Σέ ένα ΓΡΑΜΜΑ οι τελευταίες επιθυμίες για την κηδεία του απο τον Τόνυ Άντονυ!

Σε ένα χαρτί που άφησε στον αδερφό του, λίγο πριν πεθάνει είχε γράψει όλα όσα ήθελαν να συμβούν για την κηδεία και την αποτέφρωση της σωρού του.

Νικημένος από τον καρκίνο έφυγε ο 66χρονος ηθοποιός Τόνυ Άντονυ. Σήμερα, στις τρεις και μισή το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του, όπου η οικογένεια, οι φίλοι και ο κόσμος που τον παρακολουθούσε θα του πουν αντίο.  Η εξόδιος τελετή θα γίνει στον Ιερό  Ναό Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω, αλλά η σορός του θα μεταφερθεί στη Σκόπελο, αφού αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία.

Ο αδερφός του Τόνυ Άντονυ, Δημήτρης Κόνιαρης, μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα είπε σχετικά: «Στο παρελθόν είχε εκφράσει την επιθυμία να αποτεφρωθεί και οι στάχτες του να σκορπιστούν στο Αιγαίο, επειδή αγαπούσε τη θάλασσα. Όμως δεν θα συμβεί  κάτι τέτοιο και κακώς αναπαράχθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Ακολουθώντας πιστά τις τελευταίες επιθυμίες του θα ταφεί στο νεκροταφείο της Σκοπέλου, το νησί που λάτρευε και σήμερα είναι ο τόπος μόνιμης διαμονής μου με την σύζυγό μου, αφότου βγήκα στη σύνταξη. Εκεί θα τον έχω κοντά μου και θα μπορώ να φροντίζω το μνήμα του. Όσο αντέξω. Είμαι ο επόμενος…».

Ο Τόνυ Άντονυ, όμως, είχε ζητήσει και την ενίσχυση του έργου του Σπιτιού του Ηθοποιού και ο αδελφός του το υπενθυμίζει σε όλους, λέγοντας: «Ήταν επιθυμία του. Ό,τι μου ζήτησε, έτσι ακριβώς θα γίνουν όλα».