Συγκλονίζει η Νικολαίδου: ΕΤΣΙ ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Μια εμπειρία ζωής, μια μεγάλη νίκη που αξίζει πολλά μπράβο.

Η Κάτια Νικολαίδου μετά απο χρόνια θυμάται πως βίωσε την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της. Στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή εξομολογήθηκε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε με τον καρκίνο και πως τον πάλεψε.

«Όταν σου συμβαίνει, είναι ένα πράγμα τελείως διαφορετικό από το να το συζητάμε. Δεν μπορώ να στο μεταφέρω. Θέλω να σου πω, όμως, ότι εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα σε αυτή την ιστορία. Είπα «ό,τι θέλει ο Θεός θα αποφασίσει», αλλά εγώ ήθελα να ζήσω. Είπα ότι θα το παλέψω με όση δύναμη έχω. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αλλά πιστεύω πολύ και σε μένα. Το βοήθησα, το έσπρωξα προς τα εκεί. Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, καταλαβαίνεις; Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν, αλλά ότι κάποιες φορές όλο αυτό σε παίρνει από κάτω. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα να το παλέψω. Άλλες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα αυτή», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός.

Ακόμη συμπλήρωσε: «Τότε έκανα και σίριαλ, το «Θα Σε Δω Στο Πλοίο» και ήμουν και στο Εθνικό Θέατρο. Γενικώς δεν σταμάτησα να δουλεύω. Με στήριξε πολύ η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, αλλά και ο χώρος. Τους χρωστάω ένα τεράστιο «ευχαριστώ». Ένιωθα ζωντανή, υπήρχα. Πήγαινα κανονικά στα γυρίσματα, καραφλή και έβαζα την περουκίτσα μου. Κάναμε γυρίσματα στη Σαντορίνη και κυκλοφορούσα βαμμένη με την περούκα και θυμάμαι βγαίνει ένας κύριος από ένα χρυσοχοείο και λέει: «Κορίτσι μου, βγάλε την περούκα! Είσαι πιο ωραία καραφλή»».