Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο Αλέξης Κούγιας!(Ποιος και γιατί τον έκανε έτσι;)

Μια φωτογραφία του Αλέξη Κούγια αποτέλεσμα άγριου ξυλοδαρμού κάνει το γύρω του διαδικτύου…και υπάρχει σοβαρός λόγος.

Τί συνέβη στον Αλέξη Κούγια; Γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση; Ποιος τον χτύπησε τόσο άσχημα; Ο δημοφιλής δικηγόρος, θέλησε να περάσει τα μηνύματά του στο κόσμο, με μια φωτογράφιση που κρύβει πολλά.

Ο δικηγόρος και η πρώην βουλευτής-δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, θέλοντας να αφυπνίσουν τους ανθρώπους, φωτογραφήθηκαν για καμπάνια κατά του αλκοόλ και των ναρκωτικών, ως χρήστες ουσιών.

 

Ο Αλέξης Κούγιας και η Νατάσα Ράγιου, είναι δυο από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην πόλη της Πάτρας και συμμετείχαν στην φωτογράφηση-καμπάνια που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της πόλης, «Patras Events Magazine».
Ο δικηγόρος και η πρώην βουλευτής-δημοσιογράφος «τσαλάκωσαν» την εικόνα τους και υποδύθηκαν άτομα εξαρτημένα από ουσίες και αλκοόλ, κακοποιημένα από την προσπάθεια να βρουν τη δόση τους, για χάρη του φωτογραφικού φακού. Το μήνυμα που θέλει να δώσει η καμπάνια είναι το  «Στρέψου κατά των ναρκωτικών και του αλκοόλ, αγάπησε τον εαυτό σου!»
Η ιδέα ανήκει στη δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου, ο φωτογράφος που απαθανάτισε τα πρόσωπα είναι ο Στράτος Σαραντέας και η make up artist που μεταμόρφωσε τους πρωταγωνιστές είναι η Μαργαρίτα Μπίρδα.
Ο Αλέξης Κούγιας φωτογραφήθηκε ως κακοποιημένος και ταλαιπωρημένος και μίλησε για τις εξαρτήσεις και την καταστροφή που προκαλούν. Η Νατάσσα Ράγιου φωτογραφήθηκε ως αλκοολική και χρήστρια χαπιών και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτού του είδους τις εξαρτήσεις.
 ragiou