Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΟΣ και η νέα σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου!(εικόνες)

Νυχτερινή έξοδο για πατέρα και γιο που δεν έχουμε ξαναδεί μαζί σε εικόνες. Ο Σπύρος και ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος και η νέα ζωή του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός, διασκέδασε με τον 20χρονο γιο του, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Τόλης Βοσκόπουλος, και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό Hello , πατέρας και γιος πέρασαν πολύ όμορφα μαζί.
Άλλωστε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αναφερόμενος πρόσφατα στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε με τον καρκίνο, είχε μιλήσει με πολύ συγκινητικό τρόπο για τον γιο του, λέγοντας ότι: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου “σπαθί”. Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».
Στην παρέα τους όμως, ήταν και η φερόμενη με τα δημοσιεύματα σύντροφός του, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Μου λες την Αλήθεια» στο θέατρο «Κάππα». Σύμφωνα με το Hello ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εκμυστηρευτεί στο κοντινό του περιβάλλον, πως στο πρόσωπο της έχει βρει όλα όσα ζητάει σε μια σύντροφο.

παπαδ μέσα

παπαδ έσ2