Πρωταγωνιστές σήμερα στο πιο πετυχημένο σίριαλ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΕΝΖΙΝΗ να βάλουν!

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν δεν το έβαλαν κάτω. Τα κατάφεραν με τρελές στερήσεις στην επιβίωση.

Μπορεί πλέον να σημειώνει τεράστια επιτυχία μέσα από το Μπρούσκο, αλλά κατά το παρελθόν έχει περάσει δύσκολες στιγμές. Για αυτό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ανδρέας Γεωργίου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Η πρώτη μας συνεργασία με τον Κουλή Νικολάου Τα άσπρα μπαλόνια, που ήταν επίσης σενάριο της Βάνας Δημητρίου, ήταν μια εποχή γνωριμίας κι έτσι έπρεπε να δέσει όλη η ομάδα και να μάθει να δουλεύει με τον τρόπο που δουλεύει σήμερα. Αντιμετωπίσαμε πρακτικές δυσκολίες γιατί είχαμε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στην Κύπρο. Υπήρξαν περίοδοι που δεν πληρωνόμασταν όμως αντέξαμε και βγήκαμε νικητές. Μαγειρεύαμε όλοι μαζί και τρώγαμε, μοιράζαμε κανονικά το φαγητό μεταξύ μας, βάζαμε όλοι λεφτά για βενζίνη να πάμε στη δουλειά. Είμαι πολύ περήφανος που το περάσαμε αυτό, γιατί σήμερα μεγαλύτερη σημασία έχει η αγάπη του κόσμου γι’ αυτό που κάνουμε, παρά η αίγλη της επιτυχίας», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

γεωργίυ