Λεβέντης : τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία

Υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «Σκληρό Ροκ» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο,  ότι « ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας  στο ταξίδι του στην Τουρκία συμφώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου να παραχωρήσει τηλεοπτική άδεια σε Τούρκο επιχειρηματία για να λειτουργήσει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα».

Χαρακτήρισε τον υπουργό επικρατείας Νίκο Παπά ως “Παττακό” και  “χασάπη” ο οποίος «θα κόψει κανάλια», ενώ «ετοιμάζει ρύθμιση για να κάνει ότι θέλει και με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα επιχειρεί να καταργήσει την πλειοψηφία των 4/5 στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του Ε.Σ.Ρ».

Ο κ. Λεβέντης τάχθηκε υπέρ της συνέχισης λειτουργίας των καναλιών, που εκπέμπουν τα τελευταία 26 χρόνια τα οποία ωστόσο όπως είπε «έχει καταγγείλει ως διαπλεκόμενα και δεν αναιρεί ότι έγιναν με βρομοδουλειές του χρηματιστηρίου το 1999».

Υποστήριξε ότι «με τις δυο άδειες που θα δώσει σε Μέγκα και Αντ1 ο Νίκος Παπάς θα συγχωρέσει κάθε αμαρτία τους ενώ δεν θα πληρώσουν τα χρέη τους – όντας νέα νομικά πρόσωπα- σε τράπεζες, εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία».

πηγή :parapolitika.gr