Όλη η αλήθεια και το παρασκήνιο για την ΣΧΕΣΗ του Στρατή με την Μποφίλιου!

Ο τραγουδιστής για πρώτη φορά ξεκαθαρίζει το τί συνέβη.

Ο Μύρωνας Στρατής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε για γνωστό περιοδικό της Κύπρου, μίλησε και για το δημοσίευμα, που τον έφερε να διατηρεί δεσμό με τη Νατάσα Μποφίλιου.

Kάποιο δημοσίευμα σε ήθελε ζευγάρι με τη Νατάσσα Μποφίλιου!

(γελάει δυνατά). Είδες; Να ‘ναι καλά τα παιδιά που θέλησαν να με αποκαταστήσουν με μία τόσο όμορφη και ταλαντούχα γυναίκα!

Πώς το σχολιάζεις όλο αυτό;

Σήμερα μόνο γέλιο μου προκαλεί και το αντιμετωπίζω με χιούμορ. Εκείνο το πρωινό της Κυριακής όμως, είχα τρομάξει. Θυμάμαι με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου που δουλεύει στον Τύπο, δυο τρεις μέρες πριν, και μου είπε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα δημοσιευόταν αυτό το πράγμα. Της είπα ότι δεν ίσχυε και πως δεν πίστευα ότι θα το έγραφαν τελικά, αφού κανείς δεν με είχε πάρει τηλέφωνο, έστω να το διασταυρώσει. Τελικά, αυτό γράφτηκε και σοκαρίστηκα. Ειλικρινά σου μιλάω, δεν αισθάνθηκα αμηχανία, μόνο σοκ. Δεν πίστευα ότι το έβλεπα!

Πήρες τηλέφωνο τη Νατάσσα Μποφίλιου; Επικοινωνήσατε;

Φυσικά και την πήρα! Με τη Νατάσσα γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε φίλοι και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Είναι μία απίστευτη τραγουδίστρια! Μιλήσαμε, λοιπόν, γελάσαμε και λίγο, και μετά είπαμε για το πώς θα κινηθεί ο καθένας μας. Εγώ γράφοντας στο twitter μου και η Νατάσσα με ό,τι έγραψε στο facebook της.