Νέος καταπέλτης του ΣΔΟΕ για γνωστή τραγουδίστρια και το σύζυγο της: ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ 3.999.000 ευρώ!

Το παλάτι τους στην Βούλα έβαλε σε νέους μπελάδες το γνωστό ζευγάρι που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με διαφορές του με το ΣΔΟΕ!

Νέα «λαβράκια» εντόπισε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), στο πλαίσιο ερευνών που διενήργησε κατά το δίμηνο Αυγούστου- Σεπτεμβρίου 2014, τα οποία ανακοινώθηκαν σήμερα.
Τα πορίσματα των ερευνών του ΣΔΟΕ, διαβιβάστηκαν στις αρμόδιες ΔΟΥ και Τελωνεία κατά περίπτωση για τον καταλογισμό των φόρων ή δασμών και την επιβολή διοικητικών κυρώσεων, ενώ σε όσες περιπτώσεις προβλέπεται υποβλήθηκαν και στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Επίσης σε όσες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παρατυπίες αρμοδιότητας άλλων φορέων, εστάλησαν σχετικά δελτία πληροφοριών.
Από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν είναι εκείνη ενός ζευγαριού που δραστηριοποιείται στον καλλιτεχνικό χώρο και το οποίο δεν δήλωσε ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ που έδωσε ως τίμημα για την πανάκριβη κατοικία τους στη Βούλα. Πρόκειται για πολύ γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια με τον άντρα της που δραστηριοποιείται ως μάνατζερ!
10. Ανδρόγυνο καλλιτεχνών, υπέβαλε ανακριβή δήλωση για την αγορά κατοικίας στην Βούλα Αττικής. Το τίμημα που δεν δηλώθηκε ανέρχεται στο ποσό των 1.999.948 ευρώ για τον καθένα, δηλαδή το συνολικό ποσό που δεν δηλώθηκε είναι 3.999.896 ευρώ. Σημειώνεται ότι διοικητικό πρόστιμο και φόρος εισοδήματος καταλογίζεται και στην πωλήτρια επιχείρηση.

Πηγή:Imerisia.gr