ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗΣ και η Άννα Βίσση ζητάει 57.000 ευρώ απο το Δήμο Κηφισιάς!

Η βίλα της υπέστη μεγάλες καταστροφές στην μεγάλη νεροποντή του Σεπτεμβρίου.

Αίτημα στο Δήμο Κηφισιάς ως πλημμυροπαθής έχει καταθέσει η Αννα Βίσση σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ζητώντας αποζημίωση για τις καταστροφές που υπέστη στις μεγάλες βροχές του Σεπτεμβρίου, το υπόγειο της βίλας της στην Εκάλη. Παράλληλα ζητά να γίνουν αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της, με τα σχετικά έξοδα -των 500 ευρώ- να βαραίνουν τον Δήμο…

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η τραγουδίστρια θεωρεί ότι υπεύθυνη για τις ζημιές που υπέστη το σολάριουμ κι άλλα πανάκριβα όργανα γυμναστικής και ρούχα που βρίσκονται στο υπόγειο της βίλας της, είναι η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, γιατί δεν είχε φροντίσει να καθαρίσει τα φρεάτια, με αποτέλεσμα στις έντονες βροχοπτώσεις της 16ης Σεπτεμβρίου το υπόγειο να πλημμυρίσει.

Γι’ αυτό και την επομένη των καταστροφών, ο κατασκευαστής της μονοκατοικίας της κατέθεσε αίτημα στον Δήμο Κηφισιάς, ζητώντας να μάθει ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσει η πελάτισσά του για να αποζημιωθεί. Στο σχετικό γραπτό αίτημα, μάλιστα, επικαλείται και πραγματογνωμοσύνη από την Πυροσβεστική, που αναφέρει ότι προκλήθηκαν ζημιές σε είδη ρουχισμού, μουσικά όργανα και όργανα γυμναστικής. Οσο για το κόστος των ζημιών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, από την πλευρά της Αννας Βίσση εκτιμάται στα 58.470 ευρώ.