Τι «αμαρτίες» πληρώνει η Ηλιάδη και δεν στεριώνει «πεθερά»; Η μάνα του Κέντσογλου της επιτέθηκε!

Και πάνω που επιτέλους βρήκε ξανά την ευτυχία και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα, η μέλλουσα πεθερά της βάλθηκε εναντίον της.

Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια και δεν μπορεί να στεριώσει με καμία πεθερά; Μετά την μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη αλλά και σύσσωμη την οικογένεια του που της είχαν «επιτεθεί» μετά την δολοφονία του επιχειρηματία, σειρά είχε η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου που αντέδρασε αρνητικά στην είδηση της εγκυμοσύνης..

Το της «έσουρε» δεν περιγράφεται. «Δεν μπορώ να πω τίποτα. Ούτε χαρούμενη είμαι ούτε στεναχωρημένη. Από την στιγμή που δεν μου το είπε ο γιος μου τι να πω; Δεν είναι ότι δεν την θέλουμε. Απλά είναι μεγάλη και άλλα πολλά. Εκμεταλλεύτηκε την εγκυμοσύνη. Τι το θέλε να κάνει παιδί με το Σάββα. Τι ήθελε να κερδίσει;  Ο Σάββας όλα τα τελείωσε το παιδί τον μάρανε. Ακόμα δεν μπορεί να πλύνει την μούρη του. Για παιδί ήταν. Απότομο μας ήρθε. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να την γνωρίσω από κοντά» είπε η μαμά Γκέντσογλου μαζί και με άλλα πολλά όπως ακούσαμε στην εκπομπή «Μελέτησέ το»…

Μα γιατί δεν αφήνουν το κορίτσι να ηρεμήσει τώρα που διανύει το πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει γιο;