Πώς ο Παπακωνσταντίνου κλείνει τα στόματα ΧΩΡΙΣΜΟΥ με την Ράντου.

Έχοντας καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση, με πολύς ντόρος να γίνεται για κρίση στο γάμο τους, ο τραγουδιστής λύνει την σιωπή του.

Για τα δύο και πλέον χρόνια που κυνηγούσε για να κατακτήσει την γυναίκα του αλλά και για την ευτυχία που βιώνουν εδώ και περίπου 21 χρόνια, παρ’ όλο που πολλοί συνεχίζουν και επιμένουν να τους ‘χωρίζουν’ μιλάει πασίγνωστος τραγουδιστής…

Δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος αποκαλύπτει τον… μαραθώνιο που έκανε μέχρι να πείσει τη σύζυγό του Ελένη Ράντου να βγουν και τελικά να γίνουν ζευγάρι. «Κλείσαμε τα 20 και πάμε στα 21!» λέει ο αγαπημένος ροκάς και συνεχίζει: «Για τον γάμο λέω, γιατί ήταν και άλλα δύο που την… κυνηγούσα για να την πείσω να είμαστε μαζί»!
Δεν γνώριζα ότι την κυνήγησες…
«Ασταμάτητα! Ήξερα πού πήγαινε και της την έστηνα για να την κερδίσω. Δεν ήταν εύκολο, καθόλου εύκολο θα έλεγα. Αλλά ήμουν επίμονος. Είχε ακούσει για έναν έξαλλο ροκά και είχε κάποιο φόβο…»
Αλλά τελικά;
«Αλλά τελικά με έκανε… αρνάκι!» (σ.σ.: γελάει)
Πώς κάνουν «χωριό» δύο τόσο ροκ πλάσματα;
«Βοηθάει το ότι είμαστε «ελεύθεροι» και «ανοιχτοί» μεταξύ μας. Ότι μπορεί ο καθένας να εκφράζεται στον άλλο όπως πραγματικά είναι…»
Αυτό, το να τα λέει όλα κανείς, δεν είχε ποτέ κόστος;
«Μπορεί παλιότερα, αλλά τώρα πια όχι. Είμαστε ένα με την Ελένη»!
Κατά καιρούς, σας χωρίζουν και μάλιστα έχουν μια μανία να επανέρχονται στο ότι πάψατε να είστε μαζί με διάφορα πρωτοσέλιδα…
«Παλιά, μας χώριζαν Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, μετά το πήγαν Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή. Το ότι είμαστε πάντα μαζί απαντά σε όλα αυτά τα «σενάρια» που αρέσκονται να φτιάχνουν».