Ροζ σκάνδαλο: Το SEX TAPE σέξι τηλεπερσόνα με γνωστό ποδοσφαιριστή και ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!

Τον ύπνο του έχει χάσει ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής που παίζει με μεγάλη ελληνική ομάδα, αφού εκβιάζεται από την τηλεπερσόνα πως θα βγάλει στην φόρα τις ερωτικές τους στιγμές.

Σε μεγάλους μπελάδες έχει μπει τις τελευταίες μέρες γνωστός ποδοσφαιριστής, καλό όνομα, που παίζει μπάλα στη χώρα μας.

Ο διεθνής άσος εκβιάζεται από σέξι τηλεπερσόνα με την οποία συνευρέθηκε ερωτικά για ένα βράδυ. Πώς έχει η ιστορία;
Οι δυο τους διασκέδαζαν πριν από καιρό σε ένα γνωστό νυχτερινό κέντρο. Μετά το ποτό βρέθηκαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή με σκοπό να περάσουν μία ξέφρενη ερωτική νύχτα.
Στο παιχνίδι συμμετείχε και ένας φίλος του άσου της μπάλας ο οποίος τραβούσε με την κάμερα του κινητού του τα όργια που γίνονταν στο κρεβάτι.

Η βιντεοσκόπηση έγινε με την έγκριση της τηλεπερσόνας και μετά το τέλος της πράξης αυτή ζήτησε το βίντεο προκειμένου να θυμάται το έξαλλο βράδυ που πέρασε με τον ποδοσφαιριστή.
Από την επόμενη μέρα μέχρι και σήμερα, η καυτή γυναίκα απειλεί τον μπαλαδόρο ότι θα βγάλει στη φόρα το ερασιτεχνικό sex tape αν δεν της ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες.

Σκοπός της τηλεπερσόνας είναι να εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή με κύριο μέλημα να κερδίσει σε δημοσιότητα αλλά και χρήμα.
Προς το παρόν ο διεθνής άσος δεν έχει μασήσει από τις απειλές της και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της έτσι ώστε να προλάβει τον διασυρμό μετά από πιθανή δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο.

Πηγή:sportdog