Όλη η αλήθεια για την ωραία Ζέτα, τον Ταχτσίδη και την νέα ζωή!

Τι έκρυβε το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ζιάμπαρη και τί συμβαίνει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη;

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Αν και κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν άσχημες φήμες το τελευταίο καιρό ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, παραπέμποντας και εμένα την ίδια στο προσωπικό της προφίλ όπου είχε αναρτήσει φωτογραφία απο το ταξίδι της στην Πόλη με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Ζιάμπαρη, οφείλω να παραδεχτώ ότι στην συνέχεια του ρεπορτάζ που έγινε, η αλήθεια έχει ως εξής. Και οφείλω να την πω γιατί είναι ένα κορίτσι που γνωρίζω πολλά χρόνια και παλεύει με το σπαθί της για να στέκεται στα πόδια της.

Ναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρέθηκε με τον Νίκο Ζιάμπαρη στην Κωνσταντινούπολη και δεν ήταν οι δυο τους. Ήταν και ο αγαπημένος της Παναγιώτης Ταχτσίδης μαζί. Οι δυο ποδοσφαιριστές είναι φίλοι κολλητοί. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης τους μετά απο μερικούς μήνες που είναι μαζί και πρόσφατα έκαναν και την κοινή τους δημόσια έξοδο στα μπουζούκια μετά απο  καιρό.

Μην κρύβοντας το πόσο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι, μην αφήνοντας την απόσταση να μπει ανάμεσα τους. Η Ζέτα φροντίζει αρκετά συχνά να επισκέπτεται το Παναγιώτη Ταχτσίδη στην Ιταλία όπου παίζει μπάλα. Μια σχέση που φέρεται να έχει αλλάξει καθόλα την Ζέτα, η οποία ετοιμάζεται να αλλάξει μέχρι και χρώμα μαλλιών και από αγαπημένη blondie να γίνει μια hot μελαχρινή. Όπως η ίδια θα εξομολογηθεί τον τελευταίο χρόνο είχε ανάγκη απο πολλές αλλαγές στην ζωή της και τα έχει καταφέρει ήδη σε μεγάλο βαθμό. Ρίχνοντας βαρύτητα στην δουλειά της αλλά και στην κερδοφόρα επιχείρηση της με αξεσουάρ και τσάντες που έχει τα τελευταία δύο χρόνια.

Της Σπυριδούλας Κάμπου