Όλη η αλήθεια για την ΚΡΙΣΗ στο ΓΑΜΟ του Γιάννη Πλούταρχου!

Για μια ακόμη φορά οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι χωρίζει ο Γιάννης Πλούταρχος με την σύζυγό του Μαρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν την εμφάνισή τους φήμες που θέλουν τον Γιάννη Πλούταρχο και την σύζυγό του Μαρία να περνάνε κρίση στο γάμο τους.

«Σε κάποια πράγματα που είναι αστεία, όπως αυτό, δεν αντιδρώ καθόλου, ούτε καν με απασχολεί. Όταν δεν υπάρχει καπνός να βγει μια φλόγα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι», απάντησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πλούταρχος καλεσμένος στο πρωινό του Μega.

Συνεχίζοντας ο τραγουδιστής εκθείασε την σύζυγό του, που για χάρη του, άφησε στην άκρη της τα δικά της όνειρα στο πεντάγραμμο.

«Η Μαρία, είναι ένας άνθρωπος πολύ προσγειωμένος και αθέατος. Ένας άνθρωπος που κάθεται πίσω, μου στέκεται, μου συμπαραστέκεται και λέει την άποψή της σε όλα τα θέματα. Πέρα από σύντροφος είναι και στήριγμα και φίλος και πολλά πράγματα. Η Μαρία είναι η αιτία για πολλά πράγματα που έχουν γίνει, πέντε παιδιά κάναμε. Για ένα διάστημα η Μαρία είχε ασχοληθεί με το τραγούδι και είχε πολύ καλή φωνή. Παρόλα αυτά, όμως, έμεινε πίσω αφού έβλεπε εμένα να προχωράω μπροστά και έμεινε πίσω να μεγαλώσει τα παιδιά. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο! Να αφήνεις δικά σου όνειρα και να αφήσεις την προτεραιότητα στον σύντροφό σου να προχωρήσει» εξομολογήθηκε δημόσια ο τραγουδιστής.