Το sex symbol που έφαγε ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΑΤΟ απο τον Στάθη Ψάλτη! (δηλώσεις)

 

Αναρτήθηκε: 25 Νοεμβρίου, 2014 στις 16:10

Μα να τα είχε με τέτοια γυναικάρα και να πήγαινε με άλλες τόσες;

Μετά απο πολλά χρόνια, ήρθε η ώρα για να αποκαλυφτεί η αιτία που οδήγησε στο τέλος της σχέσης του Στάθη Ψάλτη με την Καίτη Φίνου. Ένας έρωτας μεγάλος, με πολύ πάθος αλλά και πολύ απιστία…όπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Joinusη ηθοποιός.

«Ήταν πάθος με τον Στάθη… Όταν τον γνώρισα ήταν 32 χρονών, ήταν πολύ φυσιολογικό να πέσουν όλες οι γυναίκες επάνω του. Εφαγα το κέρατο της ζωής μου.   Πως δεν το ήξερα! Πολλές φορές τον είχα πιάσει…και να φιλιέται και με χορεύτριες. Μας πήγαινε η ζωή. Έπρεπε να κάνουμε αυτή την ταινία μαζί, να ξυπνήσουμε μαζί από αυτό το σπίτι που μέναμε, ενώ το πάθος πια είχε τελειώσει στον πρώτο χρόνο σχεδόν ώσπου έφτασε κάποια στιγμή που κατάλαβα πως κι εγώ θέλω να ερωτευτώ ξανά στη ζωή μου και ο Στάθης αφού ούτως ή άλλως κάνει τη ζωή του…»

fff






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus