Σοκάρει το ημερολόγιο της ΑΝΗΛΙΚΗΣ «ΣΚΛΑΒΑΣ του ΣΕΞ» του Πρίγκηπα Άντριου.

Η Βιρτζίνια ετών 30 σήμερα δίνει πλήρη και ανατριχιαστική περιγραφή των ερωτικών τους συνευρέσεων.

Μπορεί το Μπάκινχαμ να τα αρνείται όλα, όμως ένα ημερολόγιο που κρατούσε η «σκλάβα του σεξ» έρχεται να ενισχύσει τους ισχυρισμούς για την συνεύρεση του πρίγκιπα Άντριου με την τότε ανήλικη.

Το 24 σελίδων ημερολόγιο ανήκει στην γυναίκα που ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική σύντροφος του πρίγκιπα Άντριου, γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, όταν ήταν ακόμα ανήλικη και σε αυτό αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες από υποτιθέμενη βραδιά που βρέθηκαν μαζί στο Λονδίνο.

Η 30χρονη σήμερα Virginia Roberts, ισχυρίζεται ότι συνευρισκόταν με τον πρίγκιπα Άντριου όταν ήταν ακόμα 17χρονών και ότι χρησιμοποιούταν ως «σκλάβα του σεξ» από τον κολλητό του φίλο και δισεκατομμυριούχο Τζέφρι ‘Επσταιν, κατηγορούμενο για παιδοφιλία. Στο 24σέλιδο ημερολόγιο της Ρόμπερτς, καταγράφεται λεπτομερώς η ερωτική συνάντηση που είχε με τον πρίγκιπα Άντριου στο Λονδίνο. Σύμφωνα με το ημερολόγιο, η Ρόμπερτς είχε πει στου γονείς της ότι ο επιχειρηματίας Έπσταιν την εκπαίδευε ως μασέρ και ότι της αγόρασε ακριβά ρούχα, γιατί θα επισκεπτόταν ένα κλαμπ στο Λονδίνο που, θα παρευρισκόταν και ο πρίγκιπας.

«Ύστερα από μερικές γουλιές, σηκωθήκαμε να χορέψουμε. Ήταν ο χειρότερος χορευτής που έχω δει και ένιωθα ντροπή που έπρεπε να είμαι εγώ αυτή που θα χορέψει μαζί του, ακόμα κι αν είναι πρίγκιπας», ξεκινούσε την αφήγησή της η νεαρή. Λίγο πιο κάτω, συνεχίζει λέγοντας πως με τον τρόπο που την ακουμπούσε έδειχνε τις προθέσεις του και ότι λίγο αργότερα με την δικαιολογία να «γνωριστούν καλύτερα», πήγαν στο διαμέρισμα που έμενε η τότε 17χρονη Ρόμπερτς. Στο ημερολόγιό της περιγράφει λεπτομερώς την ερωτική της συνάντηση με τον πρίγκιπα, όπως επίσης ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας μετά την πράξη ντύθηκε και έφυγε αμέσως, καθώς τον περίμενε από κάτω ο οδηγός του.

Σύμφωνα με το ημερολόγιο, της 30χρονης σήμερα, «σκλάβας του σεξ», ο επιχειρηματίας ΄Επσταιν, της είχε ζητήσει να προσεγγίσει κι άλλα νεαρά κορίτσια για να τα «στρατολογήσει», λέγοντάς τους ότι θα τα εκπαιδεύσει ως μασέρ και προσφέροντάς τους χρήματα.

Η πρώην γυναίκα του πρίγκιπα Άντριου, Sarah Ferguson, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, υπερασπιζόμενη των πρώην άντρα της και τον χαρακτήρισε ως απίστευτα καλό άνθρωπο και στοργικό πατέρα. Συνέχισε λέγοντας ότι και εκείνη και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αρνούνται κάθε ισχυρισμό της συγκεκριμένης γυναίκας .