Σοκ: Απείλησαν να ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ τραγουδιστή μετά την θέση του για το Νίκο Ρωμανό!(εικόνες)

Ο τραγουδιστής θέλησε να πάρει θέση για το φλέγον θέμα των ημερών, της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού και δέχτηκε την απειλή.

Ποίκιλες αντιδράσεις και σχόλια, με ανατριχιαστικότερο όλων, εκείνο κάποιου που τον απείλησε πως θα το κάψουν ζωντανό στην επόμενη συναυλία του, προκάλεσε η ανάρτηση στο Facebook του Κωστή Μαραβέγια, θέλοντας να πάρει θέση στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού.

 «Αγαπημένε μου συνάνθρωπε, πόση βία ν’ αντέξεις πια σ’ αυτό τον τόπο; Βία “κρατική”, βία “αντιεξουσιαστική”, βία “χρυσαυγίτικη”, όλες βίες φασίζουσες και εν τέλει βαθιά εξουσιαστικές. Καταπονημένη και καταπατημένη από δαύτους της καρδιάς μας η μη βία.

Κι αφού μου ζητάς να πάρω θέση επίμονα κι αφού σου πω το προφανές “Πρόσβαση στη Γνώση και στη Μόρφωση για Όλους”, θα σου τραγουδήσω το υπόλοιπο. (Σε Μι Ματζόρε). Καμία αλληλεγγύη στον κανιβαλισμό της απόγνωσης και σε όποιον εκφραστή και εμπνευστή της με οποιαδήποτε ψυχογενή “ιδεολογικά” προσχήματα. Καμία συμμετοχή στον πιθηκισμό της ιδιοτελούς συμπαράστασης σε άδικα “δίκαιους αγώνες” που φέρουν όπλα φωτιές και δακρυγόνα.

Τέλος, η ομορφιά θα μας σώσει αγαπημένοι. Κι αν η φωτιά σου φαίνεται όμορφη, βούτα στα μέσα σου να πιεις λίγο νερό αγάπης. Κάπου θα ‘χεις κι εσύ συνάνθρωπε. Θα ξεδιψάσεις. ΥΓ. Θερμή παράκληση να καθαριστούν τα παγκάκια της Αθήνας από τα χημικά και τις μολότοφ. Θέλω να βγω με το κορίτσι μου σήμερα που ‘ναι Κυριακή, να τη φιλήσω σε παγκάκι».

naramara