Τι συμβαίνει με τον Λιάγκα; ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ!

Ένα χρόνο μετά την απάτη που υπέστη χάνοντας όλα του τα λεφτά σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε δημόσια ότι την πάτησε ξανά.

«Πέρυσι έχασα όλα μου τα χρήματα, ότι είχα μαζέψει, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Είχα βάλει τα χρήματά μου σε μια χρηματιστηριακή και κάποιος που δούλευε εκεί μου έδειξε κάποια πλαστά χαρτιά πως είχαν αγοραστεί γερμανικά ομόλογα. Φαντάσου, έφτασα τέλος Αυγούστου να πληρώσω τα παιδιά που δούλευαν στο site της Φαίης. Αποδείχτηκε πως όλα ήταν πλαστά, είχαν κατασκευάσει ένα πλαστό domain. Το έμαθα τυχαία από ένα παιδί στην Τήνο. Πήρα κατευθείαν τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και μου είπε “όλα χάθηκαν”. Έχασα τον Ιούνιο το φουσκωτό -που το ξαναβρήκα- και τον Δεκαπενταύγουστο έμαθα πως τα έχασα όλα. Ήταν η Σάσα Σταμάτη στην Τήνο και ένας φίλος μου γιατρός, με το που το μαθαίνω μουδιάζει το σώμα μου, δεν μπορούσα να μιλήσω, ήταν εγκεφαλικό. Μου είπε “πάρε δυο ασπιρίνες και πάμε να πάρουμε λεξοτανίλ”, αλλά δεν μας δίνανε», είχε περιγράψει επίσημα ο παρουσιαστής στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη.
Με αφορμή μια χιουμοριστική συζήτηση, το πρωί της Τετάρτης, ο ίδιος αποκάλυψε πως έπεσε «θύμα» σκανδάλου και έχασε για δεύτερη φορά ποσό από τις οικονομίες του. «Είμαι το επιχειρηματικό πνεύμα. Όποιος θέλει να μου φάει λεφτά, εδώ. Έχω άλλο σκανδαλάκι τώρα να σας πω. Πάλι μου έφαγαν λεφτά. Θα το πω το όνομά του αύριο. Του δίνω μια μέρα ακόμα γιατί είμαι έξαλλος», εξομολογήθηκε χωρίς δισταγμό.