Πως προσεγγίζει ο Κώστας Μαρτάκης μια γύναικα;

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ωραίους και σέξι άντρες της Ελληνικής showbizz.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε στο περιοδικό «ΟΚ» τον τρόπο του για να προσεγγίζει μία γυναίκα και αν δυσκολεύεται να πλησιάσει γυναίκες λόγω της αναγνωρισιμότητάς του: «Αν μου αρέσει μια γυναίκα, δεν χαμπαριάζω, ούτε εκμεταλλεύομαι ότι μπορεί να με αναγνωρίσει. Αν μου αρέσει, θα τη φλερτάρω. Και αντίστοιχα, δεν έχω νιώσει πως με έχουν πλησιάσει επειδή είμαι γνωστός. Εξάλλου, δεν είμαι «κάποιος», ούτε έχω έρθει από άλλον πλανήτη. Το φλερτ είναι για μένα ζωή».

Υπήρξε ποτέ η δουλειά του εμπόδιο στη δημιουργία μιας σχέσης;

«Για να φτάσω στο σημείο να πω ότι κάνω σχέση, σημαίνει πως από τα ραντεβού ακόμη έχω καταλάβει τι προβλήματα θα έχει. Θα μου έχει πει η κοπέλα τι την ενοχλεί και τι δεν της αρέσει».

Ποιος έχει φύγει πρώτος στις σχέσεις που έχει κάνει μέχρι σήερα;

«Έχω φύγει αρκετά φόρες πρώτος λόγω «ασφυξίας». Είμαι εκδηλωτικός με τους ανθρώπους. Δεν μπορώ, όταν αγκαλιάζω μια φίλη μου, να ρου κάνει σκηνή ζηλοτυπίας η σύντροφος μου. Μάλιστα, με έχουν αφήσει για τον ίδιο λόγο, γιατί δεν το έχουν αντέξει κι έχουν φτάσει πρώτες στα όρια τους».

Είναι πιστός; «Όταν είμαι σε μια σχέση και δω κάτι θα το θαυμάσω, αλλά μέχρι εκεί. Αν μου βγαίνει η ανάγκη να είμαι με αυτό το ωραίο που περνάει έχω πρόβλημα με τη σχέση μου. Σε αυτή την περίπτωση ξεκαθαρίζω και πάω παρακάτω. Δεν μου αρέσουν τα διπλά και τα τριπλά και δεν μπορώ να πω ψέματα. Φαίνομαι αμέσως».