ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ της τραγουδίστριας για το ΧΩΡΙΣΜΟ της!

Περνάει δύσκολες ώρες μετά τον χωρισμό της αλλά δεν είχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να χωρίσει.

Λίγο καιρό μετά το τέλος της εδώ και τέσσερα χρόνια σχέσης της με τον Γιώργο Τσούνη, αυτοκινιτιστή στο επάγγελμα, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τους λόγους του που τους οδήγησαν στο χωρισμό αλλά και την άσχημη συναισθηματική της κατάσταση.

«Υπήρχαν πράγματα που ίσως δεν ήθελα να δω. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο γιατί μπαίνω σε μια άσχημη ψυχολογία τώρα. Νομίζω ότι είναι το τίμημα της δουλειάς που κάνω. Ο σύντροφος σου για να αντέξει τη δουλειά που κάνεις, πρέπει να έχει πολλή δύναμη μέσα του. Γιατί λείπεις πολλές ώρες, και ασχολείσαι επίσης πολλές ώρες με το αντικείμενο σου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Είναι κάτι που το αγαπάω και παλεύω πολλά χρόνια γι΄αυτό. Δεν θα το άφηνα για κανέναν. Μόνο αν αρρώσταινε ο πατέρας ή η μητέρα μου και έπρεπε να κάνω κάτι γι΄αυτούς, θα την άφηνα στην άκρη τη δουλειά».

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι είχαν μεγάλο χρονικό διάστημα να μιλήσουν.
«Υπάρχει πολλή αγάπη. Μιλήσαμε μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν έχουμε μαλώσει. Εκείνος με πήρε τηλέφωνο».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι δεν άντεξε άλλο μέσα στη σχέση και «έσκασε»: «Εγώ φεύγω πάρα πολύ δύσκολα από σχέση. Δίνω πάρα πολλές ευκαιρίες, μέχρι αηδίας και προειδοποιώ. Αλλά αν γίνει, μετά… Έσκασα και είπα πως τώρα θέλω να ασχοληθώ με τη δουλειά μου. Ένιωθα τρομερή πίεση και επειδή πρόσφατα πέρασα ένα πρόβλημα υγείας με κρίσεις πανικού, δεν είμαι για να ζορίζομαι πολύ. Εχω χαλαρώσει τώρα και έχω ηρεμήσει».

Τέλος, όταν της ζήτησαν να στείλει ένα μήνυμα στον πρώην της, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πρόταση της, αρχίζοντας να κλαίει: «Θα του έλεγα να είναι ευτυχισμένος. Το θέλω ειλικρινά να είναι. Και ότι τον αγαπάω πάρα πολύ σαν άνθρωπο γιατί είναι…» είπε η Χατζίδου και δεν συνέχισε παρακάτω,γιατί δάκρυσε.

xatzi