Οργή Σφακιανάκη-επεισόδιο 59: Τώρα ΚΑΡΦΩΝΕΙ την Βανδή!

Μετά τα όσα είπε για τον Παντελή Παντελίδη, θα του γλίτωνε η Δέσποινα Βανδή που πέρυσι τον άφησε στα κρύα του λουτρού;

Ο Νότης Σφακιανάκης πάντα καυστικός και αιρετικός στις δηλώσεις και στις συνεντεύξεις του, δε διστάζει να ανοίξει νέα μέτωπα, κάθε φορά που μιλά.
Σε αυτή την περίπτωση, ο λαϊκός τραγουδιστής, παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Secret» και, όταν ρωτήθηκε για το περσινό ναυάγιο της συνεργασίας του με την Δέσποινα Βανδή, ξέσπασε λέγοντας:
«Την πίεσαν τη Βανδή… Ήξερε ποιοι είμαστε όταν δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί μας. Μετά της επέβαλαν να μην είναι στο σχήμα και αναγκάστηκε να αθετήσει τον λόγο της».
Ενώ στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την αντίδραση της τραγουδίστριας και την αναφορά της στο facebook: «εμένα οι γονείς μου ήταν μετανάστες…», ο Νότης Σφακιανάκης, επεσήμανε: «Δεν ξέρω γιατί θίχθηκε η Δέσποινα … Κι εγώ ήμουν μετανάστης και εργαζόμουν στη Γερμανία και καθάριζα μαζί με τη μητέρα μου ένα κέντρο ανιάτων. Τι να πει η Δέσποινα για τους μετανάστες… Στην Ελλάδα είναι παράνομοι, αυτό δεν μας αφορά; Και ιδιαίτερα το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν χάσει την εργασία τους; Είναι ρατσιστικό αυτό; Είναι ρατσιστικό να πεις “δεν θέλω να μπεις στο σπίτι μου, αν δεν χτυπήσεις το κουδούνι”; Πάρε την άδειά μου για να μπεις!».