Σοκ: ΘΥΜΑ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ Έλληνας δημοσιογράφος!(εικόνες)

Δέχτηκε πάνω από 80 χτυπήματα στο κεφάλι του και ως από θαύμα σώθηκε!

Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Νέγρης, την ώρα που βρισκόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό και έκανε εκπομπή. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Σάμο και έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία του νησιού, καθώς η αγριότητα όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ήταν πρωτοφανής!

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Μισή ώρα πριν ο δημοσιογράφος τελειώσει την ενημερωτική του εκπομπή στο ραδιόφωνο, δέχθηκε επίθεση από δυο άτομα. Έναν μεσήλικα, και έναν μικρότερης ηλικίας. Πρώτος μπήκε στο στούντιο ο μεσήλικας, και χωρίς να πει τίποτα, άρχισε να γρονθοκοπεί στο κεφάλι τον Γιάννη Νέγρη. Μετά από δυο λεπτά, εισέβαλε και το νεαρότερο άτομο, το οποίο άρχισε επίσης να τον χτυπά.

Συν τοις άλλοις, τα δυο άτομα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» το στούντιο, πετώντας και σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Ο δημοσιογράφος μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Όπως ο ίδιος ανέφερε, δέχτηκε πάνω από 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί από το αριστερό αυτί. Αμέσως μετά το εν λόγω περιστατικό, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον των δυο αντρών, στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Πηγή : isamos

afa