Συγκλονιστικό: Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του Αντώνη Βαρδή! (εικόνα)

Κάτι που όσο ζούσε δεν ήθελε να το μάθει κανείς. Αστείρευτο το μεγαλείο ψυχής του Αντώνη Βαρδή και το αποκαλύπτει σήμερα ο…

Όσο ζούσε ο Αντώνης Βαρδής πραγματοποιούσε μεγάλο φιλανθρωπικό έργο κάτι που κατάφερε να κρατήσει μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας. Ο τραγουδιστής στήριζε χρηματικά, ψυχολογικά και με όποιο άλλο τρόπο μπορούσε τους ανθρώπους με ανάγκη που του ζητούσαν τη συνδρομή του.

Στη  εκπομπή «Πάμε Πακέτο», της Βίκυς Χατζηβασιλείου, φιλοξενήθηκε έναν άνθρωπος που γεννήθηκε με κινητικά προβλήματα και περπάτησε για πρώτη και τελευταία φορά στα 17 του χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι εκείνος που τον βοήθησε στην καθηλωμένη στο καροτσάκι ζωή του, ήταν ο Αντώνης Βαρδής.

Ο Μηνάς, όπως λέγεται ο παραπληγικός άντρας, είπε δημόσια ότι τα τεχνητά μέλη και όποια άλλη οικονομική βοήθεια προερχόταν από τον τραγουδοποιό. Φορτισμένος και έχοντας ξεσπάσει σε κλάματα, είπε:«Για τα τεχνητά μέλη και το καρότσι που κάθομαι αυτή τη στιγμή πλήρωσε ο Αντώνης Βαρδής. Εγώ με τα ποσοστά αναπηρίας που έχω, το 25% του ποσού πρέπει να το βάλω από την τσέπη μου, πράγμα που δεν υπήρχε και δε με στήριξαν καθόλου από την οικογένεια μου. Γνώριζα τον Αντώνη Βαρδή και του εξήγησα αυτό το πράγμα και μου λέει «Μη στεναχωριέσαι, θα το κανονίσουμε». Μου έδωσε αυτά τα μηχανήματα που τόσα χρόνια έχουν χαλάσει και αυτά, και μου πήρε και αυτό το καροτσάκι. Ήταν πολύ δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο ότι ο Αντώνης Βαρδής δεν ήθελε να μαθευτεί για κανένα λόγο η σχέση τους και η βοήθεια που του παρείχε, γιατί ήθελε να προστατεύσει τον φίλο του από τη δημοσιότητα.

mmms