newsrebel.gr » ΣΕΞ & ΣΧΕΣΕΙΣ http://www.newsrebel.gr Ειδήσεις από την Ελλάδα & τον κόσμο με άποψη και σάτιρα! Sat, 25 Jul 2015 22:54:51 +0000 el hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.2.3 Όταν το πρώτο ραντεβού σού… χτυπάει καμπανάκι…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/otan-to-proto-rantevou-sou-chtipai-kampanaki/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=otan-to-proto-rantevou-sou-chtipai-kampanaki http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/otan-to-proto-rantevou-sou-chtipai-kampanaki/#comments Sat, 25 Jul 2015 14:00:41 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=118408 Όσα ραντεβού κι αν έχεις βγει, πάντα το πρώτο έχει μια ιδιαίτερη γλύκα! Κατεβάζεις όλη τη ντουλάπα για να διαλέξεις τί θα φορέσεις ή ψάχνεις όλα τα πολυκαταστήματα για να αγοράσεις κάτι καινούριο και εντυπωσιακό, ετοιμάζεσαι με τις ώρες και πάντα έχεις αγωνία, αν θα καταφέρεις να τον γοητεύσεις… Μακάρι όλα τα ραντεβού να πήγαιναν τόσο καλά όσο τα πλάθουμε στο μυαλό μας… Όμως, επειδή δεν πρωταγωνιστούμε σε σαπουνόπερα, πολλές φορές μας βγαίνει ξινό! Δες ποιά είναι τα πιο έντονα σημάδια που σου υποδεικνύουν ότι αντί για welcome to my life πρέπει να πεις… goodbye my love, goodbye!

1. Δεν ήρθε να σε πάρει από το σπίτι ούτε σε γύρισε μετά
Ποιός άντρας που σε βλέπει σοβαρά δεν θα θέλει να σε περιποιηθεί όσο περισσότερο μπορεί στο 1ο ραντεβού; Όσο μοντέρνος κι αν είναι ένας άντρας, όταν ενδιαφέρεται, θα σου προτείνει να έρθει να σε πάρει από το σπίτι, και φυσικά θα φροντίσει να γυρίσεις ασφαλής πίσω μέσα στη νύχτα. Ο τύπος που θα σου πει «άφησα το αμάξι 5 στάσεις πιο πέρα και πήρα το μετρό ή το λεωφορείο για να μην ψάχνω πάρκινγκ» και σε παρατάει για να φύγει άρον άρον σαν τη Σταχτοπούτα, πριν τις 12, για να προλάβει το τελευταίο δρομολόγιο σίγουρα δεν αξίζει άλλο από το χρόνο σου!

2. Δεν κερνάει εκείνος
Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, να υπάρχει capital control, να του έκλεψαν τη χρεωστική οι εξωγήινοι, αλλά επιβάλλεται ανά τους αιώνες ο άντρας να κερνάει τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού. Όσο φεμινίστρια κι αν είσαι θέλεις -ειδικά στην αρχή- να σου δείξει ότι δεν σε βλέπει σαν τον κολλητό του που βγήκαν για μπύρες και πλήρωσαν μισά μισά, αλλά ακολουθεί όλο το ρομαντικό πλαίσιο μιας ιδιαίτερης βραδιάς.

3. Είναι αγενής
Αν νομίζει ότι το να βρίσει τον παρκαδόρο, να μιλήσει ειρωνικά στη σερβιτόρα, να απαντήσει σκληρά στη μαμά του στο τηλέφωνο και γενικώς να «το παίζει», όταν απευθύνεται σε οποιοδήποτε άλλον γύρω του, θα τον ανεβάσει στα μάτια σου, μάλλον δεν έχει διαβάσει σωστά τον ορισμό του μπρουτάλ στο λεξικό. Το να φέρεται με αγένεια δεν τον κάνει το απόλυτο αρσενικό, αντίθετα σου δείχνει πώς θα συμπεριφέρεται και σε σένα μετά από μερικά ραντεβού.

4. Κοιτάζει όποια γυναίκα περνάει
Όλοι μπορεί να θαυμάσουμε κάτι όμορφο δίπλα μας, αλλά το να γυρίζει το κεφάλι του 180° σαν την πρωταγωνίστρια στην ταινία «Εξορκιστής» για να δει τη μινιφορούσα που περνάει, το να του μιλάς και να μην ακούει, γιατί χαζεύει την τύπισσα στο πίσω τραπέζι και γενικώς το ότι δεν του έχει ξεφύγει θηλυκό σε ακτίνα 2 km, δεν το λες και καλό δείγμα της αξιοπιστίας του. Φαντάσου τί θα κάνει, όταν δεν είσαι μπροστά.

5. Μιλάει για την πρώην
Είπαμε να ρωτήσετε διακριτικά ο ένας τον άλλο σε τί φάση είστε και πόσο καιρό είστε single, όμως αν βρει αφορμή για να κλαίγεται μισή ώρα για το πόσο τον πλήγωσε η πρώην του που την αγαπούσε κι αυτή τον πρόδωσε, κι αρχίσει να περιγράφει τι έκαναν μαζί ή ακόμη χειρότερα σε συγκρίνει μαζί της, μάλλον σημαίνει ότι δεν την έχει ξεπεράσει. Κι εσύ σίγουρα το τελευταίο που θέλεις είναι να γίνεις η stepping stone του, οπότε ξέρεις τί πρέπει να κάνεις την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει να βρεθείτε.

Μπορεί να σου φανεί σκληρό, να είχες φτιάξει σενάρια στο μυαλό σου ακόμη και για τις επόμενες κοινές σας διακοπές, όμως όλα αυτά μαζί και το καθένα ξεχωριστά δείχνουν με μαθηματική ακρίβεια ότι αυτός ο άντρας δεν είναι για σένα. Μπορεί να στενοχωριέσαι που ούτε αυτός είναι ο Ένας που ψάχνεις, όμως αν το σκεφτείς, είσαι τυχερή που το διέκρινες εξ αρχής. Στην τελική, αν ήταν αυτός o άντρας της ζωής σου, πώς θα μπορούσες να ξαναβγείς… «πρώτο ραντεβού»;

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/otan-to-proto-rantevou-sou-chtipai-kampanaki/feed/ 0
Για ποιο λόγο ένα άτομο επιλέγει ξανά και ξανά να μπλέκει σε μια κατάσταση που περιπλέκει τη σχέση του; http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/gia-pio-logo-ena-atomo-epilegi-xana-ke-xana-na-bleki-se-mia-katastasi-pou-peripleki-ti-schesi-tou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gia-pio-logo-ena-atomo-epilegi-xana-ke-xana-na-bleki-se-mia-katastasi-pou-peripleki-ti-schesi-tou http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/gia-pio-logo-ena-atomo-epilegi-xana-ke-xana-na-bleki-se-mia-katastasi-pou-peripleki-ti-schesi-tou/#comments Sat, 25 Jul 2015 11:00:11 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=118405 Η συνειδητή και επαναλαμβανόμενη επιλογή ενός ατόμου να παίζει τον ρόλο του «τρίτου ατόμου» φανερώνει ουσιαστικά μια ελειμματική σχέση με τον ίδιο του τον εαυτό. Ένας άνθρωπος που περιορίζει τόσο πολύ τον εαυτό του σε μια προσωπική σχέση, αρκούμενος στον λιγοστό χρόνο και χώρο που ο παρτενέρ του θα του αφιερώσει, συχνά κουβαλά μια χαμηλή αυτοεκτίμηση, ουσιαστικά δηλαδή δεν πιστεύει ο ίδιος πως αξίζει την απόλυτη προσοχή, το αναπόσπαστο ενδιαφέρον του ερωτικού του συντρόφου.

Επιπλέον, ένα τέτοιο μοτίβο επιλογών ενδεχομένως να φανερώνει μια άρνηση, μια ουσιαστική αντίσταση απέναντι στη δέσμευση. Επιλέγοντας τον ρόλο του τρίτου ατόμου, αποφεύγει κανείς το πραγματικό πλαίσιο μιας σχέσης, τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις, την πραγματική δέσμευση που μια αποκλειστική σχέση προυποθέτει. Κρατά σημαντικές συναισθηματικές αποστάσεις και αυτή η περιορισμένη εγγύτητα είναι ακριβώς το ζητούμενο. Έτσι, η σχέση με κάποιο δεσμευμένο άτομο εξασφαλίζει την επιθυμητή απόσταση και διατηρεί σε χαμηλά επίπεδα το άγχος που προξενεί η δέσμευση.

Συνήθως, το γεγονός ότι το αγαπημένο πρόσωπο είναι δεσμευμένο δεν είναι απλώς μία λεπτομέρεια που μόνο αυτή στέκει εμπόδιο σε μία κατά τα άλλα υπέροχη ιστορία. Eίναι από την αρχή σημαντικό μέρος της ιστορίας και ίσως -υποσυνείδητα- μέρος της έλξης που νιώθει το «τρίτο πρόσωπο». Λαμβάνοντας υπόψη πως μια ερωτική ιστορία δεν προκύπτει στο κενό, αλλά «κουβαλά» στοιχεία από την ιστορία των γονιών μας, τη σχέση μας μαζί τους και τη δομή της προσωπικότητάς μας γίνεται περισσότερο ξεκάθαρο πως, όταν κάποιος άνθρωπος βρίσκει τον εαυτό του σε ερωτικές σχέσεις με μη διαθέσιμα άτομα, ενδέχεται να αναπαράγει κάτι που του είναι οικείο από το παρελθόν του.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για ένα άτομο, που σχετίζεται κατ’ εξακολούθηση με αυτόν τον τρόπο, να αντιληφθεί ποιο σκοπό εξυπηρετούν αυτές οι επιλογές του. Αναγνωρίζοντας τους βαθύτερους φόβους του και τις πραγματικές ανασφάλειες, θα μπορέσει να απαλλαγεί από τα βαρίδια που κουβαλά και να διεκδικήσει μια πραγματική σχέση συναισθηματικής εγγύτητας, ένα πεδίο ανταλλαγής συναισθημάτων χωρίς περιορισμούς, ψέμματα και αποφυγές.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/gia-pio-logo-ena-atomo-epilegi-xana-ke-xana-na-bleki-se-mia-katastasi-pou-peripleki-ti-schesi-tou/feed/ 0
ο «κρυφός έρωτας» τρώει τα σωθικά σας και σας γεμίζει αγωνία; Στον έρωτα η πιο τολμηρή κερδίζει…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/o-krifos-erotas-troi-ta-sothika-sas-ke-sas-gemizi-agonia-ston-erota-i-pio-tolmiri-kerdizi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-krifos-erotas-troi-ta-sothika-sas-ke-sas-gemizi-agonia-ston-erota-i-pio-tolmiri-kerdizi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/o-krifos-erotas-troi-ta-sothika-sas-ke-sas-gemizi-agonia-ston-erota-i-pio-tolmiri-kerdizi/#comments Fri, 24 Jul 2015 17:30:03 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=118243 Και εκεί που νομίζαμε πως οι σχέσεις έχουν απλοποιηθεί τελικά η αδυναμία μας να προσεγγίζουμε τους ανθρώπους δείχνει πως πολλές νέες γυναίκες εκεί έξω δειλιάζουν να εκφράσουν αυτά που αισθάνονται.Από τη μία ο φόβος της απόρριψης, από την άλλη η φυσική συστολή που έχετε κάποιες από εσάς και να το αποτέλεσμα: ο «κρυφός έρωτας» τρώει τα σωθικά σας και σας γεμίζει αγωνία. Όμως η ζωή είναι παιχνίδι και μόνο ο τολμηρός ο παίκτης είναι αυτός που τελικά κερδίζει…

• Αν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο εργασίας είναι προτιμότερο να το μάθει από σένα παρά από οποιονδήποτε άλλο. Άσε λοιπόν κατά μέρος τις εκμυστηρεύσεις στη διπλανή σου γιατί δεν ξέρεις τι σαράκι μπορεί να τρώει και τα δικά της σωθικά!
• Ακόμη και στην περίπτωση που οι «διαμεσολαβητές» έχουν τις καλύτερες των προθέσεων -πράγμα σπάνιο κυρίως στο χώρο της δουλειάς- ποτέ δεν ξέρεις αν έχουν την ικανότητα να χειριστούν την κατάσταση. Δεν θα ήθελες να του περάσεις λάθος μηνύματα!
• Καλύτερα να βιώσεις μία απόρριψη παρά να σου μείνει το απωθημένο ότι θέλησες έναν άνδρα αλλά δεν είχες το θάρρος να το παλέψεις. Οι ξεκάθαρες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν καλύτερη ψυχολογία κι ας ταλαιπωρηθείς ένα διάστημα από μία ενδεχόμενη αρνητική εξέλιξη.
• Η μοναδική περίπτωση που αξίζει να συγκρατήσεις την παρόρμησή σου είναι το αν είναι παντρεμένος ή δεσμευμένος. Στην περίπτωση που όλα εξελιχθούν όπως τα σχεδίασες και τα φτιάξετε, υπάρχει ο κίνδυνος να τον ερωτευθείς περισσότερο και να ταλαιπωρηθείς.

Τι να θυμάσαι
• Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που είναι χαλαρές και έχουν χιούμορ. Δεν είναι απαραίτητο να τον κοιτάξεις λιγωμένα και να κρεμαστείς από πάνω του. Πες κάτι έξυπνο και παρακολούθησε τις αντιδράσεις του.
• Αν είναι ο «ωραίος της παρέας» φρόντισε να τον κολακέψεις για οτιδήποτε άλλο εκτός από την εμφάνισή του. Είναι κούκλος και το ξέρει. Όμως αν κοιτάξεις γύρω σου θα ανακαλύψεις κοπέλες μέτριες στη εμφάνιση που είναι ζευγάρια με «θεούς»! Είναι ζήτημα εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου. Τόλμησε το!
• Έχετε κοινά ενδιαφέροντα, γνωστούς ή αντικείμενο δουλειάς; Ζήτησε τη βοήθειά του -όχι ρουσφέτι (!)- και σίγουρα θα αισθανθεί κολακευμένος. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να πιάσεις κουβέντα μαζί του και άσε την κατάσταση να εξελιχθεί ομαλά.
• Σε όλους αρέσει να τους φροντίζουν και να τους δίνουν προσοχή. Φτιάξε του έναν καφέ ή μοιράσου μαζί του το εκπληκτικό κέικ σοκολάτας που έφερες από το σπίτι. (Αν η μαγειρική δεν είναι το φόρτε σου απόφυγε τα κέικ και τα συναφή, γιατί αργά ή γρήγορα θα προδοθείς!)
• Αν δεις ότι ανταποκρίνεται, πρότεινε να βρεθείτε για έναν καφέ ή ένα ποτό. Αν απαντήσει θετικά είσαι σε καλό δρόμο…
• Φρόντισε να πληροφορηθείς διακριτικά όσα αφορούν στην προσωπική του ζωή. Περνά καλά; Είναι ευτυχισμένος; Αν όλα δείχνουν εντάξει στη ζωή του και παρόλα αυτά ενδώσει, τότε το πιθανότερο είναι να σε αντιμετωπίσει ως μία περαστική περιπέτεια. Σ” αυτήν την περίπτωση προετοιμάσου ανάλογα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/o-krifos-erotas-troi-ta-sothika-sas-ke-sas-gemizi-agonia-ston-erota-i-pio-tolmiri-kerdizi/feed/ 0
Σε ποια επαγγέλματα όμως είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν οι εργαζόμενοι σεξουαλικές σχέσεις με συνάδελφο; Μάθε τις 10 πιο hot δουλειές! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/se-pia-epangelmata-omos-ine-pio-pithano-na-anaptixoun-i-ergazomeni-sexoualikes-schesis-me-sinadelfo-mathe-tis-10-pio-hot-doulies/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=se-pia-epangelmata-omos-ine-pio-pithano-na-anaptixoun-i-ergazomeni-sexoualikes-schesis-me-sinadelfo-mathe-tis-10-pio-hot-doulies http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/se-pia-epangelmata-omos-ine-pio-pithano-na-anaptixoun-i-ergazomeni-sexoualikes-schesis-me-sinadelfo-mathe-tis-10-pio-hot-doulies/#comments Fri, 24 Jul 2015 14:30:06 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=118240 Εσύ έχεις κάνει ποτέ κάτι με έναν συνάδελφο, αν απάντησες ναι, τότε ξέρουμε τι δουλειά κάνεις…

Είναι ένας άγραφος κανόνας ότι αν ένας άντρας και μία γυναίκα περνούν πολλές ώρες της ημέρας στον ίδιο χώρο, όπως στο γραφείο στην δουλειά, είναι πιο πιθανό να εκδηλωθούν… ρομαντικά συναισθήματα μεταξύ τους και άρα να υπάρξουν στενότερες, σεξουαλικές επαφές!

Επάνω σε αυτή την αρχή, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα επάνω σε 42.000 εργαζόμενους σε διάφορες δουλειές, εστίασε στο αν και κατά πόσον οι συμμετέχοντες είχαν σεξουαλικές σχέσεις με κάποιο άτομο από την δουλειά τους. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι 1 στους 10 συμμετέχοντες παραδέχτηκε ότι είχε πλήρη σεξουαλική επαφή στον χώρο της δουλειάς!

Σε ποια επαγγέλματα όμως είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν οι εργαζόμενοι σεξουαλικές σχέσεις με συνάδελφο; Μάθε τις 10 πιο hot δουλειές:

10 – Δικαστικοί υπάλληλοι: 4,1% πιθανότητα.

9 – Τεχνικοί ηλεκτρονικών δικτύων: 4,4% πιθανότητα.

8 – Food Service Managers: 4,4% πιθανότητα.

7 – Μηχανικοί αυτοκινήτων: 4,9% πιθανότητα.

6 – Μηχανικοί βιομηχανικών μονάδων: 5% πιθανότητα.

5 – Τομέας Υγείας και Ασφάλειας: 5% πιθανότητα.

4 – Γραμματείς: 5,9% πιθανότητα.

3 – Συγκολλητές: 6,3% πιθανότητα.

2 – Μάγειρες/σεφ: 8,1% πιθανότητα.

1 – Καλλιτέχνες: 8,3% πιθανότητα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/se-pia-epangelmata-omos-ine-pio-pithano-na-anaptixoun-i-ergazomeni-sexoualikes-schesis-me-sinadelfo-mathe-tis-10-pio-hot-doulies/feed/ 0
Μπορούν οι άντρες να ακούν όταν μιλάμε; Με αυτούς τους 4 τρόπους σίγουρα μπορούν! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/boroun-i-antres-na-akoun-otan-milame-me-aftous-tous-4-tropous-sigoura-boroun/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=boroun-i-antres-na-akoun-otan-milame-me-aftous-tous-4-tropous-sigoura-boroun http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/boroun-i-antres-na-akoun-otan-milame-me-aftous-tous-4-tropous-sigoura-boroun/#comments Thu, 23 Jul 2015 19:45:22 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=117979 Ένα από τα πιο συχνά γυναικεία παράπονα είναι πως οι άντρες δεν ακούν. Οι ειδικοί συστήνουν 4 τρόπους με τους οποίους μπορείς να τους αντιμετωπίσεις για να ακούσει τις θέσεις σου.

Κέρδισε την προσοχή του
Το να προσπαθήσεις να ξεκινήσεις ένα θέμα με τον σύντροφό σου τη στιγμή που εκείνος βλέπει την αγαπημένη του εκπομπή ή κάνει κάποια εργασία στο σπίτι είναι μια αναπαραγωγική προσπάθεια που δε θα φέρει καρπούς. Διάλεξε μια στιγμή της ημέρας όπου τίποτα δεν θα  μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον του. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ή όταν έχετε βγει έξω για καφέ είναι πολύ καλές στιγμές.

Πήγαινε αμέσως στο ζητούμενο
Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να περάσουμε αρκετή ώρα συζήτησης χωρίς να φτάσουμε στο κέντρο του προβλήματος. Πρέπει να μάθεις , όμως, να λες ακριβώς αυτό που θες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για να πεις τη θέση σου μπορείς να τον έχεις αρκεί να μην επαναλαμβάνεις διαρκώς τις ίδιες προτάσεις.

Πες αυτό που θες
Μην ξεκινάς τις συζητήσεις σου  με τα «θεωρώ», «νομίζω» ή «κατά τη γνώμη μου» καθώς αυτά δεν εκφράζουν τα θέλω σου. Τέτοιες λέξεις αποτυπώνουν άποψη και με αυτά ουσιαστικά δε ζητάς αυτά που θες. Ακόμη απέφυγε τα «αλλά» γιατί όταν το χρησιμοποιείς είναι σαν να μειώνεις την ουσία όλων όσων είπες προηγουμένως.

Σταμάτα να μιλάς όταν ολοκληρώσεις τις θέσεις σου
Πολλές οι φορές οι γυναίκες συνεχίζουν μια συζήτηση ενώ έχουν ήδη εκθέσει όλες τις απόψεις τους. Όμως όσο συνεχίζουν ανοίγουν και άλλα θέματα που μπορούν να προκαλέσουν καβγάδες. Όταν λοιπόν ξεκαθαρίσεις τις απόψεις σου σταμάτησε.

Αν τηρήσεις τα παραπάνω θα ανακαλύψεις πως οι άντρες τελικά ακούνε!

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/boroun-i-antres-na-akoun-otan-milame-me-aftous-tous-4-tropous-sigoura-boroun/feed/ 0
Μείνε μακριά από αυτούς τους 4 τύπους ανδρών! Υπάρχει λόγος…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mine-makria-apo-aftous-tous-4-tipous-andron-iparchi-logos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mine-makria-apo-aftous-tous-4-tipous-andron-iparchi-logos http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mine-makria-apo-aftous-tous-4-tipous-andron-iparchi-logos/#comments Thu, 23 Jul 2015 14:00:18 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=117879 Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου σε κάθε νέα σχέση που κάνεις. Υπάρχουν, όμως, και οι άντρες που τόσο ξεφεύγουν από το τέλειο που γίνονται η χειρότερη επιλογή συντρόφου. Αυτοί είναι οι τέσσερις τύποι αντρών που πρέπει να μείνεις μακριά τους…

Ο κύριος «Έχω τα πάντα υπό έλεγχο»
Την πρώτη φορά που σου είπε πως το μαλλί σου δεν είναι ισιωμένο σωστά πίστεψες πως βρήκες έναν άντρα που επιτέλους παρατηρεί την εμφανισή σου! Όταν όμως σου έκανε συνεχώς παρατήρηση για το πως είσαι κατάλαβες πως βρήκες έναν τύπο που θέλει τα πάντα γύρω του να τα έχει όπως θέλει εκείνος. Δύσκολη κατηγορία άντρα που δεν αλλάζει και το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι καταπίεση σε κάθε μορφή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεφύγεις από τη μανία του για έλεγχο.

Ο οικονομικά εξαρτημένος από εσένα
Με την οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε είναι λογικό κάποια στιγμή ο ένας σύντροφος να στηρίζει οικονομικά τον άλλον. Δε μιλάμε για αυτή την περίπτωση. Αναφερόμαστε στον τύποτου άντρα, που δεν σπανίζει καθόλου, ο οποίος δεν προσπαθεί να πετύχει επαγγελματικά και ζει από το πορτοφόλι της συντρόφου του. Δεν ψάχνει για δουλειά, αλλά προτιμά να βγαίνει με τους φίλους του για καφέ και τα βράδια το μόνο του άγχος είναι να κατεβάσει το αγαπημένο του σίριαλ για ολονύκτιο μαραθώνιο. Αυτός ο τύπος άντρα δεν θα σου προσφέρει ποτέ ασφάλεια και άρα δεν παίξει ποτέ τον ρόλο που κανονικά θα έπρεπε.

Ο σεξουαλικά δυσλειτουργικός άντρας
Συνήθως ένας τέτοιος άντρας έρχεται με ένα πολύ ωραίο πακέτο. Χαμογελάστός, γλυκό, ενδιαφέρον και για αυτό θα συνεχίσεις να προσπαθείς να βελτιώσεις τις συνευρέσεις σας παρόλο που θα παραμένουν απογοητευτικές. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις ή να διορθώσεις τα θέματα που μπορεί να έχει στο σεξ. Καλύτερα να βρεις εκείνον που θέλει να σε ικανοποιήσει στο σεξ και κάνει πράγματα για να το καταφέρει.

Ο μισογύνης
Γιατί είναι τόσο θυμωμένος με τις γυναίκες; Κακή σχέση με τη μαμά του; Ένα διαζύγιο που τον πλήγωσε; Στην αρχή δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα τον θυμό του για το γυναικείο φύλο καθώς κρύβεται πίσω από ένα χιούμορ που αρχικά σε κάνει να γελάς δυνατά. Μετά καταλαβαίνεις πως πρόκειται για μια σαρκαστική διάθεση που εξαπολύει οργή για όλες τις γυναίκες. Δεν τον θες σε καμία περίπτωση γιατί θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη και ταυτόχρονα θα «ρίχνει» την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου σε καθημερινή βάση.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mine-makria-apo-aftous-tous-4-tipous-andron-iparchi-logos/feed/ 0
Ταιριάζουν τα ερωτικά σας θέλω, οι προτιμήσεις σας, τρελαίνεστε στην ιδέα του σεξ σας… Αλλά μόλις τελειώσει; http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/teriazoun-ta-erotika-sas-thelo-i-protimisis-sas-treleneste-stin-idea-tou-sex-sas-alla-molis-teliosi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=teriazoun-ta-erotika-sas-thelo-i-protimisis-sas-treleneste-stin-idea-tou-sex-sas-alla-molis-teliosi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/teriazoun-ta-erotika-sas-thelo-i-protimisis-sas-treleneste-stin-idea-tou-sex-sas-alla-molis-teliosi/#comments Wed, 22 Jul 2015 17:21:29 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=117545 Φεύγει από το σπίτι σου, κλείνεις την πόρτα και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως το σεξ σας ήταν υπέροχο. Όχι, υπέροχομοναδικό. Όχι απλώς μοναδικό… αξέχαστο… Πες το ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής σου.
Ναι, με αυτό το παιδί που γνώρισες πριν λίγο καιρό, που δεν ήταν καν το στιλ σου, που δεν φαντάστηκες ποτέ πως οι συνευρέσεις σας θα κατέληγαν να θυμίζουν σκηνές από ταινία.
Το λες  και το ξαναλές στις φίλες σου μέχρι που βαρέθηκαν και εκείνες να το ακούν. Ανυπομονείς να τον ξαναδείς όποια ώρα της μέρας αρκεί να είστε σπίτι.
Αν η μισή επιτυχία μιας σχέσης είναι το σεξ τότε η απόλυτη επιτυχία στο σεξ είναι η χημεία. Και από αυτή έχετε μπόλικη. Ταιριάζουν τα ερωτικά σας θέλω, οι προτιμήσεις σας, τρελαίνεστε στην ιδέα του σεξ σας… Αλλά μόλις τελειώσει;

Τα κοινά σας περιορίζονται πάνω στο κρεβάτι και κάτω από τα σεντόνια. Οι συναντήσεις σας περιλαμβάνουν μονάχα μια δραστηριότητα πιθανόν γιατί αυτή υπερτερεί μιας συζήτησης και ενός καφέ. Δεν συμβαίνει μόνο σε σένα να θέλεις έναν άντρα για σεξ γιατί απλώς είναι πολύ καλό για να το αφήσεις.
Το γιατί ταιριάζεις στο σεξ μαζί του δεν μπορούμε να στο εξηγήσουμε. Η χημεία μεταξύ δύο εραστών είναι ένα συστατικό μαγικό και εντελώς ανεξήγητο.

Στην ερώτηση, όμως, αν το υπέροχο σεξ είναι αρκετό για να κρατήσει μια σχέση είναι μάλλον «όχι». Η σχέση χρειάζεται επικοινωνία, σεβασμό, κοινά ενδιαφέροντα, συμβατότητα, συναίσθημα και πάνω από όλα τη διάθεση και των δύο για μια αφοσιωμένη σχέση.
Το σεξ από μόνο του ακόμα και αν είναι το καλύτερο και για τους δύο δε φτάνει ποτέ για να κρατήσει δύο ανθρώπους μαζί. Αρκεί για να τους χαρίσει αξέχαστες στιγμές, αλλά όχι μια καθημερινότητα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/teriazoun-ta-erotika-sas-thelo-i-protimisis-sas-treleneste-stin-idea-tou-sex-sas-alla-molis-teliosi/feed/ 0
Τι πρέπει να τον ταΐσεις αν είσαι έτοιμη για… μαραθώνιο σεξ! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-prepi-na-ton-ta%ce%90sis-an-ise-etimi-gia-marathonio-sex/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ti-prepi-na-ton-ta%25ce%2590sis-an-ise-etimi-gia-marathonio-sex http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-prepi-na-ton-ta%ce%90sis-an-ise-etimi-gia-marathonio-sex/#comments Wed, 22 Jul 2015 14:00:49 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=117539 Αν το πρόβλημα στη σχέση σας είναι το… κακό timing στο σεξ, ανακαλύψαμε τις τροφές που θα αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή του συντρόφου σου!

Ποιες είναι αυτές οι 7 τροφές-viagra;

1 Βατόμουρα:

Τα βατόμουρα θεωρείται “σούπερ σεξουαλική” τροφή για τους άνδρες, επειδή λειτουργούν με τρόπο παρόμοιο με το γνωστό Viagra. Είναι γεμάτα με χημικές ενώσεις που βοηθούν στην χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, περιέχουν ίνες, που βοηθούν στην αποβολή της περιττής χοληστερόλης από τον οργανισμό, προτού αυτή προλάβει να προσκολληθεί στις αρτηρίες. Η μείωση της χοληστερόλης και η ταυτόχρονα καλύτερη ροή του αίματος προς το πέος κατά τη σεξουαλική επαφή, οδηγούν σε πιο σταθερές και πιο μεγαλύτερης διάρκειας στύσεις.

2 Σύκα:

Τα σύκα είναι πλούσια σε αμινοξέα (οι δομικές μονάδες για όλες τις ορμόνες), τα οποία μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή. Μια ανεπάρκεια σε αμινοξέα μπορεί να προκαλέσει μειωμένη σεξουαλική αντοχή ή/και μειωμένη επιθυμία για σεξ.

3 Ωμά στρείδια:

Τα ωμά στρείδια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ψευδαργύρου, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την τεστοστερόνη, την ποιότητα του σπέρματος αλλά και τη ποσότητα σπέρματος που παράγει ο οργανισμός. Η παραγωγή τεστοστερόνης επηρεάζει την σεξουαλική επιθυμία και την σεξουαλική αντοχή στους άνδρες. Επιπλέον, τα ωμά στρείδια περιέχουν ντοπαμίνη. Η ντοπαμίνη δημιουργεί ένα αίσθημα της ευτυχίας, η οποία μπορεί να αυξήσει την επιθυμία του άντρα να… παρατείνει τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής. Μια ανεπάρκεια σε ψευδάργυρο μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική δυσλειτουργία, ανικανότητα και σεξουαλικά προβλήματα απόδοσης σε ορισμένους άνδρες.

4 Φιστίκια:

Τα φιστίκια είναι μια πλούσια φυσική πηγή του αμινοξέος L-αργινίνη, η οποία είναι απαραίτητη για την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, σύμφωνα με τον δρ Nicholas Perricone. Η L-αργινίνη χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος ευνοώντας την αυξημένη ροή του αίματος στην περιοχή και την αύξηση της σεξουαλικής αντοχής κατά τη διάρκεια του σεξ.

5 Σκόρδο:

Το σκόρδο περιέχει αλλικίνη , μια χημική ένωση που θεωρείται ότι αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Η αυξημένη ροή του αίματος στο πέος το “αναγκάζει” να μείνει σε στύση για περισσότερο χρόνο, αυξάνοντας έτσι τη σεξουαλική αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

6 Μπανάνες:

Οι μπανάνες μπορούν να αυξήσουν τη σεξουαλική αντοχή αυξάνοντας το επίπεδο ενέργειας του άντρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι μπανάνες περιέχουν ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο βελτιώνει την ανδρική δύναμη, τη σεξουαλική αντοχή και αυξάνει την λίμπιντο. Είναι επίσης μια καλή πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες αυξάνουν το επίπεδο ενέργειας του σώματος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας.

7 Σοκολάτα:

Η σοκολάτα μπορεί να είναι ευεργετική για τη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής στους άνδρες, διότι περιέχει φαινυλαιθυλαμίνη και αλκαλοειδή. Η φαινυλαιθυλαμίνη είναι μια χημική ουσία που προάγει τα καλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ η επίδραση “τύπου καφεΐνης” που έχουν τα αλκαλοειδή, αυξάνουν την ενέργεια, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική αντοχή.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-prepi-na-ton-ta%ce%90sis-an-ise-etimi-gia-marathonio-sex/feed/ 0
Πώς θα τον αποπλανήσεις βήμα βήμα…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pos-tha-ton-apoplanisis-vima-vima/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pos-tha-ton-apoplanisis-vima-vima http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pos-tha-ton-apoplanisis-vima-vima/#comments Tue, 21 Jul 2015 17:43:12 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=117279 Είσαι μια δυναμική γυναίκα που έχει βρει το νέο αντικείμενο του πόθου της; Δε χρειάζεται να κάνεις πολλά για να τον κάνεις δικό σου…
Δώσε του ένα λόγο για να σε σκέφτεται. Π.χ., επέλεξε ένα άρωμα που θα κυριεύσει τις αισθήσεις του, ρούχα με υφάσματα απαλά στην αφή και ένα χαμόγελο που θα θυμάται ακόμα και όταν δεν σε βλέπει.

Φλερτάρέ τον με τη γλώσσα του σώματος. Κοιταξέ τον στα μάτια, φτιάξε λίγο το φόρεμά σου μπροστά του, άγγιξέ τον τυχαία…Θα καταλάβει ότι τον θες, αλλά δε θα το έχεις πει εσύ!

Κάνε τον να νιώσει ότι είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στο χώρο που βρίσκεστε. Δείξε προσοχή σε ό,τι λέει και πες κάτι που να δείχνει ότι συμφωνείτε.

Κάνε του ένα κομπλιμέντο, αλλά με τρόπο. Πες του ότι έχει ωραίο χαμόγελο. Μέχρι εκεί. Μην γίνεις πιο αναλυτική ή επεξηγηματική, γιατί θα εκληφθεί ως κολακεία.

Δείξε του ότι δεν είσαι μια γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Κυρίως με την προσωπικότητά σου και τη συμπεριφορά σου. Και σε καμία περίπτωση μην προσπαθήσεις να δείξεις κάτι που δεν είσαι.

Δημιούργησε μυστήριο. Μην του πεις τα πάντα για εσένα από την πρώτη στιγμή. Το μυστήριο είναι κάτι που ιντριγκάρει όλους τους άντρες και τους κάνει να τρέχουν πίσω από μια γυναίκα, ακόμα και αν δεν είναι το πρότυπο ομορφιάς που έχουν στο μυαλό τους.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pos-tha-ton-apoplanisis-vima-vima/feed/ 0
Ποιο φύλο είναι πιο… υπομονετικό και μπορεί να αντέξει δίχως σεξ! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pio-filo-ine-pio-ipomonetiko-ke-bori-na-antexi-dichos-sex/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pio-filo-ine-pio-ipomonetiko-ke-bori-na-antexi-dichos-sex http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pio-filo-ine-pio-ipomonetiko-ke-bori-na-antexi-dichos-sex/#comments Tue, 21 Jul 2015 14:45:44 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=117270 Γενικότερα πιστεύουμε πως οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο καιρό την αποχή από το σεξ. Μήπως όμως αυτό είναι ένας μύθος;

Ερευνητές ανέλυσαν στοιχεία που άντλησαν από 500 άντρες και 500 γυναίκες. Τα αποτελέσματα, έδειξαν πως 1 στις 5 γυναίκες δεν αντέχει να μην κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Οι άντρες δήλωσαν πως δεν αντέχουν καθόλου να μην κάνουν σεξ.

Η έρευνα έδειξε και κάτι άλλο που ήδη πιστεύαμε. Οι γυναίκες πρέπει να διακατέχονται και από συναίσθημαγια να κάνουν σε ενώ οι άντρες δεν φαίνεται να έχουν τέτοιο ζήτημα.

Τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες, οι παράγοντες συχνότητα και ηλικία έπαιζαν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Και στα δυο φύλα, στις ηλικίες των 20 με 30 έκαναν σεξ καθημερινά. Όσο μεγάλωναν όμως τόσο μειωνόταν και η συχνότητα των επαφών.

Το στοιχείο που ίσως δίνει απάντηση στο ερώτημα πόσο καιρό αντέχουν τα δυο φύλα χωρίς σεξ είναι πως το μεγαλύτερο διάστημα που η μέση γυναίκα δεν έχει κάνει σεξ έφτανε τους 20 μήνες ενώ για τους άνδρες ήταν 6 μήνες.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pio-filo-ine-pio-ipomonetiko-ke-bori-na-antexi-dichos-sex/feed/ 0
Αυτές είναι οι αρχές της ισορροπημένης μιας ευτυχισμένης ερωτικής σχέσης! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/aftes-ine-i-arches-tis-isorropimenis-mias-eftichismenis-erotikis-schesis/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aftes-ine-i-arches-tis-isorropimenis-mias-eftichismenis-erotikis-schesis http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/aftes-ine-i-arches-tis-isorropimenis-mias-eftichismenis-erotikis-schesis/#comments Mon, 20 Jul 2015 14:00:27 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=116834 Αν η ερωτική σου ζωή σου ταλαιπωρείται από καθημερινές ρίξεις τότε μια διήμερη απόδραση σε έναν ρομαντικό προορισμό δε θα βοηθήσει τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου. Αν θες να βελτιώσεις τη σχέση σου τότε προχώρησε σε πιο ουσιαστικές αλλαγές. 4 στοιχεία δυναμώνουν την ισορροπία και την ευτυχία στις ερωτικές μας σχέσεις.

Η υπομονή δεν αποδίδει. Δοκίμασε την αποδοχή
Το να μπορέσεις να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τις διαφορές σας είναι ένα στοιχείο που αμέσως θα βελτιώσει τη σχέση σου. Μην σκέφτεσαι ότι θα ήθελες ο σύντροφός σου να ήταν διαφορετικός. Αποδέξου τον όπως ακριβώς είναι. Αν αυτό που είναι δε σου κάνει συζήτησέ το και απλά φύγε γιατί δεν άλλαξε ποτέ κανείς.

Να είσαι ειλικρινής… πάντα
Η εμπιστοσύνη και η ευθύτητα είναι βασικά σε κάθε μορφή σχέσης. Κανείς δε θέλει να ακούει άσχημα νέα, αλλά η ειλικρίνεια είναι πάντα προτιμότερη ακόμα και από το ομορφότερο ψέμα. Μην του λες ψέματα για να μην τον στεναχωρήσεις, μην του λες ψέματα για μην τον κρίνεις. Σε κάθε περίπτωση να λες αλήθεια γιατί το ψέμα θα το βρεις μπροστά σου.

Διατήρησε την ανεξαρτησία σου
Το να μπορείς να κάνεις δραστηριότητες με τον σύντροφό σου είναι απαραίτητο συστατικό σε μια επιτυχημένη σχέση. Την ίδια στιγμή όμως το να μπορείτε και οι δύο να διατηρείτε την ανεξαρτησία σας είναι βασική προϋπόθεση. Μην απομακρύνεσαι από τις σωματικές σου ανάγκες ή τα όνειρά σου, διατηρώντας παράλληλα και την οικονομική ανεξαρτησία σου.

Να είσαι τρυφερή
Η στοργή και η σωματική έκφραση της αγάπης μέσω των χαδιών είναι παρόντα κατά τα πρώτα στάδια της σχέσης. Όσο περνάει ο καιρός οι δύο σύντροφοι ξεχνάνε αυτόν τον ενθουσιασμό και αυτό επηρεάζει μια σχέση. Άγγιξέ τον (όχι με σεξουαλικό κίνητρο μόνο) και αγκάλιασέ τον, ποντάροντας στη καθημερινή σωματική επικοινωνία.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/aftes-ine-i-arches-tis-isorropimenis-mias-eftichismenis-erotikis-schesis/feed/ 0
Η κακή σχέση με την πεθερά έχει αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην υγεία όσο και στην σεξουαλικότητα σου! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-kaki-schesi-me-tin-pethera-echi-arnitikes-epiptosis-toso-stin-igia-oso-ke-stin-sexoualikotita-sou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-kaki-schesi-me-tin-pethera-echi-arnitikes-epiptosis-toso-stin-igia-oso-ke-stin-sexoualikotita-sou http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-kaki-schesi-me-tin-pethera-echi-arnitikes-epiptosis-toso-stin-igia-oso-ke-stin-sexoualikotita-sou/#comments Mon, 20 Jul 2015 11:00:52 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=116826 Ερευνητές του πανεπιστημίου της Γιούτα, οι οποίοι παρακολούθησαν επί δύο δεκαετίες την ζωή 1.700 παντρεμένων ενηλίκων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι καυγάδες με τα πεθερικά βλάπτουν σοβαρά την υγεία και τη σεξουαλική διάθεση του ζευγαριού.

Αφού βρέθηκε ότι οι πιο συνήθεις τσακωμοί γίνονται λόγω των πεθερικών, όλα τα παντρεμένα ζευγάρια που ερωτήθηκαν δήλωσαν πως μετά από όλες αυτές τις εντάσεις, δεν ήταν δυνατόν να συνευρεθούν ερωτικά με το έτερόν τους ήμισυ.

Μάλιστα το 60% των αντρών συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε πως υποφέρουν από την γκρίνια που υπάρχει, εξ αιτίας της ανταγωνιστικής σχέσης που έχουν οι μητέρες τους με τις γυναίκες τους! Στην Ελλάδα το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι εντονότερο, καθώς το αντίστοιχο ποσοστό αγγίζει έως και το 90% των παντρεμένων ζευγαριών! 

Όπως παρατήρησαν οι κοινωνιολόγοι, το συγκεκριμένο πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται σε τέτοιο βαθμό, καθώς ακόμα και αν παντρεύονται τα παιδιά, μένουν κοντά στους γονείς τους, και γι’αυτό οι προστριβές είναι συχνότερες και εντονότερες.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-kaki-schesi-me-tin-pethera-echi-arnitikes-epiptosis-toso-stin-igia-oso-ke-stin-sexoualikotita-sou/feed/ 0
10 λόγοι που το σεξ το καλοκαίρι δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεσαι! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/10-logi-pou-to-sex-to-kalokeri-den-ine-akrivos-afto-pou-fantazese/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=10-logi-pou-to-sex-to-kalokeri-den-ine-akrivos-afto-pou-fantazese http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/10-logi-pou-to-sex-to-kalokeri-den-ine-akrivos-afto-pou-fantazese/#comments Sun, 19 Jul 2015 14:00:53 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=116386 1. Ο φίλος σου είναι πιο καυτός από ποτέ.

Και όταν λέμε καυτός δεν εννοούμε χοτ, τύπου σέξι. Εννοούμε ότι είναι πραγματικά ζεστός, τόσο ζεστός που αισθάνεσαι ότι αν το σώμα του ακουμπήσει το δικό σου μπορεί να λιποθυμήσεις εκείνη τη στιγμή. Τι συμβαίνει με το καλοκαιρινό σεξ; Απλώνεις το χέρι σου και κάπως ακουμπάς το φίλο σου «εκεί κάτω» σε ένδειξη «θέλω να κάνουμε σεξ». Κανείς δεν κουνιέται. Κάνει πολλή ζεστή. Κανείς δεν θέλει πραγματικά να αγγίξει τον άλλον.

2. Οι κουβάδες ιδρώτα.

Ναι, λίγος ιδρώτας δεν πείραξε ποτέ κανέναν, ίσως είναι και λίγο σέξι. Όταν όμως τα πράγματα αρχίσουν να θυμίζουν καταρράκτη τότε ίσως είναι καλύτερα να ξανασκεφτείτε το κατά πόσον θέλετε να κάνετε σεξ. Ίσως είναι καλύτερα να καθίσετε για λίγο αγκαλιά με τον ανεμιστήρα.

3. Το σεξ στην πισίνα είναι το χειρότερο.

«Α, ωραία καλή φάση θα κάνουμε σεξ στην πισίνα όπως το κάνουν στις ταινίες και δεν θα σκεφτόμαστε καθόλου ότι μέσα σε αυτό το νερό κολυμπάνε ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ωχ, το χλώριο κάπως τσούζει. Α, το νερό δεν είναι φυσικό λιπαντικό; Θεέ μου, αυτό τσούζει / καίει! Και τώρα μ’ έπιασε και κράμπα! Ωπ! Γεια σου θεία Λουκία, ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

4. Α, όχι, λάθος. Το σεξ στην παραλία είναι το χειρότερο.

Γιατί μιλάμε για άμμο κυριολεκτικά ΠΑΝΤΟΥ.

5. Φαντάζεσαι ότι ο φίλος σου θα προσπαθήσει να σε γοητεύσει δείχνοντας κάπως έτσι:

Στην πραγματικότητα ο φίλος σου θα προσπαθήσει να σε γοητεύσει δείχνοντας κάπως έτσι:

6. Γιατί γενικά είσαι πτώμα.

Και το καλοκαίρι το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις μέσα σε ένα κρεβάτι με παγάκια, κάπου σκοτεινά και να περιμένεις να σε πάρει ο ύπνος και να κοιμηθείς μέχρι να περάσει ολόκληρο το καλοκαίρι. Όχι και πολύ σέξι όλο αυτό, ε;

7. Πιστεύεις ότι το σεξ στο ντους είναι φανταστικό. Αλλά δεν είναι.

Είναι περίεργο και άβολο και γλιστράει και θέλεις να είσαι συνέχεια κάτω από το νερό ενώ θέλει κι εκείνος συνέχεια να είναι κάτω από το νερό και κάποια στιγμή όλο αυτό καταντάει φοβερά εκνευριστικό.

8. Το κάψιμο από τον ήλιο.

Σκέψου πόσο καλό σεξ μπορείς να κάνεις όταν είστε και οι δύο ερεθισμένοι και προσπαθείτε να αποφύγετε τα σημεία που πονάνε με το φόβο ότι μπορεί να καταλήξετε ακόμα και με πληγιασμένο δέρμα. Φανταστική εναλλακτική: Πασαλειφτείτε με ενυδατική κρέμα και δείτε τηλεόραση.

9. Όλα κολλάνε.

Αλλά όλα. Ακόμα και πράγματα που δεν θα έπρεπε ποτέ να κολλάνε.

10. Τα πλυντήρια. Τα δεκάδες πλυντήρια.

Το σεξ το καλοκαίρι σημαίνει ότι λερώνονται ακόμα περισσότερο τα σεντόνια και τα ρούχα κλπ. Είσαι τώρα για να βάζεις πλυντήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο; Ίσως το σεξ στο ντους να μην είναι και τόσο κακή ιδέα τελικά.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/10-logi-pou-to-sex-to-kalokeri-den-ine-akrivos-afto-pou-fantazese/feed/ 0
Βγαίνεις με κάποια που έχει αρκετό καιρό να κάνει σχέση; Τότε πρέπει να ξέρεις ότι…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/vgenis-me-kapia-pou-echi-arketo-kero-na-kani-schesi-tote-min-paralipsis-na-mathis-afta/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vgenis-me-kapia-pou-echi-arketo-kero-na-kani-schesi-tote-min-paralipsis-na-mathis-afta http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/vgenis-me-kapia-pou-echi-arketo-kero-na-kani-schesi-tote-min-paralipsis-na-mathis-afta/#comments Sun, 19 Jul 2015 11:00:54 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=116383 1. Πιάνουμε όλο το κρεβάτι.

Απλωνόμαστε γιατί έτσι έχουμε συνηθίσει να κάνουμε. Επίσης είναι πολύ πιθανό να μας αρέσουν οι αγκαλιές και ο ύπνος στη στάση – κουτάλι αλλά για λίγο. Όχι για όλο το βράδυ.

2. Μπορεί να μην σβήσουμε αμέσως το προφίλ μας στο Tinder.

Είναι κι αυτό μια συνήθεια που δεν κόβεται αμέσως, όπως όταν σκρολάρεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο στο Facebook ή στο Instagram. Δεν σημαίνει κάτι.

3. Οι επιλογές μας στα εσώρουχα μπορεί να είναι κάπως ιδιαίτερες.

Όταν αποφασίσουμε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά τότε, ναι, θα επενδύσουμε σε μερικά ζευγάρια υπέροχα δαντελένια εσώρουχα. Μέχρι τότε θα παίζουν κάποιου είδους αυτοσχεδιασμοί.

4. Δεν. Μας αρέσει. Να μοιραζόμαστε. Το φαγητό.

Είναι δύσκολο όταν έχεις συνηθίσει να τρως μόνος σου όσο θέλεις χωρίς να σε ενοχλεί κανείς. Γι’ αυτό με μέτρο το πόσο τσιμπάς τις πατάτες.

5. Η οικογένειά μας δεν γνωρίζει την ύπαρξή σου.

Γιατί αν τη γνώριζε είναι πολύ πιθανό να πετούσαν και πυροτεχνήματα από τη χαρά τους. Οπότε, προς το παρόν, είναι καλύτερα να παραμένουν σε καταστολή.

6. Αλλά οι φίλες μας ξέρουν τα πάντα για σένα.

Είσαι το πιο ενδιαφέρον θέμα συζήτησης. Έτσι ξέρουν από το πού φιληθήκαμε για πρώτη φορά μέχρι ποιο είναι το μέγεθος του εχμ, παπουτσιού σου.

7. Μπορεί να είμαστε τη μία θερμές και την άλλη ψυχρές.

Αυτό συμβαίνει γιατί τη μία στιγμή εκνευρίζεσαι που πρέπει πάντα να σκέφτεσαι και κάποιον άλλον και την άλλη χαίρεσαι τόσο πολύ που μπορείς να χωθείς στην αγκαλιά του και μετά να πάτε μαζί στα γενέθλια της κολλητής σου. Θέλει λίγο χρόνο η προσαρμογή στην καινούρια κατάσταση.

8. Δείξε λίγη κατανόηση στον ερεθισμό από το συνεχές ξύρισμα.

Όπως δεν έχουμε συνηθίσει εμείς, δεν έχει συνηθίσει κι εκείνο.

9. Γενικά έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε.

Όταν έχεις οργανώσει με τέτοιο τρόπο τη ζωή σου ώστε να έχεις πάντα κάτι να κάνεις, θα χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να καταφέρεις να χωρέσεις και έναν άλλον άνθρωπο μέσα σε αυτή.

10. Αλλά οι Κυριακές είναι οι καλύτερες μέρες για ραντεβού.

Γιατί επιτέλους δεν χρειάζεται να τις περνάς όλη μέρα στο κρεβάτι με ελεεινό χανγκόβερ.

11. Επίσης οι φίλοι μας ίσως είναι φοβερά επικριτικοί μαζί σου.

Πιθανότατα γιατί έχουν υπάρξει δίπλα μας στα περίπου 1098 καταστροφικά ραντεβού που έχουμε βγει και δεν θέλουν να μας δουν να στενοχωριόμαστε για άλλη μια φορά. Αν όμως δεν είσαι player, τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

12. Μερικές φορές μπορεί να ξεχνάμε ότι δεν είμαστε πια single.

Και αυτό δεν έχει να κάνει με τους άλλους άντρες, όσο ότι μπορεί ας πούμε να βάλουμε να δούμε για 28η φορά ένα επεισόδιο Friends, μόλις μπούμε στο σπίτι μας, χωρίς να ρωτήσουμε κανέναν.

13. Είναι πιθανό να μην αισθανόμαστε άνετα με τις δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας.

Γιατί μετά γινόμαστε ένα από αυτά τα ζευγάρια που πριν λίγο καιρό σιχαινόμασταν.

14. Δεν ανεχόμαστε πολλές καφρίλες.

Γιατί καμία δεν έχει τις αντοχές που απαιτούνται για να βγαίνεις με κάποιον που δεν φέρεται καλά. Αν δεν φέρεσαι καλά, θα προχωρήσουμε απλά στον επόμενο.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/vgenis-me-kapia-pou-echi-arketo-kero-na-kani-schesi-tote-min-paralipsis-na-mathis-afta/feed/ 0
Προστάτευσε τον εαυτό σου από τα κίνητρά του που δεν γνωρίζεις ακόμα! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/prostatefse-ton-eafto-sou-apo-ta-kinitra-tou-pou-den-gnorizis-akoma/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=prostatefse-ton-eafto-sou-apo-ta-kinitra-tou-pou-den-gnorizis-akoma http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/prostatefse-ton-eafto-sou-apo-ta-kinitra-tou-pou-den-gnorizis-akoma/#comments Sat, 18 Jul 2015 17:00:08 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=116303 Δεν είσαι η μόνη γυναίκα εκεί έξω με πληγωμένη καρδιά. Μελό, αλλά πόσο αληθινό. Το σενάριο «γυναίκα γνωρίζει άντρα, ενθουσιάζεται, ελπίζει, ονειρεύεται, ολοκληρώνει τη σχέση και μετά διαπιστώνει πως εκείνος είχε άλλα κίνητρα» είναι τόσο συχνό που στις γυναικείες παρέες μονοπωλεί κάθε συνάντηση για καφέ. Σε αυτές λοιπόν τις αδιέξοδες ιστορίες μονάχα ένα πράγμα μπορεί να γίνει από την πλευρά σου για να προστατεύσεις τον εαυτό σου… Επειδή δεν μπορείς να γνωρίζεις τα κίνητρά του και τα θέλω του, μπορείς να κάνεις γνωστά τα δικά σου… Η αποκάλυψη των θέλω σου από την πρώτη στιγμή είναι η λύση.

Κατανόησε τα συναισθήματα σου και κάνε τα γνωστά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει
Κοίταξε με καθαρή ματιά αυτή τη νέα σχέση και προσπάθησε να αντιληφθείς σωστά τα πραγματικά συναισθήματα που σου προκαλεί. Είναι απλώς σωματική έλξη ή πραγματικά συναισθήματα; Μόλις το κάνεις αυτό τότε κάνε τα γνωστά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το πιο σημαντικό στοιχείο για να αποφεύγεις τα ερωτικά μπερδέματα είναι να είναι ξεκάθαρα στο μυαλό σου οι επιδιώξεις και οι στόχοι σου. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αφήσεις περιθώριο για υποθέσεις και σημαντικότερο από όλα θα εξαλείψεις την πιθανότητα μια ερωτικής απογοήτευσης πριν πάρεις μια απόφαση που μπορεί κατόπιν να σε πληγώσει.

Κάνε μια λίστα με τα στάνταρ σου
Αν είσαι σίγουρη λοιπόν πως θες μια ουσιαστική σχέση με τον εραστή σου φρόντισε να γνωστοποιήσεις τα στάνταρ σου σε αυτόν ΠΡΙΝ το σεξ. Αυτή η κίνηση θα σου σώσει μπόλικο ανούσιο χρόνο και θα σε κρατήσει μακριά από μελλοντικές πληγές καθώς θα τον φέρεις και εκείνον στη θέση να είναι ξεκάθαρος. Πάρε την ευθύνη για σένα και φρόντισε να μην πληγώσεις τον εαυτό σου.
Θα πρέπει να είσαι σε θέση να μιλήσεις για τη σχέση από νωρίς… Για παράδειγμα τι θέλετε να γίνει αύριο το πρωί μετά το σεξ; Θα πρέπει να εξηγήσεις τι σε κάνει να νιώθεις άνετα μαζί του και τι όχι και τι θέλει ο ένας από τον άλλον. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτές τις συζητήσεις μαζί του μην κοιμηθείς μαζί του γιατί θα έχεις μπροστά σου όλες τις πιθανότητες να ξαναπληγωθείς.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/prostatefse-ton-eafto-sou-apo-ta-kinitra-tou-pou-den-gnorizis-akoma/feed/ 0
Οι ερωτήσεις που ντρέπεσαι να κάνεις γύρω από το μέγεθος, βρίσκουν απάντηση…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-erotisis-pou-ntrepese-na-kanis-giro-apo-to-megethos-vriskoun-apantisi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-erotisis-pou-ntrepese-na-kanis-giro-apo-to-megethos-vriskoun-apantisi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-erotisis-pou-ntrepese-na-kanis-giro-apo-to-megethos-vriskoun-apantisi/#comments Sat, 18 Jul 2015 14:00:16 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=116299 Όπως είναι φυσικό, οι απορίες που αφορούν σε σεξουαλικά θέματα είναι και αυτές που ντρεπόμαστε να κάνουμε ανοιχτά. Οι ειδικοί όμως έχουν όλες τις απαντήσεις που θέλετε να μάθετε!

Ποιες είναι οι 4 συχνότερες ερωτήσεις γύρω από το ανδρικό μόριο και ποιες οι απαντήσεις τους;

1. Ποιο είναι το μέσο μέγεθος του πέους;

Είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μια οριστική και απόλυτα αξιόπιστη απάντηση στο ερώτημα αυτό, καθώς είναι δύσκολο να μελετηθεί το ζήτημα βάσει αντιπροσωπευτικού δείγματος και παράλληλα υπάρχει διαφωνία μεταξύ των ειδικών ως προς την ιδανική μέθοδο μέτρησης. Πέραν των περιορισμών αυτών, έχουν προκύψει διαφωτιστικά ευρήματα βάσει κλινικών μετρήσεων –δηλαδή μετρήσεων που δεν περιελάμβαναν αυτο-αναφορές από τους ίδιους τους άνδρες: Το μέσο μήκος του ανδρικού μορίου είναι 12,954-14,478 εκατοστά και η μέση περίμετρος του ανδρικού μορίου είναι 11,938-12,192 εκατοστά.

2. Το μέγεθος της πατούσας αναλογεί στο μέγεθος του πέους;

Έχουν γίνει προσπάθειες να βρεθούν αναλογίες ανάμεσα στο μέγεθος της πατούσας, της παλάμης, της μύτης, του ύψους κ.α. και στο μέγεθος του πέους. Δεν έχουν βρεθεί στατιστικά σημαντικές συσχετίσεις μεταξύ του μεγέθους της πατούσας και του μεγέθους του πέους.

3. Οι γυναίκες προτιμούν πάντα τους άνδρες με μεγαλύτερο πέος;

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα ερευνητικά δεδομένα, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι όχι. Αν και η απάντηση μιας γυναίκες στο ερώτημα είναι καθαρά προσωπική, η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που διατηρούν μονογαμική σχέση δηλώνουν ικανοποιημένες από το μέγεθος του συντρόφου τους –ανεξάρτητα από το ποιο είναι αυτό. Παράλληλα, μελέτες δείχνουν ότι το μέγεθος του πέους δεν επηρεάζει σημαντικά τις πιθανότητες επίτευξης οργασμού για τη γυναίκα.

4. Υπάρχει τρόπος να αυξηθεί το μέγεθος του πέους;

Διάφορα συμπληρώματα, ασκήσεις γυμναστικής και χειρουργικές επεμβάσεις υπόσχονται επιμήκυνση του πέους. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για απάτες που αποσκοπούν στην οικονομική εκμετάλλευση του ανδρικού πληθυσμού. Δεν υπάρχουν πολλές δυνατότητες να επιτευχθεί επιμήκυνση του μορίου μετά την εφηβεία.Οι διαθέσιμες επεμβάσεις ενέχουν ποικίλους κινδύνους και είναι πιθανό να οδηγήσουν σε επιπλοκές για τον ασθενή.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-erotisis-pou-ntrepese-na-kanis-giro-apo-to-megethos-vriskoun-apantisi/feed/ 0
Αυτά μαθήματα στη ζωή που μόνο ένας χωρισμός μπορεί να σου διδάξει! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afta-mathimata-sti-zoi-pou-mono-enas-chorismos-bori-na-sou-didaxi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afta-mathimata-sti-zoi-pou-mono-enas-chorismos-bori-na-sou-didaxi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afta-mathimata-sti-zoi-pou-mono-enas-chorismos-bori-na-sou-didaxi/#comments Fri, 17 Jul 2015 14:00:38 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=115891 Ο χωρισμός (κυριώς όταν είναι δική του ιδέα) μπορεί να γίνει μια επίπονη διαδικασία. Να είσαι σίγουρη, όμως, πως μέσα από αυτή θα πάρεις μαθήματα για τον ίδιο σου τον εαυτό, τα θέλω σου για τις σχέσεις και τους άντρες ενώ παράλληλα θα σε βοηθήσει να βρεις την καλύτερη σου εκδοχή για την επόμενη σχέση.
Μπορεί τώρα να έχεις αρνητικά συναισθήματα για τον πρώην σου σε λίγο καιρό όμως θα πρέπει να τον ευχαριστείς… Για πέντε πολύ σημαντικούς λόγους.

Σε προετοίμασε για την επόμενη σχέση
Πολλές φορές μετά από έναν χωρισμό ταλαιπωρείσαι από ανούσια «αν«. «Τι θα γινόταν αν ήμουν πιο υποστηρικτή απέναντί του»; «Τι θα γινόταν αν δεν τσακωνόμασταν για λεπτομέρειες»; Τα καλά νέα είναι πως θα πάρεις απαντήσεις σε όλα όσα αναρωτιέσαι πολύ σύντομα και στην επόμενη σου σχέση. Δεν μπορείς να γυρίσεις τον χρόνο και να πάρεις πίσω όσα έκανες, αλλά μπορείς να σιγουρευτείς πως δεν θα επαναλάβεις τις ίδιες πρακτικές στο μέλλον. Και αυτό είναι το σημαντικότερο που σου έχει προσφέρει ο πρώην σου.

Σε έκανε καλύτερη στο σεξ
Όπως θα ξέρεις η επανάληψη μας κάνει καλύτερες! Κάθε συνεύρεση που είχατε, κάθε τεχνική που σου έδειξε, κάθε φορά που σου εξηγούσε γιατί του άρεσε κάτι είναι εμπειρία για σένα, που διαμόρφωσε τη σεξουαλική προσωπικότητα που έχεις τώρα. Με κάθε σχέση έρχεσαι και πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή σου καθώς γεμίζεις ερωτικές εμπειρίες.

Σου έμαθε τι θέλεις από μια σχέση
Αυτό που κάνει έναν χωρισμό τόσο οδυνηρό είναι η νοσταλγία όλων των καλών στιγμών που είχαμε με το πρώην ταίρι μας. Οι περισσότεροι θα σου πουν να προσπαθήσεις να διώξεις αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σου ή ότι χώρισες γιατί οι κακές στιγμές υπερτερούσαν των καλών. Το να κατανοήσεις τι πήγε λάθος, όμως, στη σχέση είναι πολύ σημαντικό. Αυτές οι αναμνήσεις είναι τα μαθήματά σου από αυτή τη σχέση και πρέπει από αυτά να μάθεις πράγματα για σένα και για τα όσα μπορείς να κάνεις ή όχι σε μια σχέση.

Σου έμαθε τι ΔΕ θες από μια σχέση
Πριν από εκείνον νόμιζες πως σε ελκύουν οι αινιγματικοί, μυστηριώδεις τύποι. Μετά από εκείνον κατάλαβες ότι ήταν υπερβολικά απόμακρος και τελικά χρειάζεσαι κάποιον στη ζωή σου που να σου δίνει περισσότερη προσοχή. Το να σου μάθει κάποιος τα θέλω σου είναι σπουδαίο κατόρθωμα.

Σε βοήθησε να ωριμάσεις
Αναπόφευκτα το να είσαι με κάποιον για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα σε αλλάζει ως προσωπικότητα. Τα καλά και τα κακά που συμβαίνουν σε μια σχέση σε κάνουν πάνω από όλα να μάθεις τον εαυτό σου, τις αντιδράσεις σου και τα θέλω σου. Κράτα λοιπόν τα θετικά από την πρώην σχέση σου και το παρελθόν σου και προχώρησε με θάρρος για την επόμενη εμπειρία.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afta-mathimata-sti-zoi-pou-mono-enas-chorismos-bori-na-sou-didaxi/feed/ 0
Τελικά το μέγεθος μετράει; Νέα έρευνα Βρετανών επιστημόνων δίνει απαντήσεις σε αυτό το καίριο και βασανιστικό ερώτημα! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/telika-to-megethos-metrai-nea-erevna-vretanon-epistimonon-dini-apantisis-se-afto-to-kerio-ke-vasanistiko-erotima/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=telika-to-megethos-metrai-nea-erevna-vretanon-epistimonon-dini-apantisis-se-afto-to-kerio-ke-vasanistiko-erotima http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/telika-to-megethos-metrai-nea-erevna-vretanon-epistimonon-dini-apantisis-se-afto-to-kerio-ke-vasanistiko-erotima/#comments Fri, 17 Jul 2015 11:00:33 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=115887 Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο West of Scotland στην Βρετανία ζήτησαν από 323 γυναίκες να θυμηθούν προηγούμενες σεξουαλικές επαφές τους. Τις ζήτησαν να περιγράψουν τις πρόσφατες σεξουαλικές τους συνήθειες και συμπεριφορές, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για εκείνες η κολπική διείσδυση του πέους και άλλες σεξουαλικές πράξεις. Τις ρώτησαν επίσης αν το μήκος του πέους επηρεάζει την ικανότητά τους να φτάσουν σε οργασμό με κολπική διέγερση.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, έδειξαν πως οι γυναίκες που έχουν συχνούς κολπικούς οργασμούς είναι πιο πιθανό από ότι άλλες γυναίκες να φτάνουν πιο εύκολα στην “κορύφωση” στην σεξουαλική επαφή όταν ο σύντροφός τους έχει πιο μεγάλο πέος.

Ο επικεφαλής της έρευνας, είπε μάλιστα πως και οι γυναίκες που έχουν την τάση να προτιμούν την κολπική διείσδυση του πέους περισσότερο από κάθε άλλο είδος σεξουαλική επαφής, υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δηλαδή ότι το μέγεθος του πέους μετράει στο σεξ.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι οι γυναίκες που ανέφεραν υψηλότερο αριθμό κολπικών οργασμών κατά τον τελευταίο μήνα ήταν πιο πιθανό να πουν ότι το μεγαλύτερο μέγεθος του πέους στον άντρα είναι και προτιμότερο για εκείνες.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/telika-to-megethos-metrai-nea-erevna-vretanon-epistimonon-dini-apantisis-se-afto-to-kerio-ke-vasanistiko-erotima/feed/ 0
Nαι και τα αγόρια κοιτούν τις λεπτομέρειες! Μπορεί να μην στο έχει πει ευθέως, αλλά αυτά είναι τα μικρά πράγματα που λατρεύει στη σχέση σας…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ne-ke-ta-agoria-kitoun-tis-leptomeries-bori-na-min-sto-echi-pi-eftheos-alla-afta-ine-ta-mikra-pragmata-pou-latrevi-sti-schesi-sas/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ne-ke-ta-agoria-kitoun-tis-leptomeries-bori-na-min-sto-echi-pi-eftheos-alla-afta-ine-ta-mikra-pragmata-pou-latrevi-sti-schesi-sas http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ne-ke-ta-agoria-kitoun-tis-leptomeries-bori-na-min-sto-echi-pi-eftheos-alla-afta-ine-ta-mikra-pragmata-pou-latrevi-sti-schesi-sas/#comments Thu, 16 Jul 2015 14:00:51 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=115574 Λατρεύει να σε κάνει να γελάς
Ο άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ευτυχισμένη γυναίκα πόσο μάλλον όταν ο λόγος που είναι χαρούμενος είναι εκείνος. Ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που μπορείς να του κάνεις είναι να του δείξεις πόσο απολαμβάνεις με τα αστεία του και πόση χαρά σου δίνει η παρουσία του.

Λατρεύει τον τρόπο που χαμογελάς αφού σε φιλάει
Την ξέρεις αυτή τη ευφορία που αισθάνεσαι όταν έρχεται ξαφνικά και σου δίνει ένα ζουμερό φιλί στα χείλη και μετά απομακρύνεται για να σε κοιτάξε στα μάτια; Θέλει να δίνει το χαμόγελό που σχηματίζεται στο πρόσωπό σου. Η δική του ικανοποίηση είναι αυτό το χαμόγελό σου μετά το φιλί.

Λατρεύει να σε βλέπει να τον κοιτάς
Οι άντρες -όπως και όλοι μας- επιθυμούν να νιώθουν επιθυμητοί. Τις περισσότερες φορές οι άντρες είναι οι κυνηγοί μέσα στη σχέση και για αυτό όταν συμβαίνει το αντίθετο απολαμβάνουν την αίσθηση. Όταν ο άντρας είναι μαζί με μια γυναίκα που του δείχνει στοργή και τον κοιτά με πάθος ή τον παρακολουθεί όταν εκείνος δεν κοιτάει νιώθει το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.

Λατρεύει όταν τον πλησιάζεις σωματικά
Και δεν εννοούμε σεξουαλικά. Αναφερόμαστε στα ξαφνικά φιλιά στο μάγουλο, στα τυχαία αγγίγματα στο πόδι και στο μπράτσο ή όταν βάζεις χέρι σου στη μέση του όταν περπατάτε. Υπάρχουν πράγματα που δεν καταλήγουν στο σεξ, αλλά είναι περισσότερο έντονα και οικεία και από το σεξ. Αυτά τα μικρά χάδια δείχνουν πως τον νοιάζεσαι πέρα από τη σεξουαλική σας έλξη.

Λατρεύει να σε κοιτά στα μάτια
Οι έρευνες δείχνουν πως δύο άνθρωποι που νιώθουν ερωτικά ο ένας για τον άλλον κοιτάζονται διαρκώς στα μάτια. Η αίσθηση που του δίνεις όταν τον κοιτάς στα μάτια είναι πιο έντονη από τον καλύτερο οργασμό καθώς εκείνη τη στιγμή είναι σαν του αποκαλύπτεις πόσο τον θες. Είναι σαν να τον αφήνεις να μάθει τα πάντα για σένα και σαν να προσπαθείς να μάθεις εσύ τα πάντα για εκείνον. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή όταν ενώνεται το βλέμμα σας που εκείνος ξεχωρίζει όσο και εσύ.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ne-ke-ta-agoria-kitoun-tis-leptomeries-bori-na-min-sto-echi-pi-eftheos-alla-afta-ine-ta-mikra-pragmata-pou-latrevi-sti-schesi-sas/feed/ 0
Κι όμως! Μια «λάθος» θέση στην καρέκλα ή στον καναπέ, μπορεί να φταίει για την… αστάθεια της σχέσης σου με το σύντροφό σου! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ki-omos-mia-lathos-thesi-stin-karekla-i-ston-kanape-bori-na-ftei-gia-tin-astathia-tis-schesis-sou-me-to-sintrofo-sou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ki-omos-mia-lathos-thesi-stin-karekla-i-ston-kanape-bori-na-ftei-gia-tin-astathia-tis-schesis-sou-me-to-sintrofo-sou http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ki-omos-mia-lathos-thesi-stin-karekla-i-ston-kanape-bori-na-ftei-gia-tin-astathia-tis-schesis-sou-me-to-sintrofo-sou/#comments Thu, 16 Jul 2015 11:00:01 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=115566 Δεν μας πιστεύεις; Δες τι αποκάλυψε νέα έρευνα:

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπεργκ και το Πανεπιστήμιο του Γουότερλου ζήτησαν από 54 φοιτητές που διατηρούσαν σοβαρή σχέση να χρησιμοποιήσουν μια καρέκλα ή ένα τραπέζι που είτε πατούσε πολύ σταθερά στο έδαφος είτε παρουσίαζε δομικές αστάθειες. Στη συνέχεια, χορηγήθηκαν στους συμμετέχοντες ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίησή τους από τη σχέση. Όσοι εκ των συμμετεχόντων είχαν χρησιμοποιήσει τα ασταθή έπιπλα συγκέντρωσαν χαμηλότερες βαθμολογίες όσον αφορά την παράμετρο της ασφάλειας στη σχέση τους.

Ένα ακόμη παρόμοιο πείραμα στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας οδήγησε σε παρόμοια αποτελέσματα. Οι ερευνητές ζήτησαν από 174 άτομα που διατηρούσαν μονογαμική σχέση να σταθούν είτε στο ένα τους πόδι είτε και στα δύο τους πόδια. Όσοι εκ των συμμετεχόντων είχαν σταθεί στο ένα τους πόδι στη συνέχεια δήλωσαν ότι δεν νιώθουν ότι η σχέση τους είναι ιδιαίτερα σταθερή.

Το τρίτο και τελευταίο πείραμα ήρθε να επιβεβαιώσει τα αποτελέσματα. Οι ερευνητές χώρισαν τυχαία 129 φοιτητές σε δύο ομάδες: Στην πρώτη, οι συμμετέχοντες κάθισαν σε καρέκλες με κρυφούς φουσκωτούς δίσκους μέσα στο κάθισμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διατηρήσουν απολύτως σταθερή τη θέση τους. Στη δεύτερη ομάδα, οι συμμετέχοντες κάθισαν σε κανονικές, απόλυτα σταθερές καρέκλες. Τα άτομα της δεύτερης ομάδας δήλωσαν ακολούθως πως νιώθουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σχέση τους σε σύγκριση με τα άτομα της πρώτης ομάδας.

Τα παραπάνω στοιχεία υποδεικνύουν ότι τα αντικείμενα γύρω μας μπορεί να επηρεάσουν το πώς βλέπουμε τη σχέση με το σύντροφό μας! Οι ερευνητές δεν υποστηρίζουν ότι τα ασταθή έπιπλα θα οδηγήσουν σε ασταθή σχέση, απλώς επισημαίνουν ότι μπορεί να επηρεάσουν το τι σκεφτόμαστε ή τι νιώθουμε, μιας και πιστεύεται πώς το σώμα και το περιβάλλον μας αλληλεπιδρούν με τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Εάν λοιπόν σκέφτεστε εδώ και καιρό να αλλάξετε εκείνη την καρέκλα που δεν στέκεται καλά, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε!

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ki-omos-mia-lathos-thesi-stin-karekla-i-ston-kanape-bori-na-ftei-gia-tin-astathia-tis-schesis-sou-me-to-sintrofo-sou/feed/ 0
Πέντε λεπτομέρειες… Πέντε σημάδια ότι τρελαίνεται για το σεξ σας…αλλά δεν θέλει μόνο αυτό από σένα! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pente-leptomeries-pente-simadia-oti-trelenete-gia-to-sex-sas-alla-den-theli-mono-afto-apo-sena/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=pente-leptomeries-pente-simadia-oti-trelenete-gia-to-sex-sas-alla-den-theli-mono-afto-apo-sena http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pente-leptomeries-pente-simadia-oti-trelenete-gia-to-sex-sas-alla-den-theli-mono-afto-apo-sena/#comments Wed, 15 Jul 2015 17:00:15 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=115169 Σε φιλάει περισσότερο… όλο και πιο συχνά… σε όλο το σώμα… και με μεγαλύτερη διάρκεια
Το φιλί είναι ίσως η πράξη περισσότερο από όλες που δείχνει το βαθμό οικειότητας και το πάθος που μοιράζονται δυο εραστές. Όταν ένας άντρας φιλάει συχνά μια γυναίκα δείχνει πως έχει συναισθήματα για εκείνη. Το να σε φιλάει παντού κατά τη διάρκεια της πράξης και αυτά τα φιλιά να είναι μεγάλης διάρκειας και παθιασμένα θέλει να σου δείξει πως απολαμβάνει καθετί πάνω σου.

Δε βιάζεται
Ένας εγωιστής εραστής ή ένας άντρας που ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη σωματική του ικανοποίηση δεν αφιερώνει πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά. Ίσως να κάνει αρκετά για να σε διεγείρει και μέχρι να είσαι έτοιμη για τη συνεύρεση, αλλά μέχρι εκεί. Ο άντρας που σου δίνει χρόνο και προσοχή τόσο στα πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ δείχνει πραγματικό ενδιαφέρον για την απόλαυση σου. Αυτός είναι ο άντρας που ερωτεύεται.

Θέλει να ανακαλύψει νέα πράγματα με σένα
Όταν ένας άντρες δεν ασχολείται μόνο με ένα σημείο του σώματός σου, αλλά προσέχει τι σου αρέσει σημαίνει πως η χημεία σας στο κρεβάτι είναι εξαιρετική. Όταν σε ρωτάει τι σου αρέσει, αν θα ήθελες να σου κάνει αυτό ή το άλλο δείχνει πως περνάει τόσο καλά μαζί σου στο ερωτικό κομμάτι που θέλει να νιώσεις και εσύ ακριβώς έτσι.

Σε αγγίζει παντού για να βρεις τις ερωτογενείς σου περιοχές
Ένας γενναιόδωρος εραστής ενδιαφέρεται όχι μόνο για τη σωματική σας ένωση, αλλά προσπαθεί να δώσει άλλο νόημα στις επαφές σας. Όταν ο σύντροφός σου προσπαθεί να βρει τις ερωτικές σου περιοχές και όταν τις βρίσκει ασχολείται με αυτές τότε έχει έναν σύντροφο και όχι ένα sex buddy.

Mαζί σου είναι χαλαρός
Όταν μετά το τέλος της επαφής σας χαλαρώνεις στην αγκαλιά του και εκείνος γελά με τα αστεία σου, σημαίνει πως απολαμβάνει την παρέα μαζί σου. Αν η σχέση σας ήταν καθαρά σεξουαλική οι αγκαλιές και τα πειράγματα δεν είναι στις υποχρεώσεις κανενός. Αν λοιπόν μετά το σεξ δεν ντύνεται για να φύγει αμέσως σαν κυνηγημένος τότε σημαίνει ότι σε θέλει ακόμα όταν φοράς τα ρούχα σου!

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/pente-leptomeries-pente-simadia-oti-trelenete-gia-to-sex-sas-alla-den-theli-mono-afto-apo-sena/feed/ 0
Κι όμως, δεν σημαίνει πάντα ότι όσο περισσότερο σεξ κάνουμε, τόσο το καλύτερο για τον οργανισμό και τη διάθεση μας…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ki-omos-den-simeni-panta-oti-oso-perissotero-sex-kanoume-toso-to-kalitero-gia-ton-organismo-ke-ti-diathesi-mas/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ki-omos-den-simeni-panta-oti-oso-perissotero-sex-kanoume-toso-to-kalitero-gia-ton-organismo-ke-ti-diathesi-mas http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ki-omos-den-simeni-panta-oti-oso-perissotero-sex-kanoume-toso-to-kalitero-gia-ton-organismo-ke-ti-diathesi-mas/#comments Wed, 15 Jul 2015 14:00:26 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=115155 Νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες δείχνει ότι όταν το σεξ καταλήγει να γίνεται «υποχρέωση» έχει μάλλον περισσότερες αρνητικές συνέπειες παρά οφέλη για την ψυχική μας διάθεση!

Όταν το σεξ γίνεται αυτοσκοπός, όταν δηλαδή προσπαθούμε ή αναγκαζόμαστε να το κάνουμε πιο συχνά χωρίς απαραιτήτως να έχουμε την κατάλληλη διάθεση, χάνουμε τον ενθουσιασμό μας και καταλήγουμε να αισθανόμαστε πιο κουρασμένοι, διαπίστωσαν οι ερευνητές έπειτα από ένα πρωτότυπο πείραμα στο οποίο συμμετείχαν 64 ζευγάρια.

Το πρόβλημα φάνηκε να εντοπίζεται στο αυξημένο στρες που αντιμετώπιζαν κάποια από τα ζευγάριααυτά, καθώς ένιωθαν πως το σεξ ήταν υποχρέωση και πως δεν μπορούσαν να προχωρήσουν σε ερωτικά παιχνίδια απλώς και μόνο όποτε το επιθυμούσαν.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι πολλά ζευγάρια θα μπορούσαν να επωφεληθούν από τις συχνότερες σεξουαλικές επαφής και πως συχνά η όρεξη έρχεται… τρώγοντας. Βέβαια, είναι δύσκολο η ερωτική ζωή του ζευγαριού να παραμείνει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου και κανείς από τους δύο συντρόφους δεν πρέπει να πιέζεται να κάνει σεξ όταν πραγματικά δεν το επιθυμεί.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ki-omos-den-simeni-panta-oti-oso-perissotero-sex-kanoume-toso-to-kalitero-gia-ton-organismo-ke-ti-diathesi-mas/feed/ 0
Μη στερείς από τον εαυτό σου την απόλαυση του υπέροχου σεξ! Αυτά είναι τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mi-steris-apo-ton-eafto-sou-tin-apolafsi-tou-iperochou-sex-afta-ine-ta-lathi-pou-prepi-na-apofigis/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mi-steris-apo-ton-eafto-sou-tin-apolafsi-tou-iperochou-sex-afta-ine-ta-lathi-pou-prepi-na-apofigis http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mi-steris-apo-ton-eafto-sou-tin-apolafsi-tou-iperochou-sex-afta-ine-ta-lathi-pou-prepi-na-apofigis/#comments Tue, 14 Jul 2015 14:30:24 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114809 Τέσσερα λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουν μέσα σε μια μακρόχρονη σχέση στερούν το υπέροχο σεξ. Διαβάσε ποια και απόφυγε τα από εδώ και στο εξής.

Περιμένεις να έρθει ως δια μαγείας η διάθεση για σεξ
Το θυμάσαι το παλιό ρητό που λέει πως τρώγοντας έρχεται η όρεξη; Η μαμά σου στο έλεγε για το φαγητό εμείς, όμως,  αναφερόμαστε στη λίμπιντό σου. Πιθανόν πολλά βράδια λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων να μην έχεις το σεξ πρώτη σκέψη στο μυαλό σου και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. Αν όμως περιμένεις μυστηριωδώς να σου έρθει η όρεξη σε ενημερώνουμε πως δεν θα έρθει ποτέ. Κάνε κάτι για να ενισχύσεις την ερωτική σου διάθεση.

Μάθε περισσότερα για το σεξ
Τα πάντα στη ζωή μαθαίνονται μέσα από την πράξη και το ίδιο ακριβώς ισχύει για το σεξ. Αυτή είναι η αλήθεια και κράτησέ την. Όμως το να διαβάσεις βιβλία, άρθρα και έρευνες γύρω από την πράξη του έρωτα θα σε βοηθήσει να την κατανοήσεις καλύτερα και να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Η σεξουαλική απόλαυση δεν είναι πάντα μια ενστικτώδης κατάσταση. Μάθε όσα περισσότερα μπορείς.

Δεν αλλάζεις τη σεξουαλική σου ρουτίνα
Μήπως έχετε συγκεκριμένες κινήσεις και στάσεις που εσύ και ο σύντροφός σου επιλέγετε για να φτάσετε σε οργασμό; Αν ναι σε ρωτάμε ευθέως… Δεν έχεις βαρεθεί ακόμα; Όσο προβλέψιμη είναι η ερωτική σου ζωή τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από το αξέχαστο σεξ. Βάλε φαντασία, κάνε πιο πικάντικο το μενού, κιμάζοντας νέες τοποθεσίες, τεχνικές και στάσεις.

Πας κατευθείαν στο κυρίως πιάτο
Αν το κυρίως πιάτο έφτανε τότε ποιος ο λόγος για τα ορεκτικά; Τα περισσότερα ζευγάρια μετά από ένα διάστημα σχέσης ξεχνούν τα προκαταρκτικά και περνάνε απευθείας στην ερωτική επαφή με τελικό στόχο τον οργασμό. Ξεχνούν έτσι, όμως, την επικοινωνία στο κρεβάτι, το συναισθηματικό δέσιμο και όλα όσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας επαφής εκτός από τη σωματική ικανοποίηση. Γίνε περισσότερο δημιουργική και αφιέρωσε χρόνο στα  απολαυστικά «πριν» τον τελικό σκοπό.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mi-steris-apo-ton-eafto-sou-tin-apolafsi-tou-iperochou-sex-afta-ine-ta-lathi-pou-prepi-na-apofigis/feed/ 0
Δυο επιστήμονες, βρίσκουν το key point, για όσες γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν παιδί…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/dio-epistimones-vriskoun-to-key-point-gia-oses-ginekes-theloun-na-apoktisoun-pedi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=dio-epistimones-vriskoun-to-key-point-gia-oses-ginekes-theloun-na-apoktisoun-pedi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/dio-epistimones-vriskoun-to-key-point-gia-oses-ginekes-theloun-na-apoktisoun-pedi/#comments Tue, 14 Jul 2015 11:30:15 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114805 Δύο Βρετανοί βιολόγοι, ο Robin Baker και ο Mark Bellis ανακάλυψαν πως και το timing του γυναικείου οργασμού παίζει σημαντικό ρόλο στις πιθανότητες γονιμοποίησης του ωαρίου!

Σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες, όταν η γυναίκα φτάνει σε οργασμό ένα λεπτό πριν έως και 45 λεπτά μετά το σύντροφό της συγκρατεί στον κόλπο της σημαντικά μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος απ” ότι αν δεν καταφέρει να φτάσει στην κορύφωση.

Επίσης, διαπίστωσαν πως οι ισχυροί μυϊκοί σπασμοί που συνοδεύουν τον οργασμό βοηθούν να μετακινηθεί πιο εύκολα το σπέρμα από τον κόλπο στη μήτρα κι έτσι είναι πιο πιθανό να φτάσει ένα σπερματοζωάριο στο ωάριο.

Φυσικά αυτό δεν υποδεικνύει ότι ο οργασμός είναι απαραίτητος για να γονιμοποιηθεί το ωάριο κι έτσι οι γυναίκες δεν πρέπει να αγχώνονται εάν δεν καταφέρνουν κάθε φορά να φτάσουν στην κορύφωση.

Η διαπίστωση των δύο επιστημόνων ενισχύει τη θεωρία ότι ο οργασμός εξυπηρετεί αναπαραγωγικούς σκοπούς και δεν αποτελεί απλώς ένα… ευχάριστο επακόλουθο της σεξουαλικής πράξης!

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/dio-epistimones-vriskoun-to-key-point-gia-oses-ginekes-theloun-na-apoktisoun-pedi/feed/ 0
Γοητευτικός μεν, αναξιόπιστος δε! Δες πως θα το καταλάβεις! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/goiteftikos-men-anaxiopistos-de-des-pos-tha-to-katalavis/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=goiteftikos-men-anaxiopistos-de-des-pos-tha-to-katalavis http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/goiteftikos-men-anaxiopistos-de-des-pos-tha-to-katalavis/#comments Mon, 13 Jul 2015 17:00:33 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114497 Αν βρίσκεσαι σε μια ερωτική σχέση στην οποία αναρωτιέσαι συνεχώς γιατί εξαφανίζεται και εμφανίζεται στη ζωή σου χωρίς δικαιολογία, γιατί δεν επικοινωνεί, γιατί δεν έχεις γνωρίσει ακόμη τους φίλους του οι απαντήσεις είναι πολύ πιο απλές από όσο εσύ θεωρείς. Είναι ένας άντρας «player» που παίζει σε διπλό και τριπλό ταμπλό. Υπάρχουν πολλά σημάδια που αποκαλύπτουν τα κίνητρα ενός άντρα. 5 σημάδια αποκαλύπτουν αν για το αντικείμενο του πόθου σου δεν είσαι η μόνη γυναίκα της ζωής του.

Δεν σου τηλεφωνεί. Στέλνει μόνο μηνύματα
Κόκκινη σημαία! Γιατί δε θέλει να ακούσει τη φωνή σου; Κορίτσια την ξέρετε την απάντηση. Η συζήτηση φέρνει οικειότητα και αυτό είναι κάτι που δε θέλει από τη σχέση σας.

Το τηλέφωνο σου χτυπάει μόνο για συναντήσεις για σεξ
Τα μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα δείχνουν πως θέλει να σε δει για σεξ και μετά να φύγει. Δεν υπάρχει καμία διάθεση κριτικής σε αυτό. Αν δεν σε στεναχωρεί που βρίσκεστε αποκλειστικά για αυτό το λόγο δεν έχεις λόγο να το σταματήσεις. Αν όμως είσαι ερωτευμένη μαζί του και εκείνος δε σου δίνει αυτό που θες τότε υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ σας και είναι προτιμότερο να τον αφήσεις.

Δεν σου δίνει καμία πληροφορία για τη ζωή του
Αν συναντιέστε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και ακόμα να μάθεις βασικά πράγματα για εκείνον, την καθημερινότητά του ή το πρόγραμμά του τότε τα σημάδια δεν είναι υπέρ σου. Τι μυστικό κρύβει; Πιθανόν να έχει και παράλληλη ερωτική ζωή εκτός από σένα. Μάθε και μετά αποχώρησε.

Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του
Αν δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τον κύκλο του είναι γιατί δεν σε αφήνει εκείνος. Αποφεύγει τις συναντήσεις με την παρέα του καθώς δε θέλει να έρθετε κοντά και να μάθεις πληροφορίες για εκείνον ή γιατί έχει στο μυαλό του πως η σχέση σας δεν θα έχει συνέχεια.

Σου είπε πως δεν είσαι η μόνη που βλέπει
Αυτό το στοιχείο δε θέλει πολλή σκέψη και μετάφραση. Σου είπε πως βγαίνει και με άλλες, αλλά για κάποιο λόγο το άφησες να περάσει ασχολίαστο. Αν στο είπε τόσο ξεκάθαρα θα πρέπει να επανεξετάσεις τη σχέση σου.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/goiteftikos-men-anaxiopistos-de-des-pos-tha-to-katalavis/feed/ 0
Μύθοι και αλήθειες σχετικά με την αυτοϊκανοποίηση…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mithi-ke-alithies-schetika-me-tin-aftoikanopiisi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mithi-ke-alithies-schetika-me-tin-aftoikanopiisi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mithi-ke-alithies-schetika-me-tin-aftoikanopiisi/#comments Mon, 13 Jul 2015 14:00:17 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114490 Η αυτοϊκανοποίηση είναι μια έμφυτη πτυχή της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, γι” αυτό και οι επιστήμονες δεν σταματούν να εξερευνούν τους μύθους και τις αλήθειες που την περιβάλλουν.

Γιατί το κάνουμε:

Μία από τις πολλές ιδιότητες που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα είναι η αυτοϊκανοποίηση. Αν και η εν λόγω πρακτική έχει παρατηρηθεί σε διάφορα είδη του ζωικού βασιλείου, στους ανθρώπους είναι πολύ πιο συνηθισμένη και εξυπηρετεί σημαντικότατους σκοπούς.

Όσον αφορά τους άνδρες, η αυτοϊκανοποίηση θεωρείται απαραίτητη. Όσο πιο «φρέσκο» είναι το σπέρμα που παράγει το ανδρικό σώμα, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να καταφέρει ένα από τα σπερματοζωάρια να γονιμοποιήσει το γυναικείο ωάριο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ο οργασμός, ακόμη κι αν έχει επιτευχθεί μέσω της αυτοϊκανοποίησης, έχει συνδεθεί με τη βελτιωμένη ικανότητα ενσωμάτωσης του σπέρματος στον κόλπο. Παράλληλα, ο οργασμός είναι για τη γυναίκα ένα κίνητρο για να έχει πιο συχνές σεξουαλικές επαφές κι έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να τεκνοποιήσει.

Ποια τα οφέλη:

Οι αυξημένες πιθανότητες τεκνοποίησης δεν είναι το μοναδικό όφελος που παρέχει η αυτοϊκανοποίηση στον άνθρωπο. Ο οργασμός που συνοδεύει την εν λόγω πρακτική οδηγεί σε απελευθέρωση ενδορφινών στο σώμα. Οι εφδορφίνες βοηθούν να αντιμετωπιστεί φυσικά το στρες και η αϋπνία, ενώ παράλληλα ενισχύουν το μεταβολισμό. Παράλληλα, ο οργασμός μπορεί να έχει αναλγητική δράση ή ακόμη και να προλάβει την εκδήλωση του πόνου.

Επίμονοι μύθοι:

Η αυτοϊκανοποίηση δεν σχετίζεται με την εμφάνιση τριχοφυΐας στις παλάμες, την τύφλωση ή τη μειωμένη ικανοποίηση από το σεξ. Όσο για το τελευταίο, έχει μάλιστα συνδεθεί με τη βελτιωμένη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών.

Ένας ακόμη μύθος αφορά στη σχέση της αυτοϊκανοποίησης με την ακμή και στην περίπτωση αυτή υπάρχει μια δόση αλήθειας. Η ανδρική ερωτική διέγερση συνοδεύεται από μαζική απελευθέρωση ορμονών. Οι ίδιες αυτές ορμόνες είναι γνωστό πως ευθύνονται για τις κρίσεις ακμής στους άνδρες. Θεωρητικά, η συχνή αυτοϊκανοποίηση μπορεί να οδηγήσει στην επίμονη ακμή λόγω ανισορροπίας στα επίπεδα των ανδρογόνων, όμως οι περισσότεροι δερματολόγοι υποστηρίζουν πως κάτι τέτοιο είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί πρακτικά.

Οι υπερβολές βλάπτουν:

Η πολύ συχνή αυτοϊκανοποίηση –αρκετές φορές την ημέρα κάθε μέρα– ενεργοποιεί λειτουργίες του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος. Αποτέλεσμα αυτού μπορεί να είναι η υπέρμετρη παραγωγή ορισμένων ορμονών και νευροδιαβιβαστών. Πιθανές παρενέργειες είναι η κόπωση, η τριχόπτωση, η απώλεια μνήμης, η θολή όραση και ο πόνος στη βουβωνική χώρα. Δεν αποκλείεται επίσης να εκδηλωθούν επεισόδια στυτικής δυσλειτουργίας.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mithi-ke-alithies-schetika-me-tin-aftoikanopiisi/feed/ 0
Η επιστήμη μας δίνει μερικές απλές αιτίες που δεν κάνουμε όσο σεξ θα θέλαμε στην καθημερινότητα μας…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-epistimi-mas-dini-merikes-aples-eties-pou-den-kanoume-oso-sex-tha-thelame-stin-kathimerinotita-mas/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-epistimi-mas-dini-merikes-aples-eties-pou-den-kanoume-oso-sex-tha-thelame-stin-kathimerinotita-mas http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-epistimi-mas-dini-merikes-aples-eties-pou-den-kanoume-oso-sex-tha-thelame-stin-kathimerinotita-mas/#comments Sun, 12 Jul 2015 14:00:11 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114111 Σύμφωνα με Βρετανική έρευνα, μόνο το 38% έκαναν σεξ παραπάνω από μια φορά το μήνα που πέρασε ενώ το 64% δήλωσε πως θα ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ!Το 44% των νέων ηλικίας 18-24 είπαν πως είχαν σεξ μερικές φορές αυτόν τον χρόνο και το 73% είπε πως θα ήθελε να είχε κάνει περισσότερο.

Το 50% των αντρών και των γυναικών πάνω από τα 60 λένε πως κάνουν σεξ μερικές φορές τον χρόνο. Μόλις το 24% λένε πως το πετυχαίνουν αυτό.

Γιατί όμως κάνουμε λιγότερο σεξ απ’όσο θα θέλαμε; Αυτοί είναι οι 10 πιθανότεροι λογοι:

1 Διαφορετικές ώρες ύπνου:

Όταν ένα ζευγάρι δεν πάει για ύπνο τις ίδιες ώρες είναι δύσκολο και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι την ώρα που χρειάζεται για να κάνουν και σεξ. Όταν οι συνθήκες είναι τέτοιες, δεν είναι και ντροπή καμιά φορά το σεξ να προγραμματίζεται.

2 Τεχνολογία:

Σύμφωνα με έρευνα Ιταλών επιστημόνων τα κινητά, τα tablets και τα lap tops μέσα στην κρεβατοκάμαρα κάνουν τα ζευγάρια να κάνουν 50% λιγότερο σεξ από τα ζευγάρια που αποφεύγουν την τεχνολογία μέσα στην κρεβατοκάμαρα.
Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων έδειξε πως το 12% των μητέρων χρησιμοποιούν το κινητό τους ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ.

3 Υποχρεώσεις:

Δημοσκόπηση που έγινε σε 2.000 ανθρώπους έδειξε πως τα ζευγάρια περνούν λιγότερο από το 2% της ημέρας τους μαζί. Αυτό κάνει δύσκολο το να βρεθούν και να προχωρήσουν και σε ερωτικές περιπτύξεις.
Τρία στα δέκα ζευγάρια λένε πως δεν περνούν αρκετό χρόνο μαζί και το συντριπτικό 89% λένε πως θα τα πήγαιναν καλύτερα με τον σύντροφο τους εάν βρίσκονταν περισσότερο.

4 Δουλειά:

Όταν ένας από τους δυο δουλεύει σε μια δουλειά με νυχτερινά ωράρια είναι δύσκολο να συντονιστεί με τον σύντροφο του.

5 Πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις:

Μπορεί σε μια οικογενειακή εκδήλωση να είσαι με τον σύντροφο σου και να περνάς χρόνο μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο ποιοτικός χρόνος που χρειάζεται για να ακολουθήσει και το σεξ.

6 Δουλειές του σπιτιού:

Όταν η γυναίκα έχει αναλάβει το σπίτι μόνη της και τρέχει για να συμμαζέψει και να συγυρίσει, τότε σίγουρα στο τέλος της ημέρας δεν θα έχει τη διάθεση για σεξ. Είναι καλό λοιπόν οι δουλειές του σπιτιού να μοιράζονται.

7 Κατάθλιψη:

Έρευνες έχουν δείξει πως οι άντρες με κατάθλιψη έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια στυτική δυσλειτουργία.

8 Ορμονικές αλλαγές:

Αυτές ισχύουν και τις γυναίκες και για τους άντρες. Για τις γυναίκες είναι πιο έντονες στην εγκυμοσύνη, στον θηλασμό ή στην εμμηνόπαυση. Σύμφωνα με έρευνες 30% με 50% των γυναικών έχουν πτώση της ερωτικής τους διάθεσης για μεγάλα διαστήματα.

9 Προβλήματα υγείας:

Όταν κάποιος έχει ορισμένα προβλήματα υγείας, πολλές φορές αποφεύγει να κάνει σεξ. Ιδίως όταν αυτά τα προβλήματα υγείας είναι σεξουαλικής φύσης, όπως στυτική δυσλειτουργία.

10 Βαρεμάρα:

Ορισμένοι μπορεί απλά να βαριούνται να κάνουν σεξ όσο συχνά θα ήθελε ο σύντροφος τους. Υπάρχουν όμως τρόποι αυτό να διορθωθεί και να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στην κρεβατοκάμαρα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-epistimi-mas-dini-merikes-aples-eties-pou-den-kanoume-oso-sex-tha-thelame-stin-kathimerinotita-mas/feed/ 0
Εσύ, τι θα προτιμούσες σεξ, ύπνο ή χρήματα; Δείτε τι απαντάνε οι γυναίκες! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/esi-ti-tha-protimouses-sex-ipno-i-chrimata-dite-ti-apantane-i-ginekes/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=esi-ti-tha-protimouses-sex-ipno-i-chrimata-dite-ti-apantane-i-ginekes http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/esi-ti-tha-protimouses-sex-ipno-i-chrimata-dite-ti-apantane-i-ginekes/#comments Sun, 12 Jul 2015 11:00:37 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=114108 Πάνω από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν πλήθος θεμάτων.

Από το σεξ και τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσαν ότι προτιμούν έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνουν σεξ.

Οι Βραζιλιάνες φαίνεται πως δεν έχουν έλλειψη ύπνου, καθώς μόνο το 38% επέλεξαν ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.

Σε ΗΠΑ και Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα και από την τεχνολογία, δεδομένου πως οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους.

Προχωρώντας ένα βήμα ακόμη παραπέρα στην υποβάθμιση του σεξ ως αναζωογονητικής δραστηριότητας, το 80% είπαν επίσης ότι θα προτιμούσαν τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης.
Η εξήγηση; Τα χρήματα εξασφαλίζουν το μέλλον της οικογένειας, το οποίο οι εθελόντριες της έρευνας έθεσαν πάνω από τις δικές τους ανάγκες.

Ωστόσο το γεγονός πως τα χρήματα αποτελούν σημαντική προτεραιότητα δεν σημαίνει πως θα ήθελαν κατ’ ανάγκην να είναι πλούσιες. Αντίθετα, όπως φαίνεται αυτό που επιθυμούν είναι η οικονομική σταθερότητα, αφού όταν κλήθηκαν να ορίσουν την επιτυχία, οι περισσότερες είπαν πως σημαίνει οικονομική σταθερότητα, οικογένεια και ευτυχία, και όχι πλούτη και πολυτέλειες.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/esi-ti-tha-protimouses-sex-ipno-i-chrimata-dite-ti-apantane-i-ginekes/feed/ 0
Tι γίνεται όταν το μέγεθος του κόλπου είναι «ασύμβατο» με το μέγεθος του ανδρικού μορίου! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-ginete-otan-to-megethos-tou-kolpou-ine-asimvato-me-to-megethos-tou-andrikou-moriou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ti-ginete-otan-to-megethos-tou-kolpou-ine-asimvato-me-to-megethos-tou-andrikou-moriou http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-ginete-otan-to-megethos-tou-kolpou-ine-asimvato-me-to-megethos-tou-andrikou-moriou/#comments Sat, 11 Jul 2015 14:00:18 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113923 Σε έναν ιδανικό κόσμο το σεξ δεν θα προκαλούσε ποτέ πόνο, δεν θα συνοδευόταν ποτέ από σεξουαλικώς μεταδιδόμενες λοιμώξεις και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και θα οδηγούσε πάντα στον οργασμό. Επειδή όμως τίποτα από αυτά δεν ισχύει, πρέπει να μάθουμε πώς να προλαμβάνουμε ή να αποφεύγουμε μικρότερα ή μεγαλύτερα προβλήματα.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι γυναίκες στο σεξ είναι ο πόνος, και το μεγάλο μέγεθος του πέους του συντρόφου τους μπορεί να είναι η αιτία.

Η γυναικολόγος Lauren Streicher εξηγεί αν είναι πιθανό ο πόνος να προκύπτει, επειδή το μέγεθος του κόλπου είναι «ασύμβατο» με το μέγεθος του ανδρικού μορίου.

Σε γενικές γραμμές, ο γυναικείος κόλπος μπορεί να «φιλοξενήσει» το ανδρικό μόριο όσο μεγάλο κι αν είναι. «Δεδομένου ότι υπάρχει επαρκής ερωτική διέγερση και επαρκής λίπανση, ο κόλπος μπορεί να επεκταθεί αρκετά» δηλώνει η Streicher.

Η ειδικός επισημαίνει ότι το πρόβλημα της «ασυμβατότητας» σπανίως προκύπτει σε νεαρές γυναίκες μέχρι 40 ετών. «Είναι πιο συνηθισμένο σε μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή είναι πιο πιθανό να προκύψουν ιατρικά ή ορμονικά προβλήματα.»

Υπάρχουν, όμως, και εξαιρέσεις. «Μερικές φορές το πέος μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο για να χωρέσει στον κόλπο. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η γυναίκα πρέπει να ανακαλύψει γιατί συμβαίνει αυτό, καθώς είναι ένα ζήτημα που μπορεί να λυθεί» αναφέρει η Streicher.

Δύο είναι οι βασικοί λόγοι που το πέος μοιάζει να είναι πολύ μεγάλο. Ο ένας είναι ότι η γυναίκα δεν είναι επαρκώς προετοιμασμένη για την επαφή, με αποτέλεσμα να πονά ή και να αιμορραγεί. Πέρα από τα επαρκή προκαταρκτικά, το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιήσει λιπαντικό για πιο εύκολη διείσδυση. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι ο κόλπος να είναι υπερβολικά ξηρός λόγω κάποιας φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί η γυναίκα. Μάλιστα, στην περίπτωση αυτή, η κολπική ξηρότητα δύσκολα γίνεται αντιληπτή. Τα αντισυλληπτικά και τα αντιισταμινικά μπορεί να οδηγήσουν σε κολπική ξηρότητα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-ginete-otan-to-megethos-tou-kolpou-ine-asimvato-me-to-megethos-tou-andrikou-moriou/feed/ 0
Aυτά είναι τα πιο συχνά αντρικά ψέματα! Και δεν είναι όλα αθώα! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/aita-ine-ta-pio-sichna-antrika-psemata-ke-den-ine-ola-athoa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aita-ine-ta-pio-sichna-antrika-psemata-ke-den-ine-ola-athoa http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/aita-ine-ta-pio-sichna-antrika-psemata-ke-den-ine-ola-athoa/#comments Sat, 11 Jul 2015 11:00:57 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113918 Η εμπιστοσύνη αποτελεί θεμελιώδη αρχή σε μια υγιή και ισορροπημένη σχέση. Αν, όμως, θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και οι ρεαλιστές, πρέπει να αποδεχτούμε πως οι γυναίκες λένε ψέματα στους άντρες τους και αντίστροφα οι άντρες στις γυναίκες τους. Έρευνες έχουν δείξει πως τα περισσότερα ψέματα σε μια σχέση έχουν κίνητρο να κάνουν τον σύντροφο να νιώθει καλύτερα…

Τα πιο συχνά αντρικά ψέματα είναι αυτά:

«Και βέβαια λατρεύω τους φίλους σου
Ένα ψέμα με κίνητρο το να σε κάνει να τον ερωτευτείς ή να μείνεις ερωτευμένη μαζί του. Ξέρει ότι οι κολλητές σου και οι φίλοι σου σε επηρεάζουν και ξέρει πως χρειάζεται ως έναν βαθμό την έγκρισή τους. Για αυτό και μπορεί να πει πόσο πολύ τους πάει και τους θέλει, ακόμα και τη στιγμή που δεν έχει καμία διάθεση να κάνει παρέα μαζί τους. Βέβαια, το ψέμα αυτό δεν έχει διάρκεια. Όσο προχωράει η σχέση η πραγματική του άποψη για τους φίλους σου θα βγει στην επιφάνεια.

«Aγάπη μου, είσαι η καλύτερη στο σεξ«.
Τα περισσότερα ψέματα λέγονται και ακούγονται σχετικά με το σεξ. Ίσως γιατί είναι ένα θέμα, στο οποίο είμαστε όλοι πολύ ευάλωτοι. Για αυτό και οι άντρες μπορούν να μας πουν ψέματα σε αυτό το πεδίο για να μας ευχαριστήσουν. Το «είσαι η καλύτερη που έχω» πάει ακούγεται συχνά -ειδικά τον πρώτο καιρό της σχέσης- και μπορεί να μη στο λέει για να σε κοροϊδέψει ή μπορεί και ως ένα βαθμό να το πιστεύει. Αλλά να έχεις στο νου σου ότι επιδιώκει και να χτίσει τη σεξουαλική σας χημεία, αλλά και γιατί περιμένει την ίδια απάντηση από σένα.

«Δεν θα μπορώ να σε πάρω. Θα είμαι με τα παιδιά«.
Αυτό είναι το χειρότερο ψέμα, γιατί ακούγεται, όταν ο σύντροφός μας αρχίζει και απομακρύνεται από τη σχέση. Τη στιγμή που ο άντρας έχει αμφιβολίες για τη σχέση του προσπαθεί να απομακρυνθεί και ξεκινά τις εξόδους μόνος του. Και βάζει δικαιολογία τους φίλους του, ότι δεν θα μπορεί να μιλήσει, γιατί ουσιαστικά θέλει να νιώσει μόνος του σαν να μην έχει κοπέλα.

«Μια χαρά είναι το φόρεμα. Δεν έχεις παχύνει«.
Αναμφίβολα ένα καλό ψέμα – από αυτά που δείχνει ότι σε νοιάζεται. Αλλά ακόμα και τα πιο ευγενικά ψέματα είναι λάθος στρατηγική, αν ο καλός σου τακτικά σου λέει μόνο αυτά που θες να ακούσεις. Αν το φόρεμα είναι πολύ στενό και δεν σε κολακεύει είναι προτιμότερο να πει… «πάντα μου αρέσεις με αυτά που φοράς, αλλά αυτό το φόρεμα δεν είναι τόσο καλό» από το να σε αφήσει να βγεις έξω με κάτι που δε σου πάει.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/aita-ine-ta-pio-sichna-antrika-psemata-ke-den-ine-ola-athoa/feed/ 0
Αυτοί είναι οι τρόποι για να είσαι σέξι και δυναμική στα μάτια του…! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afti-ine-i-tropi-gia-na-ise-sexi-ke-dinamiki-sta-matia-tou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afti-ine-i-tropi-gia-na-ise-sexi-ke-dinamiki-sta-matia-tou http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afti-ine-i-tropi-gia-na-ise-sexi-ke-dinamiki-sta-matia-tou/#comments Fri, 10 Jul 2015 17:00:06 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113726 Να τον κοιτάς στα μάτια
Το να μάθεις να είσαι σέξι δεν πρέπει να σε σπρώξει σε τακτικές που θα χάσεις την αξιοπρέπειά σου. Για αυτό το να μάθεις να παίζεις το αθώο παιχνίδι με τα βλέμματα είναι ένας υπέροχος τρόπος να δείχνεις σέξι και δυναμική παράλληλα. Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις σε κάποιον προσπάθησε να κρατήσεις δυνατή οπτική επαφή όταν μιλάς. Αυτή η κίνηση είναι πολύ γοητευτική για τους άντρες.

Να είσαι σέξι, αλλά όχι υπερβολικά
Πολλές γυναίκες θεωρούν πως ο τρόπος για να είναι σέξι είναι να φορέσουν το πιο αποκαλυπτικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας τους. Και μπορεί όντως το σέξι ντύσιμο να σου φέρει θαυμαστές, αλλά μάλλον θα σε προσεγγίσουν με τα λάθος κίνητρα. Και τα λάθος κίνητρα είναι το one night stand όταν εσύ θες σχέση. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να φοράς ρούχα που αναδεικνύουν το σώμα σου, αλλά πάντα με κριτήριο τηνκομψότητας και την αισθητική.

Μη ξεχνάς να τον αγγίζεις
Δεν είναι μυστικό να πούμε πως η εμφάνισή σου είναι σημαντικό κριτήριο για τους άντρες. Όμως εκτός από τα εξωτερικά σου χαρίσματα πολύ σημαντικό είναι και το άγγιγμά σου. Πρόσεχε όμως! Δεν σε παροτρύνουμε να τον αγγίζεις με ΚΑΘΕ ευκαιρία.

Σέξι είναι να τον αγγίζεις πού και πού και οι καλύτερες στιγμές είναι:
• Όταν τους εξηγείς κάτι
• Όταν του λες γεια
• Όταν του λες αντίο
• Όταν λέει κάτι αστείο Και όταν τον αγγίζεις τα καλύτερα σημεία είναι τα χέρια και η πλάτη του.

Μάθε πως θα χτίζεις τη σεξουαλική ένταση
Ο πιο απλός τρόπος να τον προκαλέσεις σεξουαλικά είναι με να περνάτε καλά. Σε μια σχέση ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να του δείξεις πόσο συμβατοί είστε είναι να περνάτε καλά. Να κάνετε μαζί δραστηριότητες και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί. Οι καλύτεροι σύντροφοι είναι και εραστές και φίλοι.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afti-ine-i-tropi-gia-na-ise-sexi-ke-dinamiki-sta-matia-tou/feed/ 0
Τι επηρεάζει τη διάθεση σου για σεξ; http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-epireazi-ti-diathesi-sou-gia-sex/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ti-epireazi-ti-diathesi-sou-gia-sex http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-epireazi-ti-diathesi-sou-gia-sex/#comments Fri, 10 Jul 2015 11:30:14 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113723 Η διάθεση για σεξ στις γυναίκες είναι μια πολύπλοκη υπόθεση. Και οι άντρες έχουν προσπαθήσει ανά τους αιώνες να λύσουν αυτό το μεγάλο μυστήριο. Τι μπορεί να ανεβάσει και τι μπορεί να ρίξει τη λίμπιντο μιας γυναίκας; Μάθε τους 5 βασικότερους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα:

1 Συνήθειες:

Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην ιατρική επιθεώρηση Psychotherapy and Psychosomatics έδειξε πως η γυμναστική για παράδειγμα μπορεί να αυξήσει την διάθεση για σεξ κατά 20%. Τα φαγητά που προτιμάμε παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο. Τα επεξεργασμένα φαγητά ρίχνουν τη λίμπιντο πάρα πολύ.

2 Νοοτροπία:

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το πως βλέπουμε το σεξ γενικότερα παίζει τεράστιο ρόλο στο το θα μας ανεβάσει ή θα μας μειώσει τη διάθεση για σεξ. Οι ενοχές ή η ανασφάλεια για παράδειγμα είναι εγγύηση πως ποτέ δεν θα έχουμε όρεξη για ερωτικές περιπτύξεις.

3 Σχέσεις:

Άλλη έρευνα έχει δείξει πως η σχέση μας με τον σύντροφο μας είναι καθοριστική. Εάν η γυναίκα αισθάνεται άνετα με το σύντροφο της τότε είναι και ψυχολογικά καλά. Κι αυτό είναι το κλειδί για μια υγιή σεξουαλική ζωή.

4 Άγχος:

Όταν έχουμε χρόνιο άγχος με τη δουλειά ή με τα οικονομικά μας τότε είναι δύσκολο να πατήσουμε το κουμπί και να έχουμε διάθεση για σεξ όταν θελήσει ο σύντροφος μας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε αποξένωση μέσα στη σχέση. Έτσι, όπως λένε οι ειδικοί, είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τα προβλήματα μας έξω από την κρεβατοκάμαρα.

5 Ορμόνες:

Τα επίπεδα ορμονών όπως η τεστοστερόνη, τα οιστρογόνα ή η κορτιζόλη παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην διάθεση μιας γυναίκας για σεξ. Ένας καλός τρόπος να αυξήσουμε την τεστοστερόνη είναι άσκηση.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/ti-epireazi-ti-diathesi-sou-gia-sex/feed/ 0
Μια μικρή λίστα με όσα πρέπει να είναι και να κάνει ο σωστός άντρας ξεκαθαρίζει την ιδανική σχέση! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mia-mikri-lista-me-osa-prepi-na-ine-ke-na-kani-o-sostos-antras-xekatharizi-tin-idaniki-schesi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=mia-mikri-lista-me-osa-prepi-na-ine-ke-na-kani-o-sostos-antras-xekatharizi-tin-idaniki-schesi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mia-mikri-lista-me-osa-prepi-na-ine-ke-na-kani-o-sostos-antras-xekatharizi-tin-idaniki-schesi/#comments Thu, 09 Jul 2015 14:00:03 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113482 Όταν σκεφτόμαστε σχέσεις και άντρες συχνά, εμείς οι γυναίκες, μπερδευόμαστε για το ποια είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν μια σχέση υγιή ή ποιες αξίες πρέπει να διαθέτει ο σύντροφός μας. Μια μικρή λίστα με όσα πρέπει να είναι και να κάνει ο σωστός άντρας ξεκαθαρίζει την ιδανική σχέση.

Σου θυμίζει συνέχεια πόσο σε αγαπάει
Είναι συχνό φαινόμενο μέσα σε μια ερωτική σχέση η γυναίκα να παραπονιέται πως δεν νιώθει τρυφερότητα μεταξύ εκείνης και του συντρόφου της. Ακόμη και αν οι άντρες από τη φύση του είναι λιγότερο εξωστρεφείς και εκδηλωτικοί ένας άντρας που αγαπάει στο υπενθυμίζει συχνά.

Προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου
Ο σύντροφός σου θέλει να νιώθεις ασφαλής και να έχεις αυτοπεποίθηση για αυτή τη σχέση. Βασική αρχή για μια ευτυχισμένη σχέση είναι ο καλός σου να ξέρει πως η εμπιστοσύνη κερδίζεται και για αυτό όλες οι κινήσεις του έχουν στόχο να σε κάνουν να εμπιστεύεσαι εκείνον και τα συναισθήματα του.

Σε κάνει πάντα να νιώθεις όμορφη
Το να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή δεν έχει να κάνει με το να σου λέει πόσο όμορφη και καταπληκτική είσαι κάθε μέρα. Είναι ο τρόπος που σε κοιτάζει, σε αγγίζει και σου φέρεται. Παρατηρεί λεπτομέρειες και σου υπενθυμίζει πως είσαι πολύ ελκυστική για αυτόν ακόμα και όταν εσύ δε νιώθεις έτσι.

Σου προσφέρει ασφάλεια
Ένα από τα μεγαλύτερα κομπλιμέντα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι να του πει πως νιώθει ασφάλεια δίπλα του. Ανεξάρτητα από το πόσο σε ελκύει ερωτικά ή πόσο αστείος ή πόσο ευκατάστατος είναι τίποτα δεν μπορεί α συγκριθεί με την ασφάλεια που νιώθεις τα βράδια όταν ξαπλώνεις στην αγκαλιά του.

Σου λέει τα πάντα για εκείνον
Μπορεί να είναι δύσκολο για πολλούς άντρες να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, τους φόβους και τις βαθύτερες επιθυμίες του, παρολ” αυτά όταν βρίσκουν τη σωστή γυναίκα είναι έτοιμοι να μοιραστούν τα πάντα μαζί της. Ο ιδανικός σύντροφος δεν κρατάει μυστικά, δεν κρύβει πράγματα για εκείνον και τη ζωή του γιατί ξέρει πως η αποκάλυψή τους θα φέρουν ένταση και τσακωμούς.

Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου
Η βάση για μια χαρούμενη, ισορροπημένη σχέση είναι ο άντρας να κατανοεί πως η ειλικρίνεια σε οποιαδήποτε κατάσταση είναι η καλύτερη πολιτική και την ακολουθεί από την αρχή της γνωριμίας σας.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/mia-mikri-lista-me-osa-prepi-na-ine-ke-na-kani-o-sostos-antras-xekatharizi-tin-idaniki-schesi/feed/ 0
Mε αυτά τα σεξ tips θα έχεις μεγαλύτερη απόλαυση! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/me-afta-ta-sex-tips-tha-echis-megaliteri-apolafsi/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=me-afta-ta-sex-tips-tha-echis-megaliteri-apolafsi http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/me-afta-ta-sex-tips-tha-echis-megaliteri-apolafsi/#comments Thu, 09 Jul 2015 11:00:20 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113464 Θες ακόμη πιο απολαυστικό σεξ; Διάβασε τα sex tips που ακολουθούν και που θα σε κάνουν καλύτερη ερωτική παρτενέρ…

1. Φέρσου στο σώμα του συντρόφου λες και είναι το ωραιότερο πράγμα που έχεις δει ποτέ! H σεξουαλική ένωση χρειάζεται σωματική αυτοπεποίθηση και από τις δύο πλευρές.

2. Πρέπει να ξέρεις τη σημασία της συναίνεσης σε ότι κάνετε. Κανείς δεν πρέπει να νιώσει πως κάνει οτιδήποτε χωρίς τη θέλησή του.

3. Το να μιλάς για όσα απολαμβάνεις και όσα δεν απολαμβάνεις είναι απαραίτητο.

4. Να είσαι ειλικρινής με τον οργασμό σου. Μην προσποιηθείς ποτέ.

5. Το να μοιράζεστε μια συγκεκριμένη προτίμηση στη διαδικασία του σεξ κάνει τις συνευρέσεις μοναδικές.

6. Το να δίνεις στον σύντροφό σου απόλαυση χωρίς εγωισμό είναι βασικό…

7. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να είσαι και λίγο εγωίστρια για τις δικές σου ανάγκες.

8. Το να νιώθετε άνετα να γελάτε με κάτι που μπορεί να συμβεί δείχνει το επίπεδο οικειότητας. Περισσότερη οικειότητα, περισσότερη απόλαυση.

9. Εκμεταλλεύτείτε στο έπακρο τη χημεία που έχετε. Είτε είστε δυο παθιασμένοι εραστές είτε μοιράζεστε μια φιλία εκμεταλλευτείτε τη φύση της σχέσης σας.

10. Ξέχασε τον απώτερο στόχο του οργασμού. Ποτέ δεν συμβαίνει όσο το σκέφτεσαι.

11. Να έχεις υπερβολική αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι ακόμα και αν δεν ξέρεις τι κάνεις!

12. Το να ποντάρετε στα προκαταρκτικά και να μην τα παραλείπετε ποτέ είναι μέρος του φανταστικού σεξ.

13. Να είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες (όσο όμως συμβαδίζουν με τις αρχές σου).

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/me-afta-ta-sex-tips-tha-echis-megaliteri-apolafsi/feed/ 0
Υπάρχει εξήγηση που ονειρεύεσαι τα βράδια σεξ με έναν άγνωστο! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/iparchi-exigisi-pou-onirevese-ta-vradia-sex-me-enan-agnosto/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=iparchi-exigisi-pou-onirevese-ta-vradia-sex-me-enan-agnosto http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/iparchi-exigisi-pou-onirevese-ta-vradia-sex-me-enan-agnosto/#comments Wed, 08 Jul 2015 14:00:29 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113023 Τα σεξουαλικά όνειρα είναι μια ένδειξη της ποιότητας της σεξουαλικής σου ζωής στο σύνολό της. Μπορεί ο Φρόιντ να υποστήριζε πως μερικές φορές στα όνειρα ένα τσιγάρο είναι απλώς ένα τσιγάρο, παρόλ” αυτά θεωρούσε πως τα σεξουαλικά όνειρα είναι πάντα κάτι παραπάνω.

Αν το πιστεύεις και εσύ… αυτά είναι τα πιο συχνά ερωτικά όνειρα και αυτές είναι οι ερμηνείες τους…

Όνειρα που κάνεις σεξ με αγνώστους
Όταν τα βράδια που κοιμάσαι κουρασμένη ονειρεύεσαι σεξουαλικές πράξεις με άντρες που δεν ξέρεις ή που έχεις δει μια δυο φορές στη ζωή σου είναι συνήθως ένδειξη της κατάστασης της λίμπιντό σου. Ο εγκέφαλος σου προσπαθεί να σου πει πως οι σωματικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται. Βρες έναν καλό και ασφαλή τρόπο να αποφορτιστείς σεξουαλικά.

Όνειρα που κάνεις σεξ με τον πρώην σου
Μπορεί να είσαι εδώ και λίγους μήνες σε νέα σχέση (και ναι πηγαίνει καλά), αλλά το μόνο που έρχεται στον ύπνο σου τα βράδια είναι ο πρώην σου. Μην βιαστείς να σκεφτείς πως τον θες ακόμα. Απλά ο εγκέφαλος σου δεν έχει αλλάξει ταχύτητα! Το σεξ με έναν καινούριο σύντροφο μπορεί να ενεργοποιήσει μνήμες από το παρελθόν. Με τον καιρό και όσο δημιουργείς νέες αναμνήσεις με τον σύντροφό σου ο εγκέφαλος σου θα αλλάξει εικόνες και τα όνειρά σου θα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και στα νέα πρόσωπα.

Όνειρα που κάνεις σεξ… και έχεις μια εκπληκτική σχέση
Είχες ένα σεξουαλικό όνειρο, αλλά η αίσθηση που σου έμεινε, όταν ξύπνησες, δεν ήταν το σεξ καθαυτό, αλλά τα προκαταρκτικά στον καναπέ, το ρομαντικό δείπνο που σε πήγε, η οικειότητα που ένιωσες μαζί του. Αυτά είναι στοιχεία του πως θες να σου φέρονται στις προσωπικές σχέσεις –ίσως με περισσότερη αγάπη και ειλικρίνεια. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να επανεξετάσεις αν η σχέση που έχεις τώρα σε κάνει να νιώθεις όμορφα ή αν σου δίνει όσα θες.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/iparchi-exigisi-pou-onirevese-ta-vradia-sex-me-enan-agnosto/feed/ 0
Αυτά είναι τα πιο ευαίσθητα στο άγγιγμα σημεία του γυναικείου σώματος! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afta-ine-ta-pio-evesthita-sto-angigma-simia-tou-ginekiou-somatos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afta-ine-ta-pio-evesthita-sto-angigma-simia-tou-ginekiou-somatos http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afta-ine-ta-pio-evesthita-sto-angigma-simia-tou-ginekiou-somatos/#comments Wed, 08 Jul 2015 11:00:16 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=113020 Οι επιστήμονες «βαθμολόγησαν» τις ερωτογενείς ζώνες του γυναικείου σώματος και διαπίστωσαν ποιες είναι πιο ευαίσθητες στο άγγιγμα.

Στο πλαίσιο της μελέτης αξιολογήθηκε η ευαισθησία σε τρεις περιοχές του σώματος: στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, στη δευτερογενή ερωτογενή ζώνη (πλάγιο μέρος του μαστού προς τα πλευρά, θηλή, λαιμός και άλως του στήθους) και στην ουδέτερη ζώνη (βραχίονας και κοιλιά).

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τρεις διαφορετικές συσκευές, ώστε να προσομοιώσουν τρία ερεθίσματα: το ελαφρύ άγγιγμα, την ελαφριά πίεση και τη δόνηση.

Διαπίστωσαν ότι διαφορετικά σημεία του γυναικείου σώματος ανταποκρίνονται σε καθένα από τα τρία ερεθίσματα:

Ο λαιμός, ο βραχίονας και το κατώτερο άκρο του κόλπου προς τον πρωκτό ήταν τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στο ελαφρύ άγγιγμα.

– Η κλειτορίδα και η θηλή ήταν τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στην πίεση.

– Η κλειτορίδα και η θηλή ήταν επίσης τα σημεία που παρουσίαζαν τη μεγαλύτερη ευαισθησία στη δόνηση.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afta-ine-ta-pio-evesthita-sto-angigma-simia-tou-ginekiou-somatos/feed/ 0
Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν πρέπει να κάνετε σεξ στο νερό! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afti-ine-i-logi-pou-den-prepi-na-kanete-banio-sto-nero/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=afti-ine-i-logi-pou-den-prepi-na-kanete-banio-sto-nero http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afti-ine-i-logi-pou-den-prepi-na-kanete-banio-sto-nero/#comments Tue, 07 Jul 2015 14:00:44 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=112625 Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και παρά τις πολιτικές εξελίξεις (που είναι σίγουρο πως δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστη) η ερωτική διάθεση αρχίζει και ανεβαίνει. Τη στιγμή μάλιστα που το πλοίο θα αράξει στον καλοκαιρινό σου προορισμό, τότε σίγουρα θα δεις τη λίμπιντό σου να εκτοξεύεται… Και μιας και αναφερθήκαμε σε διακοπές στο νησί, έχουμε 4 λόγους να σε προειδοποιήσουμε γιατί το σεξ σε πισίνα, τζακούζι ή παραλία (top καλοκαιρινές φαντασιώσεις) δεν είναι και τόσο ασφαλές…

Προφυλακτικό + Νερό = Κακή Ιδέα
Εξαιτίας των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται σε πισίνες και τζακούζι για τον καθαρισμό τους, τα προφυλακτικά γίνονται ιδιαίτερα αναποτελεσματικά. Μπορεί να σκιστούν από το ζεστό νερό ή τη χλωρίνη για να μην σου πούμε να βγουν από τη θέση τους (!) και να χαθούν στο νερό. Και ναι, οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος στο νερό παραμένουν οι ίδιες, οπότε το να μη χρησιμοποιήσεις δεν είναι η λύση.

Παραλία + Σεξ = Χειρότερη Ιδέα
Πρόσφατη έρευνα, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Environmental Science and Technology, αποκάλυψε πως υπάρχουν μερικά πολύ επικίνδυνα μικρόβια ακόμη και στις πιο καθαρές παραλίες. Επιπλέον, στο 91% των παραλιών που εξετάστηκαν βρέθηκε το βακτήριο του εντερόκοκκου, που μπορεί να προκαλέσει μηνιγκίτιδα, ουρολοίμωξη και ενδοκαρδίτιδα. Κανένα από αυτά δεν ακούγεται καλό για την υγεία μας!

Τζακούζι = Καλό στη θεωρία
Αν και αυτές οι φυσαλίδες δείχνουν να είναι το τέλειο μέρος για ιδρωμένο, καυτό σεξ, η αλήθεια είναι πως ένα τζακούζι είναι γεμάτο βακτήρια. Αν το τολμήσεις, πολύ πιθανό την επόμενη μέρα να σου αφήσει κάποιου είδους λοίμωξη στην περιοχή.

Το ότι είσαι στο νερό δε σημαίνει περισσότερη υγρασία!
Το νερό μπορεί να καταστρέψει τη φυσική σας λίπανση, γεγονός που οδηγεί σε λιγότερες απολαυστικές στιγμές… Και αν εσύ θες το σεξ στο νερό, η περιοχή σου μάλλον έχει αντίθετη άποψη.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/afti-ine-i-logi-pou-den-prepi-na-kanete-banio-sto-nero/feed/ 0
Αν πονάς κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είσαι η μόνη, πρέπει όμως άμεσα να επισκεφθείς το γιατρό σου! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/an-ponas-kata-ti-diarkia-tou-sex-den-ise-i-moni-prepi-omos-amesa-na-episkefthis-to-giatro-sou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=an-ponas-kata-ti-diarkia-tou-sex-den-ise-i-moni-prepi-omos-amesa-na-episkefthis-to-giatro-sou http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/an-ponas-kata-ti-diarkia-tou-sex-den-ise-i-moni-prepi-omos-amesa-na-episkefthis-to-giatro-sou/#comments Tue, 07 Jul 2015 11:00:40 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=112622 Ο πόνος κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών επαφών είναι μεγαλύτερο πρόβλημα απ” όσο μπορούμε να φανταστούμε και ταλαιπωρεί πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα, νέα έρευνα δίνει παραπάνω στοιχεία για αυτό το φαινόμενο και ρίχνει φως στα αίτια.

Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως το 30% των γυναικών και το 5% των ανδρών στις Ηνωμένες Πολιτείες βίωσαν πόνο κατά την τελευταία τους σεξουαλική επαφή. Οι ειδικοί, όμως, ξέρουν πολύ λίγα για τα αίτια που προκαλούν αυτόν τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ. Αποφάσισαν, λοιπόν, να το ερευνήσουν περισσότερο. Ανέλυσαν, λοιπόν, στοιχεία από 1.738 άντρες και γυναίκες άνω των 18 ετών που συνέλεξαν διαδικτυακά για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως το 30% των γυναικών και το 7% των ανδρών ανέφεραν πόνο κατά τη διάρκεια κολπικής σεξουαλικής επαφής, και στις περισσότερες αναφορές ο πόνος χαρακτηριζόταν ως ήπιος και μικρής διάρκειας.

Το 72% των γυναικών και το 15% των αντρών ανέφεραν πόνο κατά τη διάρκεια πρωκτικής σεξουαλικής επαφής, ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις χαρακτηριζόταν ως μέτριας ή σοβαρής έντασης και ποικίλης διάρκειας.

Όπως φάνηκε όμως από την έρευνα, πολλοί δεν ενημέρωναν τον σύντροφό τους σχετικά με τον πόνο που ένιωθαν κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό, όμως, δεν λύνει και το πρόβλημα. Μόνο αν και οι δυο γνωρίζουν το πρόβλημα μπορούν να βρουν μια λύση. Και η λύση είναι η επίσκεψη στον γυναικολόγο ή τον παθολόγο μας.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/an-ponas-kata-ti-diarkia-tou-sex-den-ise-i-moni-prepi-omos-amesa-na-episkefthis-to-giatro-sou/feed/ 0
Η ψήφος επηρεάζει τις αποδόσεις μας στην… κρεβατοκάμαρα; http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-psifos-epireazi-tis-apodosis-mas-stin-krevatokamara/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=i-psifos-epireazi-tis-apodosis-mas-stin-krevatokamara http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-psifos-epireazi-tis-apodosis-mas-stin-krevatokamara/#comments Mon, 06 Jul 2015 14:12:30 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=112398 Ο πολιτικός… πυρετός ανεβαίνει στα ύψη και μαζί με αυτόν και η τεστοστερόνη, η ορμόνη που αυξάνει τη σεξουαλικότητα.

Επιστημονικές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τόσο η διαδικασία της ψηφοφορίας όσο και το εκλογικό αποτέλεσμα έχει επιπτώσεις στην ερωτική ζωή των εκλογέων!

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Rutgers παρατήρησαν ότι η νίκη του κόμματος που έχουν ψηφίσει οι άνδρες ψηφοφόροι ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης τους, με συνέπεια να αυξάνεται η σεξουαλικότητα τους.
Αντίθετα οι ορμόνες των γυναικών δεν φαίνεται να επηρεάζονται από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το ίδιο ισχύει, λοιπόν, και με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αν το αποτέλεσμα είναι εκείνο που θέλει ο άντρας (ΝΑΙ ή ΟΧΙ)- άρα εκείνος βγει «νικητής»- το επίπεδο τεστοστερόνης του θα ανέβει στα ύψη! Αντίθετα, θα το δει σαν ήττα και σε λιγότερο από μία ώρα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος τα επίπεδα τεστοστερόνης του θα πέσουν κατακόρυφα.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/i-psifos-epireazi-tis-apodosis-mas-stin-krevatokamara/feed/ 0
Ακόμα ένας λόγος να πούμε ότι τα 40’s είναι τα καινούργια 20’s! http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/akoma-enas-logos-na-poume-oti-ta-40s-ine-ta-kenourgia-20s/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=akoma-enas-logos-na-poume-oti-ta-40s-ine-ta-kenourgia-20s http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/akoma-enas-logos-na-poume-oti-ta-40s-ine-ta-kenourgia-20s/#comments Mon, 06 Jul 2015 11:15:45 +0000 http://www.newsrebel.gr/?p=112394 Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο San Diego έκαναν σχετικές μελέτες και βρήκαν πως το σεξ είναι καλύτερο μετά τα 40! Κι αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Μάλιστα οι επιστήμονες μπόρεσαν να εντοπίσουν και τις αιτίες για τις οποίες ισχύει αυτό. Μάθε ποιες είναι αυτές: 

1 Αισθάνεστε πιο άνετα με το σώμα σας:

Μια γυναίκα ή ένας άντρας στα 40 είναι πιο συνειδητοποιημένος για το σώμα της/του. Έτσι δεν έχει τις ανασφάλειες που μπορεί να έχει ένα νεότερο άτομο και μπορεί να τον κρατούν πίσω στο σεξ. Αποτέλεσμα; Περισσότερη απόλαυση.

2 Η ζωή σας έχει ηρεμήσει:

Συνήθως στα 40 έχουμε όλοι περάσει τη φάση που θέλουμε απλά να περνάμε καλά. Τη φάση των πάρτι και των ξενυχτιών. Επίσης, έχουμε κατασταλάξει σε μια δουλειά και σε μια σχέση κι ως αποτέλεσμα έχουμε λιγότερο άγχος για το που πάει η ζωή μας. Λιγότερο άγχος σημαίνει περισσότερη χαλάρωση και στο σεξ.

3 Καλύτερη ισορροπία στην έκκριση ορμονών:

Για τους άντρες, στα 40 η τεστοστερόνη είναι ακόμα σταθερή ενώ τα επίπεδα των οιστρογόνων μειώνονται. Αυτή είναι η συνταγή για καλό σεξ.

#4 Είστε ελεύθερες ξανά:

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά, μόνο το 62% των γυναικών στις ηλικίες 45 με 54 είναι παντρεμένες. Το 3% είναι χήρες, το 19% διαζευγμένες και το 4% σε διάσταση. Αυτό σημαίνει πως ένας μεγάλος αριθμός γυναικών σε αυτές τις ηλικίες είναι ελεύθερες.

5 Είστε φτιαγμένες για αυτό:

Το ανθρώπινο σώμα είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να ανεβαίνει και πάλι η λίμπιντο μετά τα 40. Αυτό έδειξε έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Τέξας που έγινε σε δυο ομάδες γυναικών (18-26 και 27-45). Κι αυτό για αναπαραγωγικούς λόγους ώστε και οι μεγαλύτερες γυναίκες να μπορούν να αναπαράγουν.

]]>
http://www.newsrebel.gr/sex-kai-sxeseis/akoma-enas-logos-na-poume-oti-ta-40s-ine-ta-kenourgia-20s/feed/ 0