Σαρώνει εκ νέου το ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ με πρωταγωνιστές ζευγάρι Κύπριων ηθοποιών! Τι λέει ο Ανδρέας Γεωργίου (video)

Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του σίριαλ, αφέθηκαν στο πάθος τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι τους βιντεοσκοπούν.

Φωτιά εκ νέου στο διαδίκτυο με ένα καυτό βίντεο από τα παλιά. Πάμε πίσω τέσσερα χρόνια όταν η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ είχε στο πρόγραμμα της την κυπριακή κωμική σειρά Αλλού ξημερωμένοι. Το showbizcy τότε, με αποκλειστικό ρεπορτάζ που έκανε τον γύρο του πανελληνίου έκανε λόγο για δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς που τους τσάκωσαν να βγάζουν τα μάτια τους στο γύρισμα.

Η είδηση αμέσως είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα lifestyle blogs και τα ρεπορτάζ γίνονταν το ένα μετά το άλλο με το όλο σκηνικό να επιβεβαιώνει και ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου που ήταν ένας απο τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με το showbic.com.cy το κάστ ήταν:   Κώστας Δημητρίου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Αντρέας Γεωργίου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Λεκάκη, Ηλιάνα Αραβή, Μένια Αναγνωστοπούλου, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Μιχάλης Μουστάκας, Έλλη Κυριακίδου, Ντόρις Κυριακίδου, Πέτρος Σεργάκης, Στέλλα Κωστοπούλου, Έλενα Λιασίδου και η μικρή Εβελίνα

Τώρα ποιοι ήταν οι ατακτούληδες αυτό κρατήθηκε επτασφράγιστο. Δείτε το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις που έγιναν….