και μετά από όλη αυτή την αναστάτωση, η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά με τους ηθοποιούς να αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά τον επαγγελματισμό τους, καθώς ολοκλήρωσαν το έργο μετά από αυτό το δυσάρεστο γεγονός.