Χατζηδάκης : νέα διαπλοκή στην Ελλάδα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών αλλά και του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης πάει να δημιουργήσει μια νέα διαπλοκή στην Ελλάδα, είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Πολιτικός Καφές, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεύθυνος για την σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει αγαθές προθέσεις λέγοντας ότι θα μπορούσαν να δουν τι γίνεται στις άλλες χώρες.

Είπε επίσης πως δεν μπορεί να βάζει η κυβέρνηση όρια για συγκεκριμένο αριθμό εργαζομένων προκειμένου να δοθούν οι τηλεοπτικές άδειες λέγοντας ότι τέτοια συμβαίνουν μόνο στη βόρεια Κορέα.

Κληθείς να σχολιάσει τη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη, είπε ότι επιβεβαίωσε πράγματα που όλοι είχαμε ψυλλιαστεί και πως η κυβέρνηση ήταν εκτός χώρου και χρόνου.

Τόνισε επίσης πως η ΝΔ έχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα σημειώνοντας ότι θα πρέπει να γίνει ένα νοικοκύρεμα στα οικονομικά του κόμματος. Ανέφερε ότι ένα μέρος θα καλυφθεί εθελοντικά από τις εισφορές των πολιτών

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν εκλογές στη χώρα ….. ανά πάσα στιγμή.

Σε ό,τι αφορα τις μεταγραφές στη ΝΔ από τα άλλα κόμματα όπως το Ποτάμι, είπε πως στόχος δεν είναι να καταστρέψει τα άλλα κόμματα  αλλά να διευρύνει την επιρροή της.

 

Πηγή : parapolitika.gr