«ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» και ανταλλάσουν ΠΥΡΑ μέσω social media Δαρμουσλή-Μυλωνάς!

Μια ερωτική παρεξήγηση, μια εξήγηση, πολύ οργή και μια θεατρική συνεργασία που δεν θα γίνει ποτέ.

Πριν απο λίγες μέρες η Μάρα Δαρμουσλή και ο Ιάκωβος Μυλωνάς βρέθηκαν απο κοινού στο Beeracuda στο Χαλάνδρι, φωτογραφήθηκαν και λίγες ώρες μετά δεν άργησε να σκάσει η βόμβα.

Ποιος είδε τη Μάρα και δεν τη φοβήθηκε! Η Μάρα Δαρμουσλή με αφορμή ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε χθες και της χρέωνε για σύντροφό της τον ηθοποιό Ιάκωβο Μυλωνά ξέσπασε και μέσω του λογαριασμού της στο facebook θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μάλιστα η ηθοποιός δε διστάζει να κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι εκείνος έστειλε-προώθησε με αυτόν τον τρόπο την δημοσίευση.

«Εξ’ αιτίας πολλών ανόητων και προσβλητικών δημοσιεύσεων προς το άτομό μου και την προσωπική μου ζωή, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταθέτω τα ακόλουθα αυτονόητα. Συναντήθηκα με τον κ.Ιάκωβο Μυλωνά στις 19 Νοεμβρίου, κατόπιν σύστασης από συνάδελφο, όταν με ενημέρωσαν οτι αναζητεί ηθοποιό για συνεργασία. Τηλεφωνηθήκαμε, πέρασα τη διαδικασία της οντισιόν και μία εβδομάδα αργότερα ειδοποιήθηκα πάλι τηλεφωνικώς από τον ίδιο για τη θετική έκβαση και την επικείμενη συνεργασία μας. Το ίδιο βράδυ παρέλαβα για πρώτη φορά το κείμενο και την επομένη ορίστηκε η πρώτη μας συνάντηση-πρόβα. Στη διάρκεια της πρόβας, κάναμε επίσης μια συζήτηση ως προς τις κινήσεις που θα ακολουθούσαμε για την κοινοποίηση και διαφήμιση της παράστασης. Μία από τις προτάσεις ήταν και η κοινή μας έξοδος-εμφάνιση σε εστιατόριο του Χαλανδρίου, με στόχο να λειτουργήσει ως προπομπός με τίτλο «κάτι ετοιμάζουν Μυλωνάς-Δαρμουσλή».  Από την πρώτη στιγμή δήλωσα αντίθετη και κάθετη στην εμπλοκή μου σε οποιαδήποτε «προβολή» με τη μέθοδο των ροζ ή κίτρινων δημοσιεύσεων-φημολογιών. Όμως συνέβη…Τέτοιου τύπου προωθητικές ενέργειες για ένα καλλιτεχνικό προϊόν νόησης και πνεύματος, δεν αποτελούν διαφήμιση, αντιθέτως υποτιμούν και υποβιβάζουν την όποια προσπάθεια, πηγάζουσα από αγάπη και μεράκι για το θέατρο. Αυτή η νοοτροπία και αισθητική δε με αφορά και αποχωρώ.
Η συμμετοχή μου στο έργο «ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ» ακυρώνεται οριστικώς και αμετακλήτως».

Η απάντηση του Ιάκωβου στην Μάρα:

«Θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε με την Μάρα Δαρμουσλή υπήρξαμε ζευγάρι. Για να είναι στην παράσταση »χωρίς ανάσα» πέρασε από οντισιόν όπως και τόσα άλλα κορίτσια. Όταν επιλέχθηκε, έγινε μια κοινή μας εμφάνιση σε εστιατόριο του Χαλανδρίου μόνο και μόνο για να διαφημιστεί η επαγγελματική μας συνεργασία. Οι φωτογραφίες που βγήκαμε εκεί μόνο αυτό το σκοπό είχαν. Απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων διοχετευτήκανε σε 50 σαιτ. Τα τρία απ’ αυτά τις παρουσιάσανε σαν καινούρια ερωτική σχέση. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν ισχύει κάτι τέτοιο το αρνήθηκα κατηγορηματικά. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει και ο δημοσιογράφος απ’ την εσπρέσο και η ίδια η Μάρα που ήταν μπροστά, γιατί μου τηλεφωνούσαν και όταν κάναμε πρόβα. Απ’ ότι κατάλαβα η Μάρα αποχωρεί για να σταματήσουν οι φήμες και να μην ασχολούνται κάποιοι με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών, αλλά μόνο με την επαγγελματική. Το έργο » Χωρίς ανάσα» (που μάλλον επειδή είναι ερωτικό θρίλερ όλα θρίλερ γίνονται γύρω του) θα συνεχίσει την πορεία του με καινούρια πρωταγωνίστρια!», σχολίασε στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook ο Ιάκωβος Μυλωνάς!