Πως θα καταλάβετε ότι ένας έφηβος έχει κάνει σεξ!

 

Αναρτήθηκε: 4 Ιανουαρίου, 2015 στις 22:00

Τι πρέπει να προσέξεις αν είσαι γονέας και τι πρέπει να… κρύψεις αν είσαι έφηβος;

Είτε είσαι γονιός που αγχώνεται για την έφηβη κόρη του, είτε είσαι έφηβος που θέλει να κρύψει τη σεξουαλική του ζωή από τους γονείς του, πρέπει να μάθεις τι αποκαλύπτει η συγκεκριμένη έρευνα!

Η νέα αμερικανική μελέτη, αποκαλύπτει ότι η σχέση ενός εφήβου με την τεχνολογία φαίνεται πως αποτελεί ένδειξη για τις σεξουαλικές του συνήθειες!

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι ένας έφηβος που στέλνει περισσότερα από 100 γραπτά μηνύματα την ημέρα είναι πιθανότατα σεξουαλικά ενεργός. Όσοι δε ανταλλάσσουν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου – το γνωστό πλέον sexting – είναι πολύ πιο πιθανό να είναι και σεξουαλικά ενεργοί.

Η συγκεκριμένη μελέτη βασίστηκε σε δεδομένα που αφορούσαν σε 1.300 μαθητές γυμνασίου από το Λος Άντζελες, στο πλαίσιο της δημοσκόπησης Youth Risk Behavior Survey του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και η μέση ηλικία των συμμετεχόντων ήταν τα 12,3 έτη και οι απαντήσεις τους ήταν ανώνυμες.

Τα ευρήματα της μελέτης καταδεικνύουν την άμεση σχέση μεταξύ τεχνολογίας και σεξουαλικής συμπεριφοράς στα πρώτα χρόνια της εφηβείας, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη για καλύτερο έλεγχο από τους γονείς.


Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus