ΝΕΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από άλλη γυναίκα μετά το διασυρμό των γυμνών φωτό της πρώην του Κωνσταντίνου!

Δεν λέει να ηρεμήσει ο Σταύρος Κωνσταντίνου από τις γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν. Μετά τις γυμνές φωτό ήρθε νέο κύμα βρισίματος.

Για την άσχημη εμπειρία που είχε με τη πρώην σύντροφό του που ανάρτησε φωτογραφίες του ολόγυμνο στο διαδίκτυο, θέλοντας να τον εκδικηθεί μίλησε στο Κυπριακό περιοδικό Down Town ο Σταύρος Κωνσταντίνου. Μια υπόθεση που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, παράλληλα μαζί με μια άλλη που «έσκασε» πριν από λίγο καιρό με μια «αρρωστημένη» γυναίκα που πίστευε ότι είναι σύντροφός του. Βρίζοντάς τον πολύ άσχημα στο Facebook.

Διαβάστε τί δήλωσε:

Νιώθεις πληγωμένος;

Εννοείται. Δεν προκάλεσα ποτέ για να τύχω μιας τέτοιας αντιμετώπισης. Στα δέκα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι, πρώτη φορά μού έτυχε κάτι τέτοιο. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ.

Πιστεύεις ότι έχεις μερίδιο ευθύνης;

Στην πρώτη περίπτωση, ναι. Δεν θεωρώ κακό να βγάζει κανείς φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή. Άλλωστε, νομίζω πως η πλειοψηφία έχει κάνει κάτι αντίστοιχο. Απλώς, εγώ εμπιστεύτηκα λάθος άτομο. Στη δεύτερη περίπτωση, δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή με την κοπέλα. Ήξερα μόνο πως ήταν θαυμάστριά μου, ίσως η πιο φανατική. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω μια συναυλία στην Κύπρο ή να εμφανιστώ σε μια εκδήλωση και να μην είναι εκεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ήταν ερωτευμένη μαζί μου και πληγώθηκε γιατί νόμιζε πως είχα σχέση με τη Georgia Παναγή, το ταίρι μου στο «Dansing for you».