Παρασκήνιο: Το ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ και η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ της Καινούργιου απο το «Όλα παίζουν»

Τι κρυβόταν πίσω απο την δημόσια εξομολόγηση χτες της Κατερίνας Καινούργιου περί αδιαθεσίας, έχοντας μάτια πρησμένα.

Αργήσαμε να την δούμε χτες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Η Κατερίνα Καινούργιου μπήκε στο πλατό μισή ώρα μετά την έναρξη του «Όλα παίζουν» και δεν έκρυψε ότι δεν νιώθει και πολύ καλά ζητώντας να την συγχωρέσουν. Τα μάτια της πρησμένα. Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής είχε αποχωρήσει. Τι συνέβη;

Όπως διαδόθηκε όμως η ζαλάδα αυτή είχε συγκεκριμένη αιτία. Λίγο πριν την έναρξη του «Όλα Παίζουν» υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στην υπεύθυνη της εκπομπής Ιζαμπέλα Σασλόγλου και της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του torotora.gr, το κλίμα ανάμεσα στην υπεύθυνη του «Όλα Παίζουν» και τους περισσότερους από τους παρουσιαστές δεν ήταν και το καλύτερο από την αρχή.

Τις πρώτες μέρες όμως τα νούμερα ήταν καλά οπότε δεν υπήρχε κάποια ένταση. Η κατάσταση άλλαξε καθώς τα νούμερα της τηλεθέασης άρχισαν να πέφτουν: Την Παρασκευή το «Όλα παίζουν» έχασε τη μάχη από το «Φώτης Μαρία Live»συγκεντρώνοντας σε μέσο όρο 10,1%, ενώ η αντίπαλη εκπομπή 13, 7 % με το σκηνικό να επαναλαμβάνεται την Δευτέραέστω και με καλύτερα νούμερα για το «Όλα Παίζουν» που συγκέντρωσε 14,1 κατά μέσο όρο.

Πριν την έναρξη της σημερινής εκπομπής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ιζαμπέλα Σασλόγλου ανακοίνωσε στην Κατερίνα Καινούργιου ότι δεν θα βγει στο γυαλί στο πρώτο ημίωρο που έχει και την υψηλότερη τηλεθέαση, παίρνοντας lead in από την Ελένη Μενεγάκη, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στη Μπέτυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια με έντονο και ιδιαίτερα απαξιωτικό τρόπο την κατηγόρησε ότι εκείνη ευθύνεται για τα χαμηλά νούμερα μπροστά μάλιστα σε όλη την ομάδα των συντελεστών του «Όλα παίζουν».

Η αλήθεια όμως είναι πως η Καινούργιου, μόνο καινούργια δεν είναι στη ζώνη και όλο και κάτι γνωρίζει για τα μυστικά της. Η απαξίωση της από την Ιζαμπέλα Σασλόγλου δεν ήταν δυνατόν να γίνει ανεκτή. Η ατμόσφαιρα ήταν βαριά, η Κατερίνα ξέσπασε σε κλάματα και εν τέλει αποχώρησε από την εκπομπή που αυτή τη στιγμή είναι καζάνι που βράζει.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιές θα είναι οι εξελίξεις…Γιατί όλα παίζουν.