Πρόταση έκπληξη στην Σπυροπούλου να γίνει πρωταγωνίστρια σε videoclip! (εικόνα)

 

Αναρτήθηκε: 18 Νοεμβρίου, 2014 στις 14:15

Ποιός γνωστός τραγουδιστής της ζήτησε να γίνει η πρωταγωνίστρια σε νέο του videoclip και εκείνη το σκέφτεται σοβαρά;

Η πρόταση έγινε και δημόσια, στον αέρα της εκπομπής της «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» αλλά και στα παρασκήνια αυτής. Ο Γιώργος Δασκαλάκης που πριν απο λίγο καιρό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του «Τι τραβάω εγώ με εσένα», «Είμαι εσύ», στην συνέχεια αφού συζήτησαν στο καναπέ του πρωινού για τις νυχτερινές του εμφανίσεις που ξεκίνησαν με επιτυχία μαζί με το Λευτέρη Πανταζή, την Βασιλική Νταντά, τον Θοδωρή Φέρρη και τον ράπερ Tus, της ζήτησε να πρωταγωνιστήσει στο νέο τραγούδι που ετοιμάζει με τον Ηλία Φιλίππου και τον Κυριάκο Παπαδόπουλου… και η Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου… του απάντησε πως την τιμάει η πρόταση του και την βρίσκει θετική…

367b8f381cdabd8097a9efae91c278ec 168x300 Πρόταση έκπληξη στην Σπυροπούλου να γίνει πρωταγωνίστρια σε videoclip! (εικόνα)






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus