Τα ΑΚΙΝΗΤΑ, το ΣΚΑΦΟΣ και το ΠΟΡΙΣΜΑ του ΣΔΟΕ για Ζήνα-Λύρα!

Η πολυσέλιδη αναφορά του ΣΔΟΕ που φέρεται να «τσίμπησε» το ζευγάρι.

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ.  Και δεν είναι μόνο το σκάφος τους που δηλωνόταν ως επαγγελματικό το οποίο οι «Ράμπο» της οικονομικής υπηρεσίας θεωρούν πως είναι για ιδιωτική χρήση αλλά και μια μεζονέτα στην Βούλα!

Σύμφωνα μάλιστα με το «Θέμα,» το ζευγάρι κατηγορείται για απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων συνολικού ύψους 4,2 εκατ. ευρώ την περίοδο 2001-2010 αλλά και για «κούρεμα» των φορολογικών τους δηλώσεων κατά 1,2 εκατ. ευρώ από το πραγματικό ποσό που του κόστισε η αγορά της μεζονέτας.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η έρευνα από τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό σε ό,τι αφορά τα δύο εξ ημισείας ακίνητα συνολικού εμβαδού 343,48 τ.μ κύριων χώρων, μια πισίνα, τρεις αποθήκες και έξι υπόγειες θέσεις στάθμευσης. Η αγορά του ακινήτου κόστισε, σύμφωνα με τα συμβόλαια, 1.185.302,79 ευρώ και εξοφλήθηκε κυρίως με επιταγές. Σε αυτή την έρευνα, οι ελεγκτές κατέληξαν ότι το ποσό που φέρεται να φοροδιαφεύγει το ζευγάρι αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ.