Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Σε ΚΩΜΑ παραμένει η κόρη της Γουίτνευ Χιούστον.

Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τα τρία χρόνια θανάτου της διάσημης μητέρας της που επίσης βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της.

Σε κώμα εξακολουθεί να βρίσκεται η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η 21χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον. Ο πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, αλλά και ο σύζυγός της, Νικ Γκόρντον, δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό της και προσεύχονται συνεχώς, για να την ξαναφέρουν κοντά τους.

Η γυναίκα βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα το Σάββατο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Την ίδια βρήκε σε αυτήν την κατάσταση ο σύζυγός της, ο οποίος και της έκανε επί τόπου τεχνητή αναπνοή.

Τη στιγμή που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες η νεαρή έχασε τις αισθήσεις της, η τελευταία φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε στο twitter, δεν φανέρωνε σε τίποτα τι θα συνέβαινε λίγες ώρες αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της αείμνηστης μητέρας της και μοναδικής τραγουδίστριας, η οποία επίσης βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.

wwwwwwwwwww

w

wwwwf