Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ για την ζωή της κόρης της Γουίτνει Χιούστον.

«Καμία ελπίδα για την ζωή της» λένε οι γιατροί για την Μπόμπι Κριστίνα όπου οι αρχές βρήκαν δεκάδες συσκευασίες φαρμάκων στο σπίτι της.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την κόρη της Γουίτνει Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς της. Την είδηση του θανάτου της που κυκλοφόρησε πριν δυο μέρες , το περιβάλλον της έσπευσε να διαψεύσει, με την κατάσταση όμως να παραμένει κρίσιμη.

Όπως αναφέρει το δίκτυο Sky News, που επικαλείται δηλώσεις του εξαδέλφου της 21άχρονης, «οι γιατροί δεν έχουν καμία ελπίδα για βελτίωση», αφού βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της κατοικίας της.

Την ίδια ώρα, ο εξάδελφός της, Τζερόντ Μπράουν, τονίζει πως η νεαρή παραμένει σε μηχανική υποστήριξη.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Instagram γράφει ότι οι γιατροί δεν ελπίζουν σε βελτίωση, διαψεύδοντας ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και καλεί τους φίλους του να προσευχηθούν για εκείνη.

Μετά τις φήμες για την κατάσταση της υγείας της, ο πατέρας της, δήλωσε πως δεν πρόκειται να διαψεύδει οποιοδήποτε δημοσίευμα αναφέρεται στην κόρη του.

Η 21χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός αντιμετώπιζε πρόβλημα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ στην κατοικία της οι αστυνομικές αρχές βρήκαν δεκάδες συσκευασίες φαρμάκων.