ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ και πάλι η Μελέτη!

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για την εκπομπή της Hasthang την έβγαλαν εκτός εαυτού…

Κάποιοι βάλθηκαν να μιλήσουν αρνητικά για το θέμα της νέας της εκπομπής με αφορμή το πορνό και η Ελεονώρα Μελέτη ξέσπασε μέσα απο το προσωπικό της blog.

«Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου, έναν άνδρα γυμνό να αφήνει στην φανατσία του άλλου, το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναία, την ώρα που η επισκεψιμότητα σε πορνό sites φέρνει την ελλάδα στη 3η θέση από τις χώρες της Ευρώπης που «ψαχουλεύουν» τις τσόντες, τότε κάτι δεν πάει καλά. Προφανώς σοκάρεται κι οταν κλικάρει τα αγαπημένα του πορνό βίντεο, που ξαναλέω, τον φέρνουν στην 3η θέση της λίστας με τους Ευρωπαίους ηδονοβλεψίες. Κάποιοι θεώρησαν… «άσεμνη» τη φωτό έως και «προσβλητική», κυρίως γυναίκες για να είμαι ειλικρινής. Οι άντρες το διασκέδασαν πιο πολύ το όλο θέμα. Γι” αυτό τους αγαπώ», έγραψε και συνέχισε:

«Έχω ξαναδεί πορνό και live, με έναν τον σύντροφο μου, σε live sex theater, οπότε ούτε σκέτο μάτι θα είχε νόημα να πάρω. Πορνό όμως, δεν είχα ξανασκηνοθετήσει… Βλέπω πορνό, και εμπνεύομαι ανανεώνοντας την ερωτική μου φαντασίωση και φαντασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου one night stand, και ας γελάνε μερικοί. Είμαι straight, μου αρέσουν ερωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του, ίσως προτιμούσα -αν είχα την επιλογή- να πάω με μία όμορφη γυναίκα»