Βόμβα έτοιμη να εκραγεί: Η ΔΙΠΛΗ ΖΩΗ και τα ΕΞΩΓΑΜΑ γνωστού ΛΑΙΚΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ τραγουδιστή!

Διπλή κρυφή ζωή για πασίγνωστο Ελληνα τραγουδιστή, που απέκτησε δύο εξώγαμα παιδιά από την παράλληλη σχέση του με δύο Βουλγάρες φίλες! Λαϊκός καλλιτέχνης με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του και 30 χρόνια σημαντικής πορείας στο ελληνικό πεντάγραμμο διατηρεί την τελευταία πενταετία δεσμό με δύο γυναίκες, μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ πίστας, δύο σπιτιών και δύο γιων!
Ο 57χρονος τραγουδιστής με τη σπουδαία -κατά κοινή ομολογία- φωνή χώρισε από τη νόμιμη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια, καθώς εκείνη δεν άντεξε τις απιστίες του. Σήμερα η ταραχώδης προσωπική ζωή του είναι το μεγάλο μυστικό του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ερμηνευτής τρέμει μη βγουν στη φόρα οι παράλληλες σχέσεις που διατηρεί.

Οι δύο γυναίκες, που είναι μάλιστα και συμπατριώτισσες, στο παρελθόν υπήρξαν καλές φίλες, όμως μετά τις αποκαλύψεις δεν ανταλλάσσουν ούτε «γεια», καθώς έχουν πολλά να τις χωρίζουν. Και οι δύο είναι τουλάχιστον κατά μία 20ετία μικρότερες από τον ερωτύλο καλλιτέχνη και πατέρα των παιδιών τους.
Η τέως σύζυγος του σταρ της πίστας, μια καλλονή από τη Σκανδιναβία, έμεινε παντρεμένη μαζί του πάνω από 25 χρόνια και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Αρκετά χρόνια άντεξε τις απιστίες του κάνοντας υπομονή ακόμη και την περίοδο που είχε γίνει γνωστή στο πανελλήνιο η θυελλώδης σχέση του άντρα της με πολύ γνωστή ηθοποιό.

«Αυτή ήταν η αρχή του τέλους» αναφέρει στην «Espresso» στενός φίλος του καλλιτέχνη. «Δεν άντεχε να βλέπει τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών να μιλούν για έναν έρωτα μεγάλο, τη στιγμή που δεν είχαν ακόμη χωρίσει.
Τότε αναγκάστηκε και του ζήτησε διαζύγιο, μαζεύοντας τα πράγματά της και επιστρέφοντας στην πατρίδα της. Πάνε τώρα σχεδόν δέκα χρόνια από τον χωρισμό τους.

Ο μεγάλος γιος τους, που σήμερα είναι 30 χρόνων, ακολούθησε τη μητέρα του στη γενέτειρά της. Μάλιστα παντρεύτηκε εκεί και έκανε οικογένεια, ενώ ο μικρότερος, ο 23χρονος, έμεινε με τον πατέρα του και ζει μόνος στο πατρικό του σπίτι στη Γλυφάδα» αποκαλύπτει η ίδια πηγή.
Το διάστημα που η γυναίκα του έφυγε και η σχέση του με τη νεαρή τότε ηθοποιό έληξε, σε ένα ταξίδι του στο Ναύπλιο για προγραμματισμένη εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο χωριό Δρέπανο, γνώρισε τη Βουλγάρα σημερινή σύντροφό του, που εργαζόταν εκεί ως λουλουδού. «Κεραυνοβολημένος» από την ομορφιά της 25χρονης κοπέλας μετά το τέλος του προγράμματος κιόλας της πρότεινε να τον ακολουθήσει στην Αθήνα και να ζήσουν μαζί. Εκείνη δέχτηκε. Μαζί νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στα νότια προάστια και η σχέση τους κυλούσε αρμονικά.
Η 25χρονη, που έβλεπε τη ζωή της να καλυτερεύει ολοένα και περισσότερο, σε σύντομο χρονικό διάστημα προσκάλεσε την καλύτερη φίλη της και συμπατριώτισσά της να έρθει στην Ελλάδα και να εργαστεί και εκείνη ως λουλουδού, καθώς την περίοδο εκείνη τα νυχτοκάματα ήταν ικανοποιητικά. Η σχέση της δε με τον τραγουδιστή θα εξασφάλιζε και στις δύο ένα καλύτερο αύριο. Ο καλλιτέχνης συμφώνησε μάλιστα να τη φιλοξενήσουν, τουλάχιστον μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της. Και έτσι οι τρεις βρέθηκαν να συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη.
«Πριν από τέσσερα χρόνια η σύντροφος του ερμηνευτή παρατήρησε ότι η κοιλιά της φιλενάδας της ήταν φουσκωμένη. Ήταν ήδη έξι μηνών έγκυος. Όταν τη ρώτησε τίνος είναι το μωρό, εκείνη έδειξε τον υπαίτιο: τον άντρα του σπιτιού!» αποκαλύπτει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες στην «Εspresso» ο φίλος του καλλιτέχνη. «Ξεμαλλιάστηκαν. Ούρλιαζαν μιλώντας μισά ελληνικά, μισά βουλγαρικά. Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι. Εκείνος είχε κιτρινίσει από το σοκ, αλλά δεν έκανε καμία προσπάθεια να το αρνηθεί. Καθόταν σιωπηλός στην κουζίνα. Μετά έφυγε. Τις άφησε να το λύσουν μόνες τους».
Οι πιπεράτες λεπτομέρειες δεν έχουν τέλος! «Ο σκανδαλιάρης ερωτύλος σταρ του πενταγράμμου την επόμενη κιόλας ημέρα νοίκιασε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για την εγκυμονούσα φίλη της συντρόφου του. Πλήρωνε το ενοίκιο, το φαγητό, τα ρούχα, τα πάντα. Οταν γέννησε ήταν κοντά της στο μαιευτήριο. Σήμερα το αγοράκι τους είναι 3,5 χρόνων και παραμένουν ζευγάρι. Φυσικά όλα αυτά κρυφά από την επίσημη σύντροφό του και πρώην φιλενάδα της κοπέλας» λέει.
Η σύντροφός του παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις παρέμεινε μαζί του, στο σπίτι τους στα νότια προάστια. Τον συγχώρεσε. Εναν χρόνο αργότερα και ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης έμεινε μάλιστα έγκυος κι εκείνη!

«Σήμερα το αγοράκι της είναι 2,5 χρόνων. Δεν γνωρίζει κανείς αν οι δύο γιοι του τραγουδιστή από τις Βουλγάρες πρώην φίλες είναι αναγνωρισμένα παιδιά, καθώς, όπως είναι φυσικό, οι συζητήσεις περί του θέματος είναι απαγορευμένες. Πάντως ως πατέρας και σύντροφος είναι συνεπής μόνο στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Κάνει συνεχώς εξτρά εμφανίσεις και πηγαινοέρχεται στο εξωτερικό, πότε Γερμανία, πότε Αυστραλία. Πληρώνεται αδρά και καταφέρνει να συντηρεί και τις δύο οικογένειες» αποκαλύπτει έγκυρη πηγή.
«Πότε κοιμάται στο ένα σπίτι και πότε στο άλλο. Εχει γίνει… λάστιχο, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά. Η δικαιολογία των συχνών εξαφανίσεών του είναι οι «αρπαχτές» στην επαρχία. Αυτό σημαίνει ότι πολλά βράδια δεν χρειάζεται να γυρίζει στο σπίτι. Κι αναλόγως ποια έχει σειρά, κοιμάται στην αντίστοιχη ερωμένη του». Το ειρωνικό στην υπόθεση είναι ότι την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στην προσωπική του ζωή, ο ίδιος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πριν από μερικά χρόνια: «Πολλοί άντρες ζουν παράλληλες ζωές. Τους δίνω συγχαρητήρια για τον τρόπο που το κρύβουν, χρειάζεται μεγάλη ικανότητα»!