Που ζούμε: ΚΑΛΛΟΝΗ ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ πέθανε απο ΛΙΠΑΝΑΡΟΦΗΣΗ! (εικόνες)

Ο θάνατος του 19 άχρονου όμορφου μοντέλου έχει συγκλονίσει όλο το κόσμο…

Τι κι αν κέρδισε τον τίτλο ομορφιάς στα καλλιστεία; Τελικά αυτός ήταν που της στοίχισε και τη ζωή. Ο λόγος για τη 19χρονη φοιτήτρια ιατρικής, Catherin Cando από το Εκουαδόρ, άφησε την τελευταία της πνοή μετά τη λιποαναρρόφηση στην οποία είχε υποβληθεί σε ιδιωτική κλινική της χώρας.

«Πριν από τη χειρουργική επέμβαση έλαβε πολλά τηλεφωνήματα από τον πλαστικό χειρουργό οποίος την πίεζε να υποβλήθει σε επέμβαση. Του έλεγε συνέχεια όχι. Σκεφτόταν να χαρίσει τη δωρεάν θεραπεία σε κάποιον άλλον, αλλά ύστερα από πολλές πιέσεις του γιατρού, συμφώνησε τελικά να το κάνει» σημείωσε ο 24χρονος αδερφός της Daniel Zavala.

Αν και οι κριτές την προέτρεψαν να χάσει βάρος, η ίδια δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι θα γυμνάζεται περισσότερο και ότι δεν χρειάζεται πλαστική επέμβαση.

Ο δικηγόρος Carlos Reyes Izquierdo ανέφερε πως τον ενημέρωσαν ότι πέθανε από εγκεφαλικό οίδημα. «Το προσωπικό της ιδιωτικής κλινικής όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στις 10 Ιανουαρίου είπε στην οικογένειά της ότι πέθανε από καρδιακή ανακοπή. Εχω ζητήσει εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της».

Οι γιατροί έχουν συλληφθεί για να μην εγκαταλείψουν τη χώρα.

catherine-canto1DEEEEEEEEEEEEEEEEEETETE